CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr

CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr
CoRe bioresonančni sistem Bio-LaesEr

V praksi se je informacijski zdravilni sistem Inergetix CoRe izkazal za zelo učinkovitega, saj izvaja odlično diagnostiko in omogoča izvajanje zdravljenja na daljavo na informacijski ravni. 

Bioresonančni sistem Bio-LaesEr je novost na področju bioresonančnih naprav in je skupaj z informacijskim delom CoRa čudovita dopolnitev zdravljenja na vseh ravneh.

CoRe bioresonanco Bio-LaesEr je ustvaril nemški znanstvenik in homeopat dr. Kiran Schmidt, ki je tako dal svetu novo revolucionarno napravo za celostno zdravljenje. Ta nova tehnologija spreminja način našega razmišljanja o energijski medicini nasplošno in še posebno o delovanju bioresonančnih sistemov.

Bio-LaesEr je del bioresonančnega sistema BBR (Bioresonanca, Biopolje in Rife terapija). Pri svojem delovanju uporablja sicer neznatne količine energije, ki pa so zelo pomembne zato, ker energija služi kot nevtralen nosilec informacije.

Vsekakor pa se bioresonanca Bio-LaesEr razlikuje od vseh drugih sistemov bioresonance, ki so trenutno na trgu, saj deluje z popolnoma izmerljivimi energijami, ki se jih lahko tudi občuti.

Ta bioresonanca omogoča kombiniranje frekvenc, ustvarjenih s CoRe programom, z lastnimi frekvencami klienta (Eigen-frequencies). Omogočeno je tudi informiranje različnih substanc (voda, globuli, kristali… )

Gre vsekakor za zelo holističen sistem zdravljenja, poleg tega pa Bio-LaesEr omogoče tudi merjenje biopolja človeka. Vzorec frekvenc auričnega polja se lahko posname in se ga uporabi kot elektro, magnetno ali svetlobno terapijo.

Pri klasični bioresonanci, kot se trenutno uporablja v svetu in tudi v Sloveniji, aparature delujejo tako, da zajamejo klientova elektromagnetna nihanja, bolezenska nihanja spremenijo v zdravilna in tako popravljena vrnejo v človekovo telo.

CoRe bioresonanca Bio-LaesEr deluje tako, da "prebere" klientove frekvence in jih popolnoma enake, vendar okrepljene vrne klientu in se tako zdravilni učinek samo še pomnoži.

Ko človek dobi nazaj svoje lastne okrepljene frekvence, se mu poveča občutek zavedanja samega sebe in to je tudi osnova za samozdravljenje.

Pri bioresonanci LaesEr gre kot pri principu homeopatije za načelo »podobno se zdravi s podobnim« in tudi v resnici so naše lastne frekvence popolno energijsko homeopatsko zdravilo za nas.

Avtor: Mojca Fabjan
www.amedea.si 

O Mojca Fabjan

Z zdravilnimi energijami sem se prvič srečala že pred približno tridesetimi leti. Pred nekaj leti sem "odkrila" zdravljenje z informacijami in prevzele so me Bachove cvetne esence in Homeopatija.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: