Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Danes 5. 5. 2021: 555 magična numerološka koda in angelsko število

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

5. maj 2021 = 5:5:5

 
Leto 2021 je leto števila 5. Po numerologiji je to število, ki je zaradi svoje pozicije v »centru«, saj povezuje bazična števila 1 do 4 in 6 do 9.
 
Pomembno bo, da boste vi v centru, da boste res skozi jasno namero držali svojo integriteto: kar mislite in čutite, da tako tudi delujete!
 
555 je magična numerološka koda in angelsko število, ki predstavlja ustvarjalnost in iskanje vašega veselja, na način, da se izrazite in postavite svoj center – da si izgradite svoje mesto v življenju.
 
V vaše življenje so ali bodo kmalu vstopile večje spremembe in priložnosti!
 
555 je tudi znak večje spremembe. Opominja vas, da je v vašem življenju vse pripravljeno, da se lahko dvignete na naslednjo stopnjo.
 
Uporabite energije tega dne in izboljšajte svojo ustvarjalnost, da naravnate svoj fokus – ta bo ključen, zato pozdravite nove navdihe ali spremembe, ki sledijo.
 

In v praksi?

 
Ukrepajte in samo »pojdite za srcem.« Zdaj vstopate v naslednjo fazo vašega življenja in vse se dogaja naglo. Ne dvomite, vse izzive s katerimi se boste soočali, so tam z razlogom in vesolje ve zakaj.
 
Tudi, če niste pripravljeni na te velike spremembe, so v vaše najvišje dobro. Energija okoli vas je na vse načine ojačana z obiljem. Svoj del lahko opravite tako, da nadaljujete s tem, kar počnete, tako da ostanete vibracijsko v skladu s svojimi sanjami in težnjami.
 
Bodite odprti za priložnosti, ki se vam ponujajo, ker so tudi vaše prošnje morda lahko uslišane na načine, ki si jih sploh ne bi mogli predstavljati.
 
Z drugimi besedami, izogibajte se preveč navezanosti na to, »kako in kdaj« se bodo vaši cilji pokazali – podrobnosti prepustite vesolju, medtem ko še naprej ohranjate pozitiven pogled na situacijo v kateri ste, na življenje in se zahvaljujte tudi za najmanjše blagoslove, ki prihajajo po poti in vas vodijo do velikega razkritja.
 
Ohranjajte visoko vibracijo
 
… čas je za poslovne podvige, zato… Pogumno, kreativno in vztrajno naprej.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem