Zamera in angelski žarek

Opustitev zamer je le korak naprej.

Zamera je eno izmed čustev skozi katere angelski žarek najtežje posveti, saj je angelski žarek dobesedno poslana misel. Angelski žarki brezpogojnega odpuščanja te ne dosežejo, kadar se ne prebijejo skozi čvrstost zamere. Zamera deluje kot oklep okoli človeka. Stališče, ki zamere ohranja je prepričanje: »Jaz vem!« To ni razlog ali vzrok, zakaj je do zamere prišlo, temveč tisto, kar jo drži stabilno in ohranja pri življenju.

 

Vizualizacija: Opustitev zamer

Umiriš se in, če želiš, povabiš angelsko prisotnost. Razmisliš o zamerah, ki jih še držiš. Okoli sebe si predstavljaš okrogel zid in sebe sredi te utrdbe. Ko si pripravljen, primeš enega od zidakov in ga poimenuješ. Poiščeš svoje »Jaz vem« prepričanje, ki se drži zamere. Recimo: Jaz vem, da mi tega ne bi smeli narediti. Jaz vem, da si ta oseba ne zasluži odpuščanja. Jaz vem, da sem imel prav. Jaz vem, da se tega ne počne. Jaz vem, da to ni bilo pravično. Jaz vem, da… (Tu ne gre za afirmacije, temveč prepoznavanje in opuščanje prepričanj.) Zidak primeš v roke. Zlahka se ti preda, saj od zunaj angelsko bitje segreva vezivo, ki drži zidake skupaj. Zatem, ko si zidak poimenoval, ga položiš na tla. Skozi novo odprtino posije angelski žarek. Začutiš, kako to spremeni tvoje počutje. Kako občutek osvoboditve vpliva na tvoja čustva. Kako svež zrak, svetloba, ki je osvetlila temo in toplina žarka, ki te segreva, vplivajo na počutje tvojega telesa. Tako storiš z vsemi zidaki. Vsakega poimenuješ in položiš na tla. Kmalu je okoli tebe le svetloba in pred teboj angel, ki ti je od zunaj pošiljal žarke osvoboditve. Enostavno prestopiš zidake, ki sedaj brez reda in brez pomena ležijo na tleh. Stopiš proti angelu. V umu potrdiš misel: Osvoboditev od zamere je le korak naprej.

Če želiš, lahko vizualizacijo nadaljuješ, kakor te vodi domišljija. Lahko po zlati poti v zlato prihodnost, lahko nekaj časa preživiš z angelom im prejemaš sporočila, lahko zgolj uživaš v svetlobi angelskih žarkov… Tu ni omejitev.

 

 

PUSTI SPOROČILO: