Čeprav v celoti ne dojemamo...

Čeprav v celoti ne dojemamo…

Čeprav v celoti ne dojemamo... 2Čeprav v celoti ne dojemamo... 3Čeprav v celoti ne dojemamo... 3

…. ogromnosti in absolutne neverjetnosti teh energij, so ti sestavni del življenja

O subtilnih energijah in človekovem subtilnem energijskem sistemu je bilo narejenih veliko znanstvenih raziskav, da bi preverili in razumeli, kako se vse skupaj ujema. Zanimiv je podatek, da čeprav so subtilni energetski sistemi na zemlji znanstveno preverjeni kot obstoječi in jih celo imenujejo, znanstveniki znajo le razložiti, kako nekateri delujejo. Čeprav v celoti ne dojemamo ogromnosti in absolutne neverjetnosti teh energij, so ti sestavni del življenja, kot ga poznamo. Ti različni energetski sistemi še vedno obstajajo, ne glede na to, ali verjamete vanje ali ne. Lahko jih primerjate z mikroorganizmi, ki jih pred izumom mikroskopa ni bilo mogoče videti – niso jih mogli videti, a so vseeno ubili ljudi.

Mi in vse v vesolju so narejeni iz energije, ki jo je mogoče najlažje opredeliti kot “informacijo, ki vibrira”. Še bolj zanimivo je, da vse vibrira s svojo edinstveno frekvenco in hitrostjo, na primer možganska celica vibrira drugače kot celica lasu in podobni organizmi vibrirajo na podobne načine, vendar ohranijo nekoliko drugačno frekvenco kot drugi, vendar, ko se združijo jih je mogoče slišati, kot orkester.

Človek je sestavljen iz več teles s svojimi ustreznimi aurami.
Medtem, ko je fizično telo človeka vozilo v vidnem, fizičnem svetu, ima človek tudi nevidna telesa, ki mu pomagajo in ga povezujejo z nevidnim svetom. Ta nevidna telesa so njegova vozila za razvoj in nastanek tako fizični kot čustveni, mentalni in duhovni dimenziji. Ta telesa in aure so v medsebojnem preseku, so eno v drugem in so med seboj povezana drug z drugim. Ne glede na te soodvisnosti, so opremljena z lastno inteligenco in zavestjo, ki jim omogoča, da pridobijo izkušnje v svoji ravni obstoja.
Kolektivno, vsa ta telesa imajo moč pomagati celotnemu človeškemu bitju, da se pozdravi in ​​se obnovi samo po sebi. Aure ali energetska sevanja, so  predvsem razširitve različnih teles. Lahko ocenite lastnosti različnih teles tako, da ocenite kvalitete pripadajoče aure tem telesom. In vedite vsaka telesna celica vašega fizičnega telesa ima še nevidno stran, še eno celico.

 Krepitev in zaščita aure

Obstaja veliko preprostih načinov kako okrepimo  človeško avro. Sončna svetloba krepi avrično polje, prav tako fizična vadba in sveži zrak.

Tudi meditacija krepi in zmernost v vseh stvareh je koristna za ohranjanje živahnosti avre. Za krepitev avre je mogoče uporabiti tudi določeno glasbo in eterična olja. Ljudje uporabljajo tudi razne kristale  za krepitev in stabilizacijo avre. Vaditelji joge v ta namen uporabljajo ritmično dihanje.

Ena izmed najbolj učinkovitih meditacij je ;zaščitna zlata jajca okrog lastne avre, ki se uporablja za krepitev avre pred negativnimi in zunanjimi vplivi. Vizualizirajte obliko zlate jajc okoli sebe, ki je močna. Vidite, kako sije in vedite, da ste božansko zaščiteni.

ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem