Danes, 13. januarja Mlaj v Kozorogu - Astrološka napoved

Danes, 13. januarja Mlaj v Kozorogu – Astrološka napoved

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes, 13. januarja imamo Mlaj v Kozorogu srečata se Mars in Saturn skozi kvadrat…

Mnogim bo dovolj. Nekaterim bo prekipelo.

Ta mlada luna prinaša zelo zanimive energije. Pade namreč na 23 stopinjo Kozoroga, kar je približno enako stopnji, kot je bil spoj Saturna in Plutona že januarja 2020. Nekatere stare rane iz tega časa se lahko znova sprožijo, privrejo na dan, morda dobimo celo nove informacije ali spoznanja v zvezi s pandemijo ali vladne omejitve.

Morda bomo kot kolektiv stvari začeli gledati v novi Luči ali pa morda skozi nekatere nove informacijske filtre, ki nas lahko vodijo k pogledu na stvari na povsem nov način.

Zato… berite in zbirajte tudi informacije iz drugih virov, kot trenutno vam poznanih. Izobražujte se, ne bojte se novih znanj in odkritij.

Se spomnite? Mars, planet akcije in sile pritiska na gas, Saturn, planet reda, discipline, ustrahovanja in učenja pa na bremzo. Mars v povezavi s Saturnom lahko prinese nekaj povečanih napetosti in lahko sproži stare rane, ki ste jih videli in bili priča sredi leta 2020.

Ta energija lahko povzroči tudi spopad med vodilnimi, med strankami in ljudmi. Čeprav gre za napeto poravnavo, bo to pravi čas tudi, da poiščete v sebi potrebno moč ali najdete drugačno motivacijo, ki vas bo vodila ven iz trenutne situacije.

Ne pozabite, da bo vztrajnost tista, ki bo dala rezultat in vztrajajte, da dobite odgovore na vsa vprašanja, ki vas strašijo. Ker je to zadnja od treh poravnav, bi glede na prejšnji dve, bilo povsem možno, da se trenutna situacije nadaljuje in ostajamo zaprti doma.

V tem tednu, bo mnogim prekipelo in lahko pričakujete veliko zunanje priSile pod pretvezo, »to bo dobro za vas«.

Sistem se bo začel vidno rušiti in razpadati pred vašimi očmi. Kako dolgo še boste vztrajali v negotovosti, nevednosti, ponižnosti? Čas je, da odprete oči in se prebudite.

Za vaše življenje gre. Za vaša semena… za vaše otroke in vašo prihodnost.

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem