Zavedanje 2. del

foto:reddit.com

16/07-15. Zunaj je svinjsko vroče. Sem pred OMARA-o. Pravijo mi, da se ne zavedam vseh posledic dejanja, ko začnem nositi info iz OMARA-e ven. Če se odločim, da grem notri, to pomeni, da sem podrl prvo domino in zadev se ne bo dalo več ustaviti….To je tista: 3x premisli pred vsakim korakom. Kaj pa naj premišljujem, če o zadevi ne vem ničesar? OK. Da je treba premisliti se strinjam ampak, če bom samo premišljeval in okleval, ne bom nikoli naredil potrebnega koraka. Korak pa mora biti narejen, če drugega ne zaradi vseh tistih, ki danes nimajo ničesar več za izgubiti, ali večine današnje populacije, no vsaj jaz mislim tako, čeprav priznam, da je moje vedenje o posledicah, ki jih bo ta domina povzročila zelo omejeno. Jaz odločitev, da podrem prvo domino ocenjujem na 10/10, oni GOR tudi. Jasno, odgovornost za podrto domino bo moja. Sorry vsem, ki boste čutili posledice tega dejanja, no sam jih bom ta prvi. Plavati v tej župi še ne znam, ampak se bom kar vrgel vanjo in to zgolj po lastni odločitvi. Tokrat me nihče vanjo ne poriva. Računam na srečo, da brozga ni pregloboka pa, da bo kaka deska mimo priplavala, ki se je bo dalo oprijeti, pa bla, bla, bla…. Sploh pa že ene trikrat sem v preteklosti hotel notri skočiti, pa ste me vsakič zadržali, prav lahko se zgodi, da me boste danes spet. Pravijo mi, da me ne bodo. Ja do sedaj sem se večinoma hecal, sedaj sem pa bolj resen. Bom probal malo vižati, da bodo spremembe postopne. GOR se strinjajo za ta soft varianto. OK GREM!!!!! Pravijo mi, da je še nekaj: določiti moram kaj hočem, kaj bom ven nesel. Jaz bi danes obdelal definicijo Medijev pa še vseh izbranih 15 Medijev na DOL: ZAVEDANJE (BATALIN ali IZNAD CELOTE), Namen (ZEA ali NIČ), Logika (NARANIA 02, 46 IZNAD), Čas (SYMAR, 36 IZNAD), Življenje (GONAMIA, 32 IZNAD)…Sploh jih ne bom več našteval, 15 je full preveč. Tehle 5 bo polna kapa, kje se mi pa da toliko pisati. A je to preveč?…Pravijo, da je to moja odločitev. Ajde probam, če bo šlo, bo, če pa ne bo šlo bom pa naredil še par nadaljevanj te teme. Se mi kar zdi, da bo tako, saj je tema zanimiva, no vsaj meni je, pa tudi vsak Medij si zasluži lastno poglavje. Pravijo, da je še nekaj….kaj? Praktične okoliščine pri pisanju: Razpoložljiv čas, motnje, ena (moja draga) je ravnokar šla na stranišče. Pravijo, da lahko neham, pa kasneje dalje…Ja pa tu je še omejitev koliko tega bom sploh na enkrat prenesel. Tudi prav, bom pa več dni tole pisal. Malo glavobola me ne bo ustavilo…Pa še to: nič od vsega tega ne morem sam preveriti tako, da je treba zaupati in napisati vse kar mi bo ven iz OMARA-e prišlo. OK, to ne bo težava, tega sem že vajen…Kaj pa preverjanje pogodbe o »dobavi betona«? To tu ni aktualno. Torej bo firma GOR poštena. Bo. Prou. Še kaj? Ne. Hvala vsem, da ste me pripeljali do sem, hvala za vse kar delate zame in za nas….HVALA, HVALA, HVALA.

Ja preostanek dneva sem se pa žal ukvarjal z drugimi zadevami. Moji tašči se ne da več živeti pa samo govori kako jo bo pobralo pa jasno posledično ji tudi zdravje peša, pa sem jo hotel malo motivirati z logično razlago kako stvari stojijo pa nisem bil uspešen. Ja saj vem, da se to ne da, ampak probal sem pa le. Razlaga je pa bila približno takale: Vsaka generacija je pametnejša od predhodne. Včasih smo s kamnitimi sekiricami okoli letali, pol smo jahali konje sedaj pa po luftu letamo. Jaz sem generacija za tabo torej sem, če zgolj teoretično gledamo, pametnejši od tebe, ki si ena generacija pred mojo. No tu še ni protestirala…Izkušnje starih ljudi so zelo dragocene, žal je večina njih danes neiskana roba. Danes nikogar več ne zanima kako se vpreže krava, zelo nas pa zanimajo izkušnje s področja duhovne rasti, žal pa je ponudba le teh pri pretekli generaciji zelo omejena. Tudi tu se je še molče strinjala. Ješ svinjarijo (meso, bele žemljice, hrenovke, kofe….) za katero sama veš, da ti škodi, pol pa hodiš na gastro šlauh gutat … Hop tu je bil pa konec strinjanja. Meni to paše in jaz jem tisto kar mi paše, je bil njen odgovor. Tudi pijancem paše piti, pa tudi vedo da bodo končali v jarku sem bil vztrajen, pa ni šlo. Zato sem se lotil druge poti. Tukaj Dol smo zato, da Duhovno rastemo. To je naša naloga in pri njej imamo vso podporo Ekip GOR. Tudi tebi so pred 15 leti dali Reiki in ti omogočili, da si uspešno živela naprej in pomagala drugim. (Je mojster Reiki-ja, njeni tretmani so celodnevna zadeva, pa še Metka kolač dobiš ko greš domov). V tebe se ne bo nihče GOR vmešaval. Sama moraš sprejeti odločitev, da želiš narediti še en korak naprej na tvoji Duhovni poti in vsi GOR ti bodo pri tem pomagali. Zdravje se ti bo popravilo, z materialnimi zadevami ne boš imela nobenih skrbi, še dali ti bodo recimo Reiki 3, da boš lahko se živela nadaljnjih 10 let….nič efekta….Tu na Zemlji se lahko naučimo 10x več v istem času kot GOR. To, da smo inkarnirani je velik dar, kandidati zanj pa v vrsti čakajo. Imaš vse možnosti življenje na polno izkoristiti, samo odločiti se za to moraš…nič. Jaz ne mislim tega mojega življenja še 1x ponavljati. Mene v tvoji naslednji ponovitvi tega življenja več ne bo in ti ne bom mogel pomagati…mrtvo hladna…pa probam še na najbolj banalno foro….Kdo bo pa meni piškote pekel ko te več ne bo….Brez uspeha. Pa sem nehal. Vsak se odloča sam, vem, da to ni bilo prav, da sem se vanjo mešal in, da sem si s tem delal KARMO, ampak lažje se odločamo, če imamo širši pogled na zadevo sem si mislil, če mi jo uspe prepričati, je pa tudi vredno tistih penalov, ki jih bom s tem dobil. Žal je bil izkupiček zgolj penali.

18/07-15. Smo pri Mediju ZAVEDANJE-u, ki je temeljno gradivo vseh Medijev na Dol. Za začetek potrebujemo vsaj definicijo Medija, da bomo vedeli o čem govorimo. Medij je snov z fizikalnimi lastnostmi. Čeprav nam zgleda čudno, da bi na primer ZAVEDANJE imelo maso, pa jo ima. Je sicer zelo mala, da je mi še nismo sposobni izmeriti, je pa. Ja tudi masa je stara zadeva, še starejša od Medija. Da ne bo pomote, materija ni Medij, Energija pa je. Pa ne mislim na energijo, ki je na primer shranjena v premogu oziroma na sam premog temveč na tisto čisto obliko Energije: Elektriko. Koliko tehta 1 KWh Elektrike si težko predstavljamo pa bomo morali tudi to opcijo dopustiti, da bomo lahko razumeli zadeve GOR. Masa našega Pra-Medija ZAVEDANJE-a znaša 1.222 10-37 kg/Verd ali kg na Medijsko enoto imenovano Verd. To je izraz od GOR, tu DOL ga nimamo, da bi pa sam svojega izumljal mi se pa ne da. Enako maso ohranjajo vsi Mediji na DOL izpeljani iz Medija ZAVEDANJE-a, tudi Logika, Čas in Življenje. Je konstanta in za vse Medije našega DREVESA GUNIS-a enaka (GUNIS je Živa Oblika 3 Stopnje višje od ZEA-e naše NIČ).

Definicija Medijske enote Verd pa je spet zgodba zase. Predstavlja izhodiščno količino Medija ZAVEDANJE-a, ki jo je naredil njegov VIR v NAD GOR. No če smo bolj točni Ta VIR ni ena persona ampak je avtorjev ZAVEDANJE-a 5. Vse od naše IZNAD CELOTA-e BATALIN-a naprej na DOL pa je ZAVEDANJE-a produkt sposobnosti samo generiranja tega Medija. Koliko Verd dejansko je, si težko predstavljamo, pa recimo, da je tega bilo mikroskopsko malo, zgolj seme. Ja močan strup je v malih flaškah.

Tudi Mediji imajo gostoto ali koncentracijo, če hočete. Vsi imajo pa izredno moč ekspanzije, samo pomislite na Elektriko, priključiš jo na omrežje pa je v trenutku po celi EU. Mi pravimo, da se širi skoraj s svetlobno hitrostjo, no ni čisto tako. Pri meritvi njene hitrosti je potrebno upoštevati več dejavnikov, na primer napetost, pa v katerem Mediju jo merimo…itd, tako, da nikakor ni enaka svetlobni, no vsaj ne tej, ki jo mi poznamo. Svetloba ali elektromagnetno valovanje ni izhodiščna Energija ali Medij v Polju 1 GOR TERMAGEN-u. To lovoriko ima Elektrika. Svetloba pa je že njena preobrazba -1, Toplota -2 itd… Elektrika šiba s hitrostjo 3,81 1026 m/s, Svetloba pa le 3 108 m/s, bistveno manj. Pozor tu je spet ena zmešnjava. Znanstveniki pravijo, da je ta naša svetlobna hitrost izmerjena v vakumu, pa ni ravno tako. V vesolju ali v laboratorijih kjer so jo merili je svašta in, če bi jo danes ponovno merili v drugačnih okoliščinah, bi dobili drugačno številko. Ko govorimo o teh konstantah je potrebno precizirati kje so bile izmerjene. Številke, ki jih pišem sam, so rezultati meritev, ki bi jih lahko dobili, če bi meritev izvajali v APP ali Absolutno Praznem Prostoru. To je prostor kjer notri ni absolutno nič, notri ni tudi nobenega Medija, Misli ali ZAVEDANJE-a na primer. To je izviren Pra-Prostor. Kdo ga je naredil pa še ne vem. To je nekaj čisto drugega kot je na primer naš vakum. Vakum ne vsebuje zgolj Materije, ki je trda oblika Medija Energije. Vsi ostali višji Mediji pa notri so, vključno z Medijem Energijo. Posledično so vse meritve, izvedene v vakum-u, daleč od pravih vrednosti izmerjenih v APP. Prispevek na temo APP in DPP (Delno Prazen Prostor) imam že napisan, ga dobitePravijo mi da smo danes hitrost Elektrike v APP že sposobni to izmeriti, o tem, kako, pa kdaj drugič No pa še podatek o Svetlobni hitrosti izmerjeni v APP: 5,83 1013 m/s. Razlika do tistih naših 3 108 m/s izmerjenih v vakumu je očitna. Ja, prehod skozi Medije povzroča upor.

Hitrost ekspanzije Medija je tudi indikator, ki ga definira. V našem IZNAD CELOTE BATALIN-u ima to hitrost najvišjo sam Medij ZAVEDANJE. Znaša celih 3,14 10975 m/s. Ja, je konstanta in tisto spredaj je naš π (Pi). Hitrost Medija Zavesti v AGMIA-i Polju 6 GOR, ki je nižja frakcija Medija ZAVEDANJE-a je: 0,1375 10132 m/s, tudi to je konstanta. Uporablja se v vseh Poljih na DOL. Jasno vsi Mediji imajo lastne hitrosti ekspanzije, ki pa so nižje skladno s pozicijo Medija ali bolje njegove zaporedne številke preobrazbe. Če pogledamo sam Potencial, je njegova hitrost ekspanzije že skromnih 7,37 1056 m/s. Za tiste, ki vam matematika ni blizu: to je 7 in kusur pa še 54 nul zadaj, brez vejice se razume, blazno veliko…No pol je pa že kmalu na vrsti svetlobna hitrost tistih 5,83 1013 m/s merjena v APP se razume… Ja v primerjavi z ZAVEDANJE-m se lahko skrije.

Ko govorimo o zadevah na nivoju našega DREVESA GUNIS-a, so tudi tile m malo čukasta zadeva. V vseh Poljih, ki jih pokriva na primer Potencial je veliko primernejša dolžinska mera: dolžina stranice tetraedra od 4 VIR-ov Potenciala v Polju YARRAW DAT, 5 GOR. Sicer ni najboljša izbira ker ni konstanta. Ja DAT, ki je tam VIR, ima malo čudno obliko, no vsaj za naše pojme, ampak o tem sem že pisal. Če vam to ni všeč pa lahko uporabite premer enega od 4 izvorov Potenciala ali DAT-a samega. Ta premer pa je konstanta in znaša 1,263881 1062 m. Stranica tetraedra pa je že izpeljana enota iz tega premera, pa še konstanta ni, ampak se spreminja, sicer za zelo malo, ampak se. Ja DAT diha, tetraeder raste in se krči v ritmu….To je pa že druga tema. Še pridem na njo, ko bo čas.

Nazaj na gostoto. Pa recimo, da je izhodiščna gostota Medija ZAVEDANJE-a, ko je bil ustvarjen 1. Tu spet naletimo na težavo z enotami. Naši kg/m3 tudi slučajno niso primerni. Pravijo mi, da podatek kaka ta enota je, že imam shranjenega v vodi mojih celic. Moja Pamet ga more sama iti tja iskat. Kak se pa to naredi??? Če se info samodejno shranjujejo v vodo mojih celic mora biti tudi samodejen način kako jih dobiti ven. Potrjujejo. Jasno pomisliti moraš na to kaj rabiš, to je izhodišče. Evo mislim pa mi nič pametnega ven ne pride. Ziher še nekaj manjka. Potrjujejo. Ja, bi rekel, da je treba opredeliti od kod naj bi info potegnili. Zalogovnikov za info je namreč več. Sam vem že za 3:

 1. Klasičen spomin v mojih možganih,

 2. info, ki so shranjene v OMARA-h in

 3. info v vodi mojih celic. Pravijo mi, da so meni dostopni še 3 drugi zalogovniki, a de?…

 4. Info, ki jih imajo shranjene v svojih telesih druga živa bitja,

 5. Info, ki jih premore moje BITJE tukaj (»Duša«) imenovano HETIIRA. Ja, te info so shranjene v Medijih, ki se nahajajo v mojih BABUŠKA-h.

 6. Tretji so pa še info ki jih je RADO dobil v dar, ko ga je TAEKA, naš VIR v TERMAGEN-u, Polju Bele Energije 1 GOR, naredil. Te info so ravno tako spravljene v mojem telesu, boj konkretno v moji Pameti. V moji Pameti v Duhovni Obliki, ne mojih možganih se razume, kako priti do nje se mi pa niti ne sanja Je pa logično, če ima naša Pamet možnost se sprehajati okoli v Duhovni Obliki, mora imeti tudi malo podatkov s sabo, da se prec ne zapleza…

No lepo, sedaj pa rabim še podatek kaj moja Pamet dejansko je. Očitno je malo več kot zgolj električni impulzi v mojih možganih. Ta definicija odgovarja samodejnim reakcijam, ki izvirajo iz naših malih možganov, Pamet je pa nekaj mnogo večjega, bolj točno: višjega. Pravijo mi, da to drži. Tole se mi je ustavilo. Preskoči in dalje, bo že prišlo, ko bo čas. Torej moram še vedeti kje je info spravljena. Pravijo mi, da moja Pamet to ve. No v OMARA-h je ziher, pa v mojih celicah tudi. Jasno v Medijih v mojih BABUŠKA-h tudi je. Kam iti ponjo, da bom najlažje prišel do nje, je pa treba vprašati moje Ekipe GOR. No tole je rešitev za sedaj, ko stvari še ne obvladam. Kasneje tega ne bom več rabil početi. Drugje je pa ni. OK. Priti v OMARA-e je preveč zahtevno, iti ponjo v moje BABUŠKA-e in vsakič fehtati HETIIRA-o moje BITJE tukaj ki je šefica mojih BABUŠK, se mi tudi ne da. Ostanejo moje celice. Potrjujejo, da prav razmišljam Kdaj drugič dalje.

19/08-16. Eh, zadeve sem si preveč enostavno predstavljal. OK imam dostopnih 6 zalogovnikov kjer so notri info.. Da je treba vedeti kako info potrebujem in od kod je želim potegniti je tudi jasno. Da bi bili zalogovniki kar tako prosto na voljo je pa naivno razmišljanje. Notri je ogromno info in nek nadzor že mora biti, da amaterji vse nehote ne pokvarijo. Edini zalogovnik kjer je dostop prost je naš spomin, notri pa po moje itak ni kaj dosti in tudi pokvariti ne moremo nič pomembnega. Popravek od GOR: notri je vse kar se je naša Pamet v tem življenju naučila. Nam se zdi, da smo full tega pozabili in je šlo po gobe, pa temu ni tako. Zadeve so naši Pamet-i še vedno dostopne Kako? Zato lahko notri haramo kakor želimo, pri ostalih zalogovnikih pa so vsebovane zaloge info ogromne in bilo bi iluzorno pričakovati, da nas bodo spustili notri kar tako. Predhodno moramo izpolniti določene pogoje. Le ti pa so:

 1. Fizična prilagoditev telesa da lahko v zalogovnik dostopamo. Baje jo sam že imam. Potrjujejo…

 2. Dovoljenje za vstop in opredelitev nivoja do katerega lahko dostopamo. Nivojev je 8. Več ZAVEDANJE-a, ko imamo, do višjega nivoja lahko dostopamo. Jasno višji, ko Nivo je, bolj občutljive info notri so. Z mojimi 600 točkami ZAVEDANJE-a lahko haram le po Nivoju 1 pa še to na račun protekcije, ki jo »Leni Aristokrat«i imamo, saj je vstopna meja za Nivo 1: 1.000 točk ZAVEDANJE-a. Lestvica je progresivna. ARANA s svojimi 5.000 točkami ZAVEDANJA seže do nivoja 3, najnaprednejši predstavnik ČŽO z 8.000 točkami ZAVEDANJE-a pa seže do nivoja 5. Meja za 8 nivo pa je pri 12.000 točkah. Če pogledam zgolj ARANA-o, ki je že full aklih pri vsem kar se ZAVEDANJE-a tiče, da je meni nepredstavljivo, utegne biti 12.000 točk res nekaj izjemnega. Jasno dovoljenja za vstop si moramo sami pridobiti. Da nam ga posamezen lastnik zalogovnika.

  1. Za OMARA-e je to VIR v Polju, katerega OMARA, v katero želimo vstopiti, obravnava.

  2. Za Medije v BABUŠKA-h je to naše BITJE tukaj, ki ima BABUŠKA-e čez. Zame je to HETIIRA.

  3. Za vodo v naših celicah je naša Pamet, no, pa ne ta, ki jo imamo tukaj, saj le ta soglasje pridobiva, ampak Šef vseh naših Pameti. Zame je to GEBRA, je pa v NAD GOR. Evo prec naredim. Dan GEBRA, sem RADO iz TET 0 ITO, a lahko malo zmotim? Da. Želel bi te prositi za soglasje, da lahko haram po spominu vode v mojih celicah, a žiher? DA. Prosim, prosim, prosim, dovoli mi dostop do informacij, ki so shranjene v celicah mojega telesa tukaj. OK, hvala, hvala, hvala GEBRA, nasvidenje. Tak, imam.

  4. Za podarjene info naši Pameti, ob njenem nastanku, le ta soglasja ne potrebuje. Lahko jih prosto uporablja. Kako priti do njih je pa druga zgodba

  5. Za info shranjene v telesih drugih pa jasno lastniki teh teles. Lastnik je pa seveda tisti, ki je telo naredil, ne pa tisti, ki ga zgolj uporablja. V naši Realnosti TET 0 ITO je vsa telesa naredil TAEKA, naš VIR v Polju bele Energije TERMAGEN-u, 1 GOR.

Jasno, soglasje se pridobi v naprej za vsa haranja, ki jih bomo v bodoče po Zalogovniku izvajali.

 1. Ker smo popolni amaterji in čisti zelenci ne moremo sami harati po Zalogovnikih ampak rabimo pri tem pomoč. Da imajo OMARA-e svoje Čuvaje in Arhivarje že vem, je logično. Pri ostalih bolj osebnih Zalogovnikih pa stalnih zaposlenih, ki bi se z njimi ukvarjali, ni. Zato se mora naša Pamet obrniti za pomoč našemu BITJE-u ki ga tu imamo. Torej bom moral fehtati HETIIRA-o. Jasno, ona bo sproti določala kaj lahko RADO nese ven skladno z namenom uporabe obravnavanih info. Tukaj pozor: Odgovornost za nepremišljeno uporabo teh info nosi RADO in ne HETIIRA, čeprav ne ona dovolila, da jih RADO nese ven. Grem prec fehtat, po protokolu se razume…Dober dan HETIIRA, sem RADO iz TET 0 ITO, a lahko malo zmotim? DA. Prosim za tvojo pomoč pri dostopu do podatka kako enoto uporabljate GOR za določitev gostote Medijev, oziroma kaka bi bila za razumevanje ČŽO primerna. A žiher? OK. Hvala, hvala, hvala. Nasvidenje. Ja pa še to: ko soglasja enkrat imamo, jih ni potrebno kasneje ponovno pridobivati. Pridobijo se le 1x in to za vselej.

 2. Na RADO-u je tudi preverjanje, da je zadeva skladna z NAČRT-om in BO, da je pravi čas in, da je za splošno dobro, ter jasno preverjanje vseh VPLIVOV IN POSLEDIC, ki pri tem nastanejo. Evo, prečekiram: NAČRT, pravi čas, skladno z BO, za splošno dobro: vse JE. Vplivov in posledic po moje v začetni fazi ne bo saj nihče zadev, ki jih pišem ne jemlje resno. Pol, ko se bo situacija spremenila pa kake velike škode ne more biti saj info ni nevarna. A prou razmišljam? DA. OK rešeno.

QL, pogoje sem odkljukal, kaj pa sedaj? Treba je iti po info, ki jo rabim. Jasno, takoj uštekam mojo Logiko in Misli, ki mi dobro delajo. Rabim drugo enoto za gostoto. Odgovor je bil pritrdilen. Kg so po moje v redu samo tisti m3 more biti mnooogo večji. DA. A je volumen izpeljan iz kake konstante hitrosti? NE. Je mogoče prostornina kake Žive Oblike? NE. A je kaka forka od GOR a la Verd? NE, pa še naveličali so se me in mi še 1x rekli, da to ni ugibanje, ampak, da morem podatek iti iskat v vodo mojih celic. Štala, kako se le to narediti pa ne povedo. Očitno moram sam pogruntati. Če info same letijo v celice morajo tudi same leteti ven. DA. Za začetek moram vedeti kaj hočem. DA. Vsi odgovorni se strinjajo da podatek o enoti gostote Medijev dobim. DA. Nekaj še manjka saj meni nič ven ne pride. DA. Smo pri telesu, ki ga imam v tej Realnosti. DA Vse kar zaznavam laufa preko teh 5 čutov, ki jih imam. A je to prava smer razmišljanja? DA. Občutiti, zavohati ali okusiti formulo se ne da. Lahko jo le vidim ali slišim. DA. Aha se mi že svita. Moram slišati moje BITJE tukaj, HETIIRA-o in to zgolj v levem ušesu. DA. QL!!! Ta moj uh že par let šraufajo, pa še vedno ni v redu po tem ko sem si ga enkrat prehladil, ko sem v sandalah v snegu tekel tistih mojih 30 jutranjih km. No slišim odlično. Desni uh, ki je namenjen poslušanju mojih Mentorjev GOR so mi že poštimali in sprobali, levega pa še ne. Bo treba začeti klepetati z HETIIRA-o in vsemi ostalimi deli moje »Duša-e«. DA

17/08-16 Vedno dosežejo, da je vsaka stvar objavljena vedno ob pravem času. Kot vidite je leto mimo od takrat, ko sem začel ta prispevek pisati. Sedaj ga urejam. Prispevka ZAVEDANJE 1 in 2 že imate, 3 del verjetno še dobite, 4 del je pa bolj tehničen in mu tudi moja sedanja Pamet ni dorasla pa sem ga sam dal v kot do trenutka, ko bom imel Korak 1 mojega BI2 opravljen in s tem veliko širši pogled na zadeve. Jasno, zadaj pa imajo oni GOR še eno varovalko v rezervi: to je TJAŠA, ki te zadeve objavlja. Je veliko bolj vodljiva kot sem jaz sam in, če jaz ne poslušam pa stvari ustavijo pri njej. Je že prav tako. Kaj je v NAČRT-u zapisano za enkrat nimam pojma, čeprav so mi že dolgo nazaj napovedali, da bom pisal tudi o tem. Bo, ko opravim Korak 1 mojega BI2, ki vključuje tudi vpogled v prihodnost.

Imejte se lepo.

Rado

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here