DuhovnostRazno

Brezplačni vpogled v Andski Orakelj

Akcija se je iztekla. Vabimo vas, da na sledeči povezavi izveste več o zvezdnih andskih esencah: TUKAJ

Za vse, ki niste prepričani, katera esenca orhideje je prava za vas, lahko zdaj izkoristite brezplačni vpogled v andski orakelj, ki vam bo namignil, katere esence so prave za vas. Vpogled je možen preko e-maila.
Vse kar potrebujemo od tebe je, da pošlješ kratko sporočilo na naš e-naslov urednistvo@duhovnost.eu in v sodelovanju z Maginjo Blinkito, ki bo naredila vpogled v orakelj,
ti bomo v nekaj dneh na tvoj e-mail naslov poslali kaj pravi orakelj zate. Vpogled v orakelj NI obvezujoč za nakup esence.
_____________________
Zelo posebne Andske Esence Orhidej so narejene v Villkabamba (“sveto mesto”) gorah in okoli Machu Picchu, Peru, iz orhidej v polnem razcvetu, najdene dobro prilagojene in srečne v svojem naravnem okolju v visokih Andih. Matere esence so bile postavljene na sonce na nekaterih svetih mestih v Peruju, da so se zbrale dodatne mogočne vibracije. Govori se, da so orhideje cvetlice vnebozetja. Njihova DNK struktura je najbolj evolvirana od vseh rastlin na zemlji. Zaradi njihove kompleksne narave, sintetizirajo delovanje vrhovne inteligence. Na evolucijski lestvici rastlinskega sveta, so orhideje primerljive z živalskim svetom delfinov in ljudi.

Vse andske esence lahko pogledaš TUKAJ
Lahko si naročiš tudi mix Andskih zvezdnih esenc v eni steklenički.

Kaj so cvetlične/kristalne esence?

Cvetlične Esence so vibracijsko prežete rešitve, ustvarjene iz živih, divjih in ekoloških rastlin. Te esence nosijo, kar je poznano kot “energijski podpis” ali vibracija cvetlice, ki je prenešena do uporabnika in pozitivno vpliva na neravnotežja znotraj telesa ali na energijskem polju.

Ta blagodejna zdravilna in transformacijska domača lekarna, narejena v sodelovanju z Naravo, dela s tvojimi prirojenimi zdravilnimi procesi in so varne za vsakogar, vključujoč otroke, živali in rastline.

Cvetlične esence vsebujejo specifične kode ali vzorce, ki prebiva znotraj vsakega cveta. Vsa cvetlična energija je usmerjena v ustvarjanje tega končnega genskega izražanja, da zagotovijo nadaljni obstoj te vrste. Njihove blagodejne moči prihajajo iz življenjske sile, ki je del cvetlice same. Skozi edinstven, sveti proces, vibracijski podpis vsebujoč znotraj cveta je vtisnjen v čisti vodi, uporabljeni za ustvarjanje čiste esence, kar polni vodo z božanskim vtisom cvetličnih določenih karakteristik in lastnosti.

Cvetlične esence hranijo tvoje srce in tvoje svetlobno telo. Uravnotežajo tvoje energijsko telo, kjer se začne dobro počutje. Cvetlične esence te podpirajo v tvoji sposobnosti, držati frekvenco ekstaze.

Zdaj je čas za rože, da izrazijo svoje zdravilne frekvence in te podprejo v dviganju naše zavesti in naših lastnih frekvenc. Vstopamo v novo dobo zavesti. Domorodna ameriška prerokba imenuje ta čas “Čas Cvetlic”. Pravijo, da bodo v tem novem času, cvetlice postale naši učitelji in zdravitelji. In res se dogaja to! Mnogi ljudje ugotavljajo, da so cvetlične esence ene izmed najbolj učinkovitih načinov zdravljenja, ki je na razpolago. Cvetlice so zdravilo, ki ga potrebujemo za uravnotežanje in uglasitev, in za razširitev frekvenčnega odziva človeškega uma.

Maginja Blinkita

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !