Vodenje skupin gor zame – konec

foto:wallpapersafari.com

8. 10/07-16. TJAŠA objavila. QL. Hitro zapakiram naslednjega in ga hočem poslati, pa me ustavijo. Jasno takoj začnem vrtati zakaj. Pravi čas je, v NAČRT-u je, napisano je OK in ni treba nič spreminjati, težave Dol ni, je pa nekaj GOR. Lastniki vseh info , ki so zapisane, še niso dali svoje zelene luči za objavo, zakaj in kdaj le ta bo, moram pa sam pogruntati. Da koristijo priložnost, ko sem motiviran, da me naučijo še kaj pametnega zraven mi je jasno, kaj več pa ne. Tote moje zadeve zanesljivo čitajo vsi 4 prejemniki mojega maila, pa še dodatnih 992 oseb že bere objavljeno, ali pa še bo to bralo, po vsem svetu. Malo glede na celotno populacijo. GOR se strinjajo. Kako zadevo pospešiti in narediti hudo bolj zanimivo imam že napisano. Le še realizacijo čaka pred objavo…To je osemindvajseti del nadaljevanke.

BI2 (Božanski izpit 2), učno gradivo.

VODENJE SKUPIN GOR ZAME (7 Korak mojega BI2) KONEC

 1. Tak, mislim, da smo s pripravami več ali manj gotovi, sedaj pa na Protokol potovanja…

 1. V NAČRT-u: JE.

 2. Pravi čas, za splošno dobro, skladno z BO (Božanskimi Zakoni): JE.

 3. Vplivi in posledice. Jasno nastala bo spet velika štala, ki daleč presega mojo odgovornost. Vso zadevo so si zamislili GOR, pa se bodo tudi s posledicami soočali predvsem oni. Ja ta sistem velja za vse, ne glede koliko visoko si. Tale : kar si skuhal tudi sam pojej sistem, so si zamislili v NAD NAD GOR in velja vse na DOL, VZPOREDNO in drugih OKOLJIH, v vseh vejah v vseh Živih Oblikah…itd. Hudo dobra stvar. Avtorjev te zamisli je pa 7.

 4. Soglasja cel paket, za vsa potovanja, ki jih bom izvedel skupaj. No naučili so me že, da je treba soglasja pridobivati za vsak Korak posebej ne pa za vse Korake v naprej. Za Korak 1 in 2 sem jih že opravil, pri Korak-u 3 so me pa ustavili, drugače bi nadaljeval do konca saj sem bil že fino utečen. Sedaj pa sem že spet vse pozabil. Bo treba ta soglasja spisati do konca. Začel sem že, pol se mi je pa ustavilo… Klasika.

 5. Zaprosila za izvedbo.

  1. Začeti je potrebno pri samemu sebi, svojemu BITJE-u ali »Duša-i«, če že hočete, nato pa naprej GOR po vseh delil sebe, ki jih imamo, vse do šefa na vrhu. Če vam poimensko niso poznani, nič hudega jih boste pa imenovali skupinsko pa je. Začnemo pa pri svoji Pameti. Ja tudi meni se je smotano zdelo, da RADO prosi za pomoč samega sebe. V čem je fora še danes ne vem…Pravijo, da ne rabim vedeti, vsaj za enkrat še ne. Tut prou.

  2. Poskrbeti za spremstvo s strani Ekip GOR za vse, ki bodo potovali. Ja vsak ima svoje Ekipe GOR in vsak jih bo moral za pomoč sam zaprositi. Ne rabimo točno vedeti kdo vse to so, kolektivna prošnja bo čisto dovolj.

  3. Poskrbeti za psihološko podporo vsem, ki jo bodo potrebovali. Psihologov je GOR več. Sam vem za tiste, ki se ukvarjajo z mano, so pa še drugi…V povprečju ima vsak od njih čez kakih 105 pacientov, očitno jim več-opravilnost ni tuja. Z nami se ukvarjajo:

   1. LABIMA za TUKAJ,

   2. LIBIMA in DEBARAT pa za GOR, so pa še drugi ampak jih tokrat še ne bomo potrebovali.

   3. To so: ZANISS za NAD GOR,

   4. VAJT za VZPOREDNO,

   5. GUBUFF za DOL…itd.

Ko menimo, da imamo dozo polno in, da ne moremo več, ali pa preprosto želimo biti bolj učinkoviti, se enostavno obrnemo na njih. Zaprositi jih je potrebno za pomoč pa je efekt takoj tu. Ja, zelo učinkoviti so, preverjeno. No, če pa sami vidijo, da imamo težave, ki jih nismo sposobni sami premagati, pa se lotijo dela tudi sami, brez da bi mi jih za to prosili. Ta le naš BI1 je skupinska zadeva in vsi se trudijo, da ga opravimo. Ja zahvala za prejeto pomoč je pa vaša….

 1. Ko boste v drugih Poljih, boste vsekakor imeli obilo vprašanj, stvari vam ne bodo jasne, še manj vam bo pa vse skupaj razumljivo, kaj šele, da bi bili sami sposobni sprejemati prave odločitve. Za vsak Medij skozi katerega bomo šli imamo na razpolago Svetovalca, ki nam bo dajal zelo pametne in koristne napotke. Le zaprositi ga moramo za pomoč pa jo bomo dobili, takoj se razume… Svetovalci so:

  1. Bela Energija (TERMAGEN, 1 GOR): ROVENA

  2. Roza Navdih (EXELLON, 3 GOR): FILOMA

  3. Mavrična Neomejenost (EXELLON, 3 GOR): ELIAT

  4. Modri Potencial (YARRAW DAT, 5 GOR): MOGAN

  5. Rumena Zavest (AGMIA, 6 GOR): IURIA

  6. Rdeča Ljubezen (ANEMUT, 7 GOR): AMIERA

  7. Brezbarvna Svetloba (BILLYS, 8 GOR): LUMOR

  8. Črna Tema (NORT, 9 GOR): VIR GOBEL, ki je tu šef je v NORT-u sam, zato tam svetovalca ni.

  9. Ciklamni Vanish (TREVIS, 1 IZNAD): GOVIAM… itd. No, vseh teh verjetno ne boste potrebovali, je pa dobro, da jih poznate saj so področja, ki jih pokrivajo full zanimiva in boste ziher imeli vprašanja.

  10. ..

  11. Življenje (GONNAMIA, 32 IZNAD): TMART,

  12. Čas (SYMAR, 36 IZNAD): LOVIOT,

  13. Logika (NARANIA 02, 46 IZNAD): LLLOD,

  14. Sreča (VONNIAS, 130 IZNAD): ILLLIJA…itd.

 2. Vse to kar berete so info iz druge roke, sam se pa nimam za kaj preveč pametnega. Res, to kar sedaj berete je za začetek tudi veliko, vsekakor pa je premalo za tekoče opravljanje vašega BI1. Da si razširite obzorja in si pridobite dodatne info, ki jih utegnete pri potovanju potrebovati, se je dobro obrniti še na Učitelje Medijev, ki se ukvarjajo z nami. Veseli bodo, da nam lahko pomagajo. To so:

  1. Energija (TERMAGEN, 1 GOR): VERGA

  2. Navdih (EXELLON, 3 GOR): GLOBNOA

  3. Neomejenost (EXELLON, 3 GOR): VANIMOT

  4. Potencial (YARRAW DAT, 5 GOR):TOROX

  5. Zavest (AGMIA, 6 GOR): LYBIA

  6. Ljubezen (ANEMUT, 7 GOR): BAZOVON

  7. Svetloba (BILLYS, 8 GOR): NORINT

  8. Tema (NORT, 9 GOR): Ne pozabite: naš VIR, ki je tu GOBEL je v NORT-u sam in tam učitelja ni.

  9. Vanish (TREVIS, 1 IZNAD): BLART.,. itd.

 3. Tudi vi niste genialci. Pričakovati, da bomo že prvič vse opravili brez napak, tako kot je treba, je iluzorno. Recept kako postopati, ko napako naredimo, je preprost. Napako je potrebno takoj, ko jo opazimo popraviti in se vsem prizadetim opravičiti. Če je potrebno še kaj več, so nam pa v pomoč naši zagovorniki, ki jih vsi imamo GOR.

  1. Za vse ŽO na Zemlji je odgovoren HARAIM.

  2. Za ČŽO skrbi SILIAS.

  3. Z individualnimi »Duša-mi« se ukvarja RAEO.

  4. Jasno vsi imamo pa tudi individualne zagovornike. Moji je ime DEMA. Če vašega še ne poznate pa ni nič hudega, ga boste pač naslovili na funkcijo, ki jo opravlja pa je.

 4. Poskrbeti za odstranjevanje bioloških viškov vseh, ki bodo potovali. Ja na stranišče ne boste rabili hoditi, sam sem pa moral sedeti na njem ves čas, ko sem prvič to počel, pri naslednjih potovanjih sem pa zadevo že obvladal in je bila dnevna soba že OK. Življenje takšnega kot ga imamo mi, so si zamislili v NAD GOR. Avtorji zamisli so RUBINA, TMERIA, SANATOR, LLION in TABB. No njim ravno ne bomo težili, zato se bo potrebno spet obrniti na Šefa mene v NAD GOR, LLIOG-a za soglasje in delu mene v NAD GOR, ki je pooblaščen za Življenje: to je NO NOST, da poskrbi , da nas naša lastna biologija pri potovanju ne bo ovirala. Kako stvar deluje ne vem, ampak deluje. No to pa ni vse kar nam bo NO NOST omogočil. Deležni bomo tudi temeljitega čiščenja našega telesa od vseh packarij, ki so se z leti v njem nabrale ter seveda tudi obnove vsega kar smo si v življenju v našem telesu uspeli pokvariti. GOR moramo iti v polni formi, ne pa na pol razsuti. Čiščenje je trajno, jasno obnova telesa pa je začasna, zgolj za trajanje potovanja in seveda še kak teden po njem. Pol smo pa spet v dr… No to stanje, ko smo prenovljeni, se pa tudi da ohraniti še nekoliko dlje, seveda, če zadeva (naša okvara) ni hudo namenska in pomembna za naš razvoj ali KARMA-o. Takrat s podaljškom Nirvane ne bo nič, drugače jo pa lahko nategnemo tam še za en teden, pol je pa tudi tega konec. Kako to naredimo? Že preprosta prošnja odgovornim bo dovolj. Verjemite: fino počutje še cel teden v zameno za par besed je pa res odlična zamenjava. Jasno pravkar smo naredili svoj BI1 pa nam za nagrado malo gledajo skozi prste…

 5. Narediti luknje v Opnah oziroma odpreti OKN in ga po obisku zapreti. Jasno to bodo delali VIR-i, ki v posameznih Poljih so. To sem moral početi sam le prvič. Da vam tega ne bo potrebno delati je čisto logično. Kam bi pa prišli, če bi v vsako opno navrtali 1010 lukenj, ki bi jih moral nekdo za nami zapirati.

 6. Porazdelitev Medijev, ki bodo sevali skozi OKN vsem, ki jih potrebujejo. Jasno tudi to počnejo Ekipe v posameznih Poljih ne pa mi. Zaprositi jih je treba pa je. To je pomembna zadeva, čeprav na prvi pogled niti ne zgleda tako. Ta naš prehod skozi Polja je že sam po sebi motnja, da bi pa za sabo pustil še neravnotežje v okolju si pa ne moremo privoščiti. Vsaka tolerantnost naših gostiteljev ima svoje meje in ne smemo jih prekoračiti.

 7. Za vse manipulacije s časom je potrebno zaprositi vse Pomočnike od VIVIANNE, našega VIR-a v Polju Časa SYMAR-ju 36 IZNAD. S ČŽO se tam ukvarjajo: BALONA, GOSIOT in LUOVERA. Narediti morajo cel kup stvari:

  1. Združiti vsa potovanja v enega v času nazaj.

  2. Upočasnitev časa zame, da bom lahko vse udeležence potovanj obiskal.

  3. Izravnava vseh spominov na okolico nazaj na normalen potek časa.

  4. Zgostitev vseh priprav na potovanje od vseh na trenutek pred vstopom v dvorano.

  5. Zgostitev vseh posameznih opravil, ki jih bomo med potovanjem opravljali v eno samo vsake sorte, da bo potovanje potekalo tako kot, da z mano potuje samo 1 udeleženec…

 8. Sprotno zgoščevanje študija za potovanje za vsakega posameznika, ki bo potoval ločeno, da ni motenj v spominu in odstopanj glede na okolje posameznika. Pomočniki od VIVIANNE zadolženi za individualno obravnavo posameznikov so: LANIDA, GOMVAR, BISSOT, PELLIOSS, MANOIR, FIAMM in POW POW. Vsak posameznik zaprosi zgolj tistega, ki je zadolžen zanj. Kdo to je mora ugotoviti sam. Jaz pa zaprosim vse za vse, saj se vam bo ziher zapletalo in utegnete koga pozabiti.

 9. Izolacija skupine in vstop v dvorano samo tistim, ki so za potovanje že zreli, za to so zadolžene Ekipe GOR od vseh posameznikov, ki bodo potovali.

 10. Za izdelavo kroglice iz BVB ter za vse njene premike skupaj z vsem kar se je bo držalo je zadolžena NORIZIDA. Tu je še ena fora, ki je nisem dovolj poudaril: BVB privlači vse živo tudi Materijo. Da se ne bi na BVB kroglico nalepila vsa okolica, ne le zgolj vsi, ki bomo potovali, je potrebno v mojem Potovalnem telesu narediti tudi BVB BABUŠKA-o saj je to edina shramba, ki BVB popolnoma izolira glede na okolico. Da bom zadržal vse, ki potujejo ob meni moram iz svoje BVB Potovalne BABUŠKA-e potegniti BVB »Noga-o« do vsakega posameznika, ki potuje in jo napopati na njegovo varovalno oblogo njegovega Potovalnega telesa iz Medija Misli.

Tak, mislim, da nisem pri ta bolj brihtnih. Ravno kar se mi je sesul ključek kjer imam shranjene vse te moje zapiske, po daljši telovadbi mi ga je nekako uspelo prekopirati na desktop in na drug ključek, sedaj pa raziskujem zakaj je bilo to dobro. Baje moram sam pogruntati, to bo pa nekoliko težje in bo spet potrebna telovadba… Ja, včasih nočejo povedati, že vedo zakaj, pol pa sprašujem…Tehnična napaka ni bila mi pravijo, temveč njihov poseg. OK, zakaj? Potrebno je povečati varovanje? Ne. Kaj spremeniti v dosedanjem načinu dela? Ne. Stvar se tiče mojega pisanja? Da. Vsebine? Ne. Objav? Ne. Načina pisanja? Ne. Neustrezen čas? Da. Samo danes? Ne. Na splošno glede na vsebino? Delo tudi to. Kar se tiče mene in mojih sposobnosti? Da. A pišem v neprimernem času kar se mojega razvoja tiče? Da. Kasneje mi bo veliko lažje saj bom imel veliko več uvidov? Da. A naj bi počakal, da končajo Korak 1 mojega BI2? Da. Ni mi všeč. RADO mora nekaj početi kar se Duhovnosti tiče Zgolj čakati in početi zemeljske zadeve naslednjih par mesecev ni moj stil. A imate kaj predvideno, da me boste zaposlili. Ne. Odločitev kaj bom počel je moja…Tole je bila ta ajnfah pot. Kaka je pa tista ta težka (ko rinem sam trmasto naprej), pa ne vem, po moje jo bom sprobal…

Imejte se lepo.
Rado

PUSTI SPOROČILO: