Išči
Generic filters
VISHNU_KV / Pixabay

Današnja Nova luna, 5.4. odpira pot do uspeha, zato manifestirajte

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Danes je en “čudn dan”… pa vendar… Čas nove Lune danes, ki bo v znamenju Ovna, bo najboljši čas, da ga izkoristite, za določanje namere in manifestiranje izobilja!

Današnja Nova luna, 5. aprila odpira pot do uspeha!!

Nova luna, ki je danes, v petek, 5. aprila 2019, na 15° Ovna bo v kvadratu s Saturnom. Čeprav je to izzivajoč vidik, je ta nova Luna preboja. Zelo podobna energija bo, kot je bila v začetku leta, v januarju, ko smo imeli mrk, saj je že takratna energija zelo podprla poslovno pot in nove začetke
V mesecu aprilu pa prinaša priložnosti za čast, bogastvo, promocijo, dobre prijatelje in poslovni uspeh. Najprej pa bo treba s potrpežljivostjo, vztrajnostjo in trdim delom premagati vsak strah, dvom vase ali pesimizem.
Nova Luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega 28-dnevnega cikla. Sonce v konjunkciji z Luno daje poživljajoč val energije in pobude. To je torej odličen čas za nov začetek, obračanje novega lista ali začetek novega projekta. Prav tako lahko postavite pod vprašaj stare navade, vedenje in prepričanja, ko iščete nove, bolj inovativne načine za napredek.Učinki nove Lune 5. aprila bodo trajali štiri tedne, vse do 4. maja.To bo najboljši čas za nov začetek in začetek novih projektov je v prvih dveh tednih tega novega meseca. Ta faza Lune traja od 5. aprila do polne lune 19. aprila, ko bo dosegla svojo popolnost – ščip ali ko postane polna Luna. April ponuja bogastvo, srečo in uspeh, pa vendar kvadrat s Saturnom pomeni, da si boste, kar si resnično želite, zaslužili s trdim delom.S to novo Luno ne more biti hitrega uspeha.Pomagala pa vam boste prišli v stik s svojo žalostjo, s strahovi ali zavorami, ki vam stojijo na poti do uspeha, tako na poslovnem kot na privatnem področju. Lahko vam prinese potovanje zaradi dela ali romance ali pa pomaga na vaši notranji poti, da se vrnete na pot do uspeha.To bo odličen čas za razmislek o tem, kakšno energijo želite vnesti v svoje življenje in kaj želite prikazati v preostalem delu leta.
Resnično si vzemite čas, da pridete v stik z vsebino, kaj želite v svojem življenju. Pomembno bo, da dvignete svojo vibracijo, razširite svojo pozornost in usmerite svoje misli na nivo, da boste lahko dosegli in ustvarili vse, kar si želite.
Čas vas bo podpiral tudi, da se bolj organizirate okoli svojih financ. Če želite prihraniti za potovanje, kupiti svoj sanjski dom ali pa imate samo nekaj dodatnega denarja, ki ga lahko porabite, je to odličen čas za to vrstne podvige, saj vas pri tem vesolje dobesedno podpira.

Kako pritegniti denar v svoje življenje je povezano z vašo miselno naravnanostjo.

Zelo pomaga, da naredite v praksi načrt in začnete delati korake v smeri, da prihranite nekaj in naredite finančni plan. Na čustveni ravni, pa izstopite iz miselnosti pomanjkanja in zaupajte, da boste vedno imeli dovolj. To vam je lahko v veliko pomoč. V tem mesecu opazujte svoje misli o denarju. Preverite: Ali nenehno živite v strahu, da ne boste imeli dovolj? Če je tako, poskusite spremeniti ta način razmišljanja.
Poskusite vaditi Hvaležnost, Zaupanje in Vero, da boste imeli vedno dovolj.
Poskusite lahko tudi z reprogramiranjem svojega uma tako, da recitirate mantre, ponavljate pozitivne afirmacije in priprošnje za priklic obilja ali meditirate.

In še sporočilo ob koncu tedna…

»Zdaj boste lahko spravili v tek svoja prizadevanja preteklih mesecev, ko ste aktivno delovali. Če ste res, potem zdaj sledijo velike spremembe in nagrade, v nasprotnem primeru pa hud linč in vaš lastni ego vas bi lahko dobesedno obesil. Ne poskušajte spreminjati stvari, ki jih ne morete. Namesto tega se osredotočite na tiste stvari, ki jih lahko spremenite. Vedite da, sami Vi imate moč nad tem, kako se odzovete na dogodke v svojem življenju. Zavzemite odnos sprejetja, ki vam bo pomagal povrniti svoj občutek notranjega miru. Nima smisla skrbeti, saj skrb ne prinese nobene spremembe. Verjemite, da so življenjske sile na vaši, ne na nasprotni strani. Naredite kar največ s tem, kar imate, namesto da si želite še več. Vendar pa na drugi strani sprejetje ne pomeni, da se morate odpovedati svojim sanjam, upom ali prizadevanjem. Odpovejte se le iluzijam in nerealnim pričakovanjem. Vedite le, da imajo stvari in situacija v kateri ste se znašli višji smisel. Na vas je da, zaupajte, da se bo vse končalo za najvišje dobro vas in vseh vpletenih. Višja stopnja zavesti pomeni biti popolnoma prisoten v vsakem trenutku. Tukaj in zdaj! Prenehajte jo poskušati doseči, pa se boste morda zavedali, da ste že tam. Razmislite tudi o tem, se vam morda situacija ponavlja? In vi? Kaj počnete vi? Bežite ali rešujete? Krivite druge? Iščete izgovore? Se še vedno otepate odgovornosti in ne priznate resnice? Čas bo, da delujete bolj modro in se iz trenutne preizkušnje tudi nekaj naučite. Nič kar se trenutno dogaja v vašem življenju ni kar tako. Vse ima svoj smisel in svoj zato! Čas bo, da se začnete učiti na svojih napakah in spodrsljajih. Resnica, ki jo boste povedali, vas bo osvobodila. Bodite iskreni, če že do drugih niste bili, bodite vsaj do sebe! Ne pozabite, vztrajnost in predanost sta glavna faktorja vsakršnega uspeha. Prepoznajte svoje strahove in navidezne nezadostnosti ter začnite. Ne bo vam spodletelo, če boste prepričani, da je vse, kar počnete, le soustvarjanje.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem