Danes, 18.6.2020 se Merkur obrne v retrogradno gibanje

Danes, 18.6.2020 se Merkur obrne v retrogradno gibanje

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Danes se retrogradni planetarni gardi pridruži še peti planet…. Merkur, planet komunikacije, poslovanja in trgovanja. V tem stanju bo zasedal znamenje Raka vse do 12. julija.

In kaj nam prinaša?

Zavedajte se, da besede, ki jih govorite in vibracije, ki jih pošiljate, lahko globoko zdravijo in tolažijo… ne le vaše ljubljene, ampak vse ljudi po vsem svetu.

Če se slučajno znajdete v vročekrvnem pogovoru, vedite, da so lahko ostre besede boleče, vendar so lahko zdaj tudi vodilo, da nekaj spremenite. Naprimer, da izrazite kako se počutite in postavite meje ali da resnično globoko razmislite o svojem odnosu.

Zdaj ni pravi čas za sprejemanje večjih odločitev, več informacij se vam razkrije, ko se Merkur začne spet premikati spet direktno. Prav zaradi mrkov in spreminjajočo se energijo v zraku, se bo težko izogniti temu, da bi se v tem časovnem obdobju morali odločiti. To je res čas, ko greste lahko v tok in zaupate odločitvam, ki jih na koncu sprejemate, tudi če se pozneje spremenijo ali spremenijo.

Mrki vas vedno spravijo na pravo pot, zato opazujte in poglejte, kaj se odpira. Vzemite si čas za sprejemanje odločitev in uporabite to retrogradno energijo, da določite namere, kaj želite pritegniti.

Ne pozabite, da imajo besede in misli tukaj več moči, kar pomeni, da jih lahko uporabite tudi za postavljanje ciljev in izražanje svojih želja v ustvarjanju.

To retrogradno obdobje uporabite za razmislek, kaj želite ustvariti. Vedite, da so vaše besede in misli močno orodje ustvarjanja, zato jih uporabite v svojo korist!

Pa zastoji, tehnični mrk – slabe povezave, omrežje bo “padalo dol”, vaše besede ne bodo slišane ali napačno razumljene… pa razne zamude, odpovedi, nesporazumi in prometni kaos… komunikacijski šum bo… stalnica… Samo da veste – vse nas spremlja v prihajajočih treh tednih…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem