Zeleni aspekt svetlobnega žarka

Tole sporočilo je odgovor na moje vprašanje, kaj je zelena svetloba, ki jo vidim okoli sebe. Barve te svetlobe v naravi nisem videla. Je drugačna. Lahko jo le opišem, in sicer kot tisto barvo, s katero se zasvetijo najbolj zgodnji pomladni listi dreves, kadar sonce posveti skoznje. Ali pa, kadar pogledam v sonce in na hitro zamižim. Takrat nekaj časa ostane v očeh odblesk florestenčno zeleno – rumene barve. Vsekakor pa je Rafaelova svetloba drugačna in globoko pomirjujoča.

Zeleni apekt svetlobnega žarka

Svetlobni žarek je dobesedno poslana misel. Kot ljudje pošljete svojo misel preko zvoka, tako mi pošljemo svoje misli preko svetlobe. Vendar te misli niso identične človeškim. Svetlobni žarek, ki nosi angelsko informacijo je drugačen od »običajnega« svetlobnega žarka. Zato so barve, ki jih jasnovidno vidiš, drugačne od tistih, ki so prisotne na Zemlji, saj izvirajo od drugod.
Naš zeleni Rafaelov žarek med drugim nosi Sončevo kvaliteto (to je rumeni odtenek, ki ga zaznaš). Zdravilna esenca zelenega Rafaelovega žarka je drugačna od zemeljskega zdravljenja, zato ona zdravi na drugačen način. Izhodišče Rafaelovega žarka ne temelji na zdravljenju!

Alenka.: Kako lahko uskladim zeleni žarek s svojo realnostjo? Kako s svojim telesom?

Kadar pošlješ-sprejmeš našo zeleno svetlobo skozi svoje telo zaužiješ le del njene esence. There is so much more that you can use!
Popolno zlitje tvojega telesa z našo Rafaelovo svetlobo pravzaprav ni možno. Gre namreč za dve preveč različni substanci (frekvenci). Nekaj takega bo morda možno šele v prihodnosti človeštva, ko bo človeško telo imelo spremenjeno vibracijo. Kristalno čiste snovi, kot so kamene strele ali pa izvirska voda našo Rafaelovo svetlobo dosti lažje sprejme vase, vendar je za to potreben namen, oziroma želja.
Pri delu z Rafaelovo svetlobo ne prični takoj s sprejemanjem te zdravilne svetlobe vase. Najprej vzpostavi občutek enakovrednosti do te svetlobe.
Ne ponižuj se pred našo Rafaelovo svetlobo! Ne ponižuj se pred arhangelom Rafaelom!
Naše Rafaelove prisotnosti nikakor ne doživljaj kot večvredne od svoje. Ko do nas začutiš enakovrednost, se lahko začne sodelovanje. Kot da gre za ples dveh izjemnih svetlobnih bitij.

Sporočila dobim v podobi slik in občutkov ter se potem potrudim to sestaviti v stavke. Le tu pa tam kakšna misel pride kot konkreten stavek. Mogoče bom s časom bolj utečena, pa bodo sporočila tudi manj okorna in bolj tekoča.

V pričakovanju novega sporočila,

Alenka

PUSTI SPOROČILO: