Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Danes je 1. Adventna nedelja: Prižigamo luč upanja

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Vsako leto se konec leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas… čas ko se ob Solsticiju odprejo Zvezdna vrata… čas, ko se srečata Nebesa in Zemlja.Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki pomoči, ki oplajajo zemljo (mineralno-rodovitni svet), rastline, živali in tudi človeka. Vse to bi lahko poimenovali moči duhovnega sveta Svete Trojice, ki skozi skupinske jaze, pravzorce in ostala nesnovna duhovna bitja plemenitijo Zemljo, človeku pa omogočajo združevanje sil Nebes in Zemlje. Vstopamo v adventni čas.

Danes je 1. ADVENTNA NEDELJA nedelja

V prvem tednu adventa se bomo v sebi trudili v sebi prevzgajati fizični svet instinktov po preživetju, hranjenju, oblačenju, spolnosti.V tem tednu, bomo skušali premagovati strahove pred » fizičnimi« pomanjkanji, pred lakoto, pomembno za ta teden je, da ste fizično bolj aktivni. V tem tednu lahko poskrbite za mineralni svet, kamor spadajo naše kosti, glava z živčnim sistemom, organi čuta in rodovitna prst. Zemljo nikar ne onesnažujte, reciklirajte, lahko pa tako zemlji kot sebi pomagate v vseh procesih očiščevanja. Tudi telesnega – post ali katera izmed očiščevale diete.Vsi tisti, ki se boste spravili in delali jaslice, je danes prvi dan ko boste lahko bolj poglobljeno doživljali štiri razvojne stopnje nastajanja človeka in Zemlje. V prvem adventnem tednu (od prve do druge adventne nedelje) pričnite pripravljati jaslice tako, da boste najprej postavili tla, podlago ali le mineralni del jaslic. Torej to pomeni potke, kamenje, skalce, hiške, lesene mostičke.

In kaj lahko naredite še za svojo dušo?

V prvem tednu adventa bomo preizkušani v našem najbolj fizičnem delu, v čutilih ali organih čuta. Če izgubimo vid ali sluh, se le s težavo orientiramo, ob izgubi ravnotežja pa izgubimo pokončno držo in z njo povezano voljo po delovanju, še posebno, če bi naši čuti izgubili vez z zunanjim svetom. Ne pozabite, da se smo v zelo intenzivnem času, rekalibrira se naše telo, aktivirata se ušni čakri, posledično se odpira tretje oko, to pa lahko povzroča, da morate svoje kompase ponovno naravnati.Omenjene preizkušnje so potrebne, da se okrepimo v priznavanju svoje usode, da sprejmemo vse njene udarce in jo končno tudi vzljubimo. Na tak način lahko pridobimo vrlino, ki se imenuje PRAVIČNOST. Enako se lahko potrudimo premostiti, vsaj v mislih in čustvih vezanost na materijo, na materialne dobrine in telesnost, zunanjost, oblike, ki nas tudi lahko omejuje pri delu na sebi.
Vsekakor bodite usmerjeni vase in se ne prepustite zapeljati vsej evforiji in dogodkom, ki se bodo začele dogajati okoli nas.
Danes na adventnem namiznem venčku prižigamo prvo svečko. Prižigamo Luč UPANJU.Imejte se radi in naredite si lepo adventno nedeljo.Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem