ZAUPATI V ŽIVLJENJE IN ŽIVETI ČUDEŽ VSAK DAN

Kar mravljinci mi gredo po telesu, ko prijateljem pripovedujem svojo nedavno izkušnjo. V očeh se mi zalesketajo solze radosti in počutim se mirno. Nakajkrat premislim ali podeliti svojo izkušnjo ali ne. Moja notranja želja, da bi jo podelila s širnim svetom je tako močna, da me nič ne ustavi, tudi to, da me ljudje ob pripovedovanju ne bi jemali povsem resno… Pa vendarle spregovorim.

Nekaj časa nazaj sem se peljala proti domu in tik preden sem zavila doma na dvorišče se mi je pokvaril avto. Motor je ugasnil in nikakor ga nisem mogla vžgati, da bi ga parkirala na parkirno mesto. Sprva sem mislila, da je bila kakšna smet, ki mi je zamašila dotok nafte in avta zato nisem mogla vžgati. Moje razmišljanje pač, a vsega skupaj nisem jemala resno in si milsila, ah, z avtom je vse ok, jutri bo vžgal in bo vse v najlepšem redu kot prej.
Naslednji dan zjutraj je moj avto zares normalno vžgal. Pa sem se odpeljala po opravkih in ostala sredi poti. Imela sem srečo, da mi je avto ugasnil ravno v trenutku, ko sem še lahko odvila na avtobusno postajo in se z zadnjimi močmi odmaknila s ceste. Potem pa avta nikakor nisem mogla vžgati. Po kakšne pol ure mučenja sem le poklicala avtovleko, da so mi avto odpeljali na servis.
Na servisu so ugotovili, da mi je dež, ki ga je bilo letos toliko, zalil računalnik, ker se mi je z listjem od drevesa zamašil nek odtok in se je voda nabirala okoli računalnika. Očistili so računalnik in mehanik mi je rekel, da ali bom imela srečo in bo vse skupaj delalo ali pa mi bo avto sčasoma začel ugašati in bom morala kupiti nov računalnik.
Glede na to, da imam avto star 7 let mi res ni bilo do tega, da kupujem nov računalnik. Avto je nekaj časa delal bez težav, potem pa mi je spet začel ugašati; sredi ceste, ko sem stala na semaforju, pa ko sem zmanjševala hitrost. Neprijetno, pa tudi nevarno in ni fino, če nisi ziher, ali boš prišel na cilj pravočasno ali boš kje ostal.
Najprej me je popadla nejevolja, ker se mi je po glavi motalo to dejstvo, da bom očitno zares morala menjati računalnik, kar niti slučajno ni majhen strošek, poleg tega pa se za star avto to res ne izplača. Pa me je ob razmišljanju nekaj prešinilo in mi padlo na misel, kaj če prosim Najvišje, da mi pomagajo…
Ni problem kupiti novega računalnika, ampak je nesmiselno… To sem zares zelo močno čutila in še vedno čutim enako, pa sem v tem čutenju prosila Najvišje, če mi lahko nekako pomagajo oz. popravijo avto, ker bi ga rada še nekaj časa imela, pa da ob kupovanju računalnika nimam nepotrebnih stroškov z njim.
Ko sem prosila, sem se ravno nekam peljala in seveda, avto mi je tisti dan res ugašal kar naprej. Pa sem prišla domov in avto parkirala, pa se še enkrat povezala in prosila za pomoč. Čutila sem, da mi vse Stvarstvo stoji ob strani. Prevevala sta me mir in zaupanje. Nekje znotraj sebe sem vedela, da se bo vse dobro izteklo.
Naslednji dan avta nisem rabila, nato pa sem čez dva dni poizkusila svojo srečo. Avto mi je brez težav vžgal, prav tako sem se nemoteno peljala do cilja in nazaj. Še več, avto mi od tistega dne nemoteno deluje!
Čutim varnost, ko se vozim in vem, da mi bo avto deloval še naprej. Več kot očitno je, da bila moja srčna prošnja uslišana in so Najvišji pomagali, četudi so potrebovali dan ali dva, da so vse skupaj uredili. Njim v zahvalo sem doma ob tem spoznanju prižgala svečko, ostanke pa v spirali posula na vrtu.
To je res nora dogodivščina, ki jo res želim deliti z vsemi. Ko sem jo zapisovala me je ves čas mravljinčilo po telesu. Nadvse sem hvaležna za to in iz srca hvala Najvišjim in celotnemu Stvarstvu za to res neprecenljivo in izjemno izkušnjo.

ANAVITA LAURENI
Prepletanje umetnosti in duhovnosti v čarobnost bivanja, zavedanja, polnost življenja.Intuitivno svetovanje (prebujanje posameznika, odkrivanje njegovega nezavednega, ozaveščanje ter transformacija vzrokov nastalih težav, vpogled v prejšnja življenja, prestopanje mej znanega in omejujočega, duhovna in osebna rast, stik s samim seboj) Šola za odkirvanje glasu in lastnih potencialov izražanja

4 KOMENTAR

 1. Hvala draga Marjeta za to sporočilo, ki nam potrjuje, da se dobro vrača z dobrim, da je čista prošnja uslišana in da je vsekakor potrebno zaupati in upati.
  Hvala

 2. Hvala lepa, ker delite neverjetno izkušnjo z nami.
  Tudi jaz že nekaj časa prosim NAJVIŠJEGA za pomoč in imam občutek, da za kar prosim, se mi tudi ugodi.
  Vsekakor se potem zahvalim za pomoč. Včasih sem pozabila in sem imela slabo vest, nakar sem se zahvalila naslednji dan. Ne vem, če mi je NAJVIŠJI odpustil. Ampak jaz še kar nadaljujem. Ob tem se počutim izvrstno.
  Nekako mi je pri srcu toplo.
  Tudi jaz sem vesela, da lahko izlijem svoje občutke.

  Lep dan vam želim še naprej in veliko prijetnih dogodivščin še naprej

  ps. prosim, če objavite v komentarju samo moje ime – najlepša hvala

  Lp, Nadi

 3. Hvala vam… <3
  Ja, res je, kadar smo v stiku z nebesnimi energijami vedno občutimo tolpoto, saj so te energije tople. Mislim, da nam nikoli in nikdar ni potrebno imeti občutka krivde. Se pač zahvalite, ko se spomnete in je ok. 🙂

  Lep dan tudi vam, Marjeta

PUSTI SPOROČILO: