Išči
Generic filters
CoRebioresonančnisistemBio LaesEr
CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr

CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Mojca Fabjan
X

Spremljaj objave: Mojca Fabjan

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS
V praksi se je informacijski zdravilni sistem Inergetix CoRe izkazal za zelo učinkovitega, saj izvaja odlično diagnostiko in omogoča izvajanje zdravljenja na daljavo na informacijski ravni.Bioresonančni sistem Bio-LaesEr je novost na področju bioresonančnih naprav in je skupaj z informacijskim delom CoRa čudovita dopolnitev zdravljenja na vseh ravneh.CoRe bioresonanco Bio-LaesEr je ustvaril nemški znanstvenik in homeopat dr. Kiran Schmidt, ki je tako dal svetu novo revolucionarno napravo za celostno zdravljenje. Ta nova tehnologija spreminja način našega razmišljanja o energijski medicini nasplošno in še posebno o delovanju bioresonančnih sistemov.Bio-LaesEr je del bioresonančnega sistema BBR (Bioresonanca, Biopolje in Rife terapija). Pri svojem delovanju uporablja sicer neznatne količine energije, ki pa so zelo pomembne zato, ker energija služi kot nevtralen nosilec informacije.Vsekakor pa se bioresonanca Bio-LaesEr razlikuje od vseh drugih sistemov bioresonance, ki so trenutno na trgu, saj deluje z popolnoma izmerljivimi energijami, ki se jih lahko tudi občuti.Ta bioresonanca omogoča kombiniranje frekvenc, ustvarjenih s CoRe programom, z lastnimi frekvencami klienta (Eigen-frequencies). Omogočeno je tudi informiranje različnih substanc (voda, globuli, kristali… )Gre vsekakor za zelo holističen sistem zdravljenja, poleg tega pa Bio-LaesEr omogoče tudi merjenje biopolja človeka. Vzorec frekvenc auričnega polja se lahko posname in se ga uporabi kot elektro, magnetno ali svetlobno terapijo.Pri klasični bioresonanci, kot se trenutno uporablja v svetu in tudi v Sloveniji, aparature delujejo tako, da zajamejo klientova elektromagnetna nihanja, bolezenska nihanja spremenijo v zdravilna in tako popravljena vrnejo v človekovo telo.CoRe bioresonanca Bio-LaesEr deluje tako, da “prebere” klientove frekvence in jih popolnoma enake, vendar okrepljene vrne klientu in se tako zdravilni učinek samo še pomnoži.Ko človek dobi nazaj svoje lastne okrepljene frekvence, se mu poveča občutek zavedanja samega sebe in to je tudi osnova za samozdravljenje.Pri bioresonanci LaesEr gre kot pri principu homeopatije za načelo »podobno se zdravi s podobnim« in tudi v resnici so naše lastne frekvence popolno energijsko homeopatsko zdravilo za nas.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Sem svetovalka za celostno in zdravo življenje in se poleg drugih zdravilskih pristopov posvečam tudi floriterapiji - Bachove cvetne esence so nepogrešljive, ko želimo narediti spremembe pri sebi in jih toplo priporočam vsem, ki so se namenili živeti drugače, bolj kakovostno in polno.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem