Astrološke napovedi

Čas retrogradnega Merkurja prinaša… prebujanje preteklosti

Planet Merkur je planet povezav, komunikacije in trgovanja… je tisti, ki vas povezuje z zunanjim svetom. 

V letu 2014 vas bo povezoval z vsebinami, ki jih niste predelali ali pa vam bo vašo preteklost oživljal na nov način… z eno besedo, ko bo v svojem retrogradnem gibanju, bo odprl Pandorino skrinjico in dodal sol na vse rane in bolečine iz preteklosti. Vse kar niste v čustvenem smislu razRešili… razMislili… no, čas lekcij bo. Za to pa bo poskrbel vladar tega leta, Veličastni Saturn.

Za vse kar niste skomunicirali in ste samo odšli… vam bo zdaj na vrata potrkala Vest, a ta prihaja v spremstvu velikega učitelja Saturna… torej…

Čas popravnega izpita je pred vami…

Njegova  vladavina bo v vodnih in zračnih znamenjih, kar vas bo še dodatno medlo, saj bo njegov prehod skozi zračna in vodna znamenja, preklapljal proces iz miselnega na čustveni nivo in tako ne misli, ne čustveni odzivi ne bodo ravno delovali v skladu z vašimi namerami. Prvi obrat smo deležni, 6. februarja, ko se začenja proces obračanja v retrogradno gibanje, ki poteka v znamenju Ribe. Svoj proces pa zaključi 28. februarja v znamenju  Vodnarja.  

Drugič se bo obrnil poleti, 7. junija v Raku in se s 1. julijem obrnil nazaj v znamenju Dvojčka. Tretji obrat, pa bo imel 4. oktobra v Škorpijonu in ga zaključil 25. oktobra, ko se v znamenju Tehtnice ponovno aktivira še karmična os Tehtnica – Oven, a o tej, vam napišem čez nekaj tednov…

Pojdimo lepo po vrsti, kaj vam prinaša prva faza retrogradnega Merkurja zdaj?

Retrogradni Merkur bo svojo vladavino v naslednjih treh tednih začel v vodnem znamenju Ribe, kar kaže na to, da bodo vaše misli pod močnim vplivom vaših lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Od 6. do 8. februarja boste imeli občutek, kot da se je nekaj ustavilo, neki nemir bo v vas… pričakovanje na nekaj zelo Skrivnostnega… neka notranja tišina bo nastala, ki bo klicala po… neJasnosti. Narava bo ponovno terjala svoj davek, vas pa bodo mešala čustva preteklosti, lahko se vam vrnejo osebe iz vaše preteklosti, občutki, spomini bodo privreli in vas ponovno naPolnili z Iluzijo, kako je bilo, in če bi bilo… Vse Veščine, govorjenje in razmišljanja bodo subjektivni, približni, občutljivi, intuitivni in povezani z emocijami.

Predvsem bo vaša komunikacija zdaj veliko bolj sočutna, nežna, razumevajoča, celo zelo idealistična in pesniška, v svoji notranjosti boste zaČutili potrebo po učenju, ki bi bila vezana na vse aspekte in oblike za nudenje pomoči in podpore, kar bo v temu obdobju zdaj pravzaprav velik družben izziv. Vse spremembe, ki smo jih deležni zaradi snežnih razmer, zmrzali in žleda… je samo začetek Transformacije vsega kar poznamo do sedaj. Zdaj bo za učenje potrebna fantazija, spiritualnost, fleksibilnost in intuicija, vaš proces razmišljanja bo prežet z imaginacijo, sanje bodo izrazito kazale na vaše korake kako naprej, delali boste neke vrsto sintezo vaših odnosov v katere ste čustveno zapleteni. Zelo boste »odprti« in hkrati bo to prineslo povečano ranljivost in občutljivost, nagnjeni boste tudi k nejasnosti mišljenja, v vas pa se bo aktivirala velika potrebi po sanjarjenju.

En del vas… bo hotel zbežati…

stran od Odgovornosti.

Vse do 12. februarja naprej, boste pod močnimi neraelnimi vtisi okoliščin, zato bodite še posebej pozorni na dogovore v temu času… vse bo zavito v meglo in stare rane bodo ponovno zaKrvavele.  S 13. februarjem pa se bo Merkurjeva vladavina preselila iz vodne Ribe v zračnega Vodnarja, kjer ostaja vse do 28. frebruarja. V tem času, se boste zelo ukvarjali z mislimi, razmišljanjem in skušali boste razumeti svoja dejanja, ki ste jih naredili pod vplivom nerealne slike, ki ste si jo skreirali sami, zato, da ste imeli izgovor sami pred sabo, zakaj se niste lotili razreševanja svoje situacije v kateri ste še vedno… in zdaj… je pred vami ponovno nekaj, s čimer ste se v svoji preteklosti že ukvarjali.

Zdaj bo ponovno… čas odLočevanja…

Merkur bo od vas zahteval Resnico… vi pa se boste v prvem delu procesa tolažili z neko lažno Iluzijo, in boste ponovno na svoje odnose in okolje gledali skozi rožnata očala. Zdaj Resnice ne boste videli tako, kot bi jo morali. Vse bo zavito v meglo Skrivnosti. Vsi procesi v katerih boste, se bodo zato še bolj intenzivno ponotranjili. V drugem delu pa se boste iz Iluzije in fanataziranja, prebudili počasi v smeri… bolje da zbežim, grem stran, saj za mene ni prostora pod tem Soncem… a beg skozi izgovor »svobode« je izgovor, ker še vedno je vaš izziv torej… Odgovornost. Ja, vaša komunikacija bo neodvisna, zelo izvirna, logična, nekoliko abstraktna, rojevale se bodo nenavadne ideje in premišljeni načrti… a vse to budno spremljajte do konca procesa, kajti lahko se zgodi, da boste svoje pretirane fantazije, na koncu lahko samo lepo zavite v meglo, spustili v prazen nič… Ker je to čas za procese razmišljanja, notranjega vpogleda in neke vrste eksperimentalnega procesa, se lotite vsega na bolj raziskovalen način in uporabite svoje ideje, ki bodo delovale nekoliko revolucionarno in humanitarno, vedite da bo prav  nagnjenost k ekscentričnosti misli in idej, vas na koncu pripeljejo do velike preobrazbe v vašem življenju. 

Vsebine, ki bodo najbolj očitne zdaj so povezane  s preteklostjo… na tak ali drugačen način se boste morali soočati… kdo so tisti, ki so vam v življenju pomagali, vam stali ob strani, vam dali roko, vas tolažili in bili z vami, ko vam je cel svet obrnil hrbet… vas bodrili, za vas skrbeli…, ko ste bili ranjeni, osamljeni, bolani, brez sredstev, ob ločitvi… vi pa… jim niste nikoli izrazili svoje zahvale, morda ste lahko celo na koncu samo zaprli vrata in preprosto odšli? No, vsi ti deli preteklih doživetij, bodo ponovno oživeli in čas bo, da se zazrete v ta del sebe in ga razrešite. Vaš nauk zdaj  je… Hvaležnost. Ste jo izkazali in zakaj ne… vam je bilo samoumevno, zakaj? Ali se sploh zavedate kaj ste v resnici naredili sebi, s tem, ko niste spoštovali Srčnosti drugih? Če ste koga prizadeli, užalili ali ranili na kakršenkoli način… bodo te rane zdaj ponovno žive… zamislite se… in popravite, če kaj še lahko.

Pa ponovimo, še kaj na splošno prinaša retrogradno gibanje…

Vpliv retrogradnega Merkurja zna prinesti nevšečnosti na področju komunikacije in povezovanja vseh vrst. Če vam res ni nujno, ne potujte v tem času, saj se lahko sproži val nepredvidljivih situacij povezanih z vodo, naravnih nesreč in nevšečnosti, zato… si raje vzemite čas in se zazrite vase. Sicer pa, če boste na poti… Pričakujte nePričakovano, dihajte in se podajte v dramo. Ta čas lahko zdaj s pridom izkoristite za delo na sebi, dugovno rast in učenje, inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. Zdaj lahko opravite dela, s katerimi ste v zaostanku, dokončate nezaključena šolanja ali projekte, čas je dober za obnavljanje dogovorov in projektov.  Sicer pa bo celotno obdobje veliko bolj namenjeno prodaji rabljenih stvari, kot pa za nakup novih.

Ker so v tem času pogosti zapleti s komunikacijskimi sredstvi na splošno… računalniki delajo po svoje, omrežja »padajo dol«, telefoni ne delajo kot bi morali, zastoji so v prometu, trgovini in posredništvu, težave so s povezavami z računalniki in dostopom do omrežja… se ne čudite ali delajte nepotrebne drame.

Čas čiščenja je vsega kar je okostenelo, zastarelo na miselnem nivoju in v čustvenih odzivih v odnosih… vse to bo čutiti po Valentinovem do konca njegove vladavine… Pri intelektualnem delu nasploh bi lahko dobili občutek, kot da se nič nikamor ne premake, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo… in kaj lahko še pričakujete? Zamude, odpovedi, kakšne večje prometne kaose, zastoje zaradi nesreč, naravnih katastrof in podobno. Prihajalo bo do nasprotovanj in nesporazumov, in zelo pomembno je vedeti, da dogovori, ki bi bili sklenjeni v času retrogradnega Merkurja, se ponavadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Zato… da ne boste rekli, da niste vedeli…

Sicer pa je zdaj čas retrogradnega Merkurja ugoden čas, za vse tiste projekte, ki ste jih delali že prej in jih zdaj želite pripeljati h koncu, jih zaključiti. Zdaj bo čas idealen, predvsem za vse, ki se ukvarjajo z zdravilstvom, novo tehnologijo, informatiko, duhovnostjo, alternativo, astrologijo in idejami, ki kolektivno skozi svoje delo ali projekt, produkt… pomagajo širšim množicam pri dvigu zavesti… če imate kakršnekoli projekte na to temo, je čas za njihovo realizacijo. Zdaj bo čas introspekcije, vpogleda vase, v odnose in okoliščine v katerih ste se znašli, saj vas te zdaj silijo k spremembam.  

Čas blišča, če ste ga zgradili navzven za druge, bo počasi končan…

zdaj boste morali pokazati tudi vsebino. Če te ni…

potem bo čas za aktivno delo in sprejemanje Odgovornosti,

kar pomeni… boste morali ponovo od začetka…

Vaša naloga bo postavljanje temeljev v vašem življenju… najprej v vaši glavi, takoj za tem, v vašem Srcu. Ti bodo morali temeljiti zdaj na Resnici. Soočali se boste ponovno s starim… a izziv zdaj bo, da se boste morali soočati na nov način. Celo z odnosi, ki jih na kakršenkoli način niste razrešili, bi se akterji znali pojaviti skozi znane, iste teme in skozi podobne. In še enkrat…

Ljudje iz preteklosti bi se znali vrniti… situacije ponoviti…  in morali se boste soočiti od česar ste zbežali, postaviti boste morali meje ali razrešili kar niste prej.

Ja, pred vrati je Soočenje… 

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: hdwallpapers.in

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !