Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Danes… Modra Luna na noč čarovnic

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Danes je zadnji oktobrski, močan in čaroben dan, ki prinaša Modro luno in praznovanje praznika Samhain, v katerem “noč čarovnic” dobi svoje korenine. V mnogih kulturah velja tudi, da je ta letni čas takrat, ko je tančica med dimenzijami najtanjša.Modra luna se pojavi, ko imamo v mesecu dve polni luni. Prva polna luna, ki smo jo imeli prvi dan v mesecu oktobru je bila v znamenju Ovna, druga polna ali modra luna oktobra, pa pade danes, na zadnji dan meseca, ta je v znamenju Bika, ki nas opozarja da moramo biti prizemljeni in odgovorni do fizičnega telesa.Imeti dve polni luni v istem koledarskem mesecu pomeni splošno temo odpuščanja in zdi se, da se pod močjo te Modre lune lahko veliko razplete. Modra Luna pomeni, da je bolj oddaljena od Zemlje kot običajno. Luna je lahko videti manjša na nočnem nebu in je manj svetla.Ta luna je prepojena z vraževerjem in naj bi prinašala tudi slabo vreme in naravne nesreče, kar se žal, že dogaja po svetu. Čeprav je Luna bolj oddaljena od Zemlje, ima tudi večji vpliv na naše razpoloženje.Polna luna je vedno močna točka dokončanja in odpuščanja, pa vendar boste lahko videli, da vam ta Polna modra luna ne prinese tistega željenega odpuščanja, kot ga morda v tem trenutku želite ali potrebujete.Veliko stvari ali situacij se zdaj lahko še poglobi in vas sooči s tem, kaj je treba sprostiti v vašem življenju, morda ne boste čutili dovolj moči, pa vendar… pomagala vam bo, da boste vse skupaj pogledali nekoliko z distance.
Odpira čas, ko se boste spogledovali s »konci«, se odvezali energetskih povezav s strani prednikov in odpustili prtljago, ki jo nosite po liniji svoje družine.
Čeprav bi morda želeli nekaj končati, se zdi, da se bo vse skupaj malce zavleklo. Morda bo trajalo do naslednje polne lune v novembru, ki je pravzaprav lunin mrk, da se odpravite in se končno poslovimo od vsega, kar želite da dokončno odpustite in sprostite iz svojega življenja.
Mogoče te zanima  Prihaja sezona mrkov - Lunin mrk
Uran, planet prebujajočih se in presenetljivih novic, je tesno povezan s to Modro Luno, kar pomeni, da bo njegova energija zelo aktivna. Kadar se Luna in Uran združita, vedno obstaja možnost, da bi na površje prišle kakšne šokantne informacije. Lahko imamo tudi bolj burna in nepredvidljiva čustvena odzivanja, zaradi katerih lažje postanemo žrtev svojih sprožilcev tako v okolju ali v odnosih, ki so nam pomembna in čustveno blizu. Ker je Uran, planet revolucije, hipnih sprememb, presenečenj aktiven, boste morda prejeli nekaj šokantnih informacij, ki bi vam povsem spremenile pogled do sedaj ali pa plan.

Čustveni odzivi bodo nepredvidljivi, nekako v stilu »kot strela z jasnega«.

Čeprav se pod to energijo lahko počutite, da vas vleče v več smeri, se lahko povežete tudi z zemeljsko, prizemljeno stabilnostjo, ki vam jo lahko ponudi znamenje Bika. Če zdaj postavite temelje, se ukoreninite in utemeljite v vsem, kar prinaša sedanji trenutek, se lahko korak za korakom prebijete skozi. Kot sem že omenila, ta Modra Luna pade na noč, kjer velja, da je tančica med dimenzijami najtanjša. To je povezano v tem letnem času z vzponom Plejad na severni polobli.31. oktober je povezan tudi z dnevom mrtvih ali Día de los Muertos, ki ga običajno praznujejo v Mehiki in Srednji Ameriki, izvira pa iz časa Aztekov. Mi ga praznujemo jutri, 1. novembra. Podobno kot poganske tradicije Samhaina verjamejo, da je v tej noči tančica med živimi in mrtvimi najtanjša, se naši najbližji, ki so preminuli, lažje vrnejo na Zemljo in vzpostavijo stik z njimi.
Ker imamo polno luno v tej noči, lahko ojačamo tančico in se tako lažje povežete svojo intuicijo in višjimi dimenzijami.
Tudi planetarni vpliv Urana vam lahko pomaga pri dostopu do teh višjih dimenzij, saj Uran, kozmični oče, vlada tudi nad prebujanjem naše življenjske moči ali kundalini energije. Pod svetlobo modre lune si predstavljajte, kako se vaše čakre prebujajo ena za drugo. Oglejte si, kako sijejo kot svetle kroglice mavrične svetlobe. Začutite in dovolite si, da vas odpirajo in povezujejo z vašim višjim jazom in kozmičnimi dimenzijami.Če imate ljubljeno osebo, ki je že prestopila, na to noč izgovorite posebno molitev ali naredite nekaj, da vas spomni nanjo. Jejte njihovo najljubšo hrano ali prižgite svečo v njihovem imenu. Poleg tega, da se obrnete na svoje ljubljene, si vzemite čas, da priznate tako velike kot majhne smrti v svojem življenju. Tudi dajte pomen trenutni situaciji v kateri ste, ki vas sooča z neke vrste smrtjo v življenju skozi odnos ali okoliščino.Letos je toliko stvari »umrlo« tudi v vašem življenju, zato spoštujte tiste, ki so za vas najpomembnejše, četudi so nekoliko boleče. Iščite stik z naravo, saj vam vedno kaže, kako tudi sama umira in se vedno znova rodi.
Zdaj postavljate temelje v sebi, da boste lahko postavili tisto, kar si resnično želite v Novi Resničnosti.
Torej, čeprav ta Modra Luna nosi nekaj nestanovitnosti, vas tudi opozarja, da se prizemljite in ukoreninite v svojem bitju, da lahko pridete v neznana področja.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved za junij 2021: Vstopamo v energijo arhetipa Moči in Sijaja
Smrt je za nas največja neznanka, ko hodimo po tem življenju, vendar se vam ni treba bati.Za konec pa… Spoštujte smrt s katero ste se soočili, in vedite, da se vse izgubljene stvari sčasoma spet pojavijo. Zakon vesolja je, da se nikoli nič ne uniči, ampak samo prerodi.Iz srca, Shana
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem