Danes se odpira Zvezdni portal

Danes se odpira Zvezdni portal

Dan, ko se odprejo vrata v angelski svet

Vsako leto se konec leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas, čas, ko se vsako leto 21. decembra, na zimski Solsticij, odprejo Zvezdna vrata. Danes se srečajo Nebesa in Zemlja.
Na ta dan se odprejo vrata v angelski svet in to je čas, ko se ta dva svetova srečata z roko v roki.
Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki energetske pomoči, ki oplajajo zemljo, naš mineralni svet, rastline, živali in tudi človeka. Te moči nevidnega duhovnega sveta plemenitijo Zemljo na način, da nas te energije podprejo, da lahko odpustite vse tisto kar je preživeto, kar vam ne služi več, da naredite bilanco pri sebi in se tako pripravite na nov cikel, za leto, ki prihaja.
V tem božično-novoletnem času je 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje. Na Zemlji se v tem obdobju za te energije ustvari poseben kanal – energetski portal, da nas podprejo: v decembru nam pomagajo pri odpuščanju in zaključevanju, v januarju pa nam pomagajo zmanifestirati leto, kot si ga želimo mi sami.
V januarju se zvezdna vrata nato zaprejo in vse kar smo skreirali do takrat, se nato postopoma, vsak mesec, po našem planu realizira.
Danes je tudi poseben dan planetarne poravnave Jupitra in Saturna… Velika konjunkcija in čas družbeno-socialnega vstajenja.
Samo dan pred Solsticijem, 20. decembra, vstopi še drugi socialni planet Jupiter v Vodnarja. Poleg Saturna, tudi Jupiter naredi premik v znamenje Vodnarja, ki kaže na osredotočenost na humanitarna prizadevanja, gradnjo skupnosti, zdravljenje in osredotočanje na našo kolektivno zavest. Jupiter je prinašalec dobrega, širitve in obilja. Osvetlil bo določeno področje vašega življenja in vam pomagal pobrati nagrade in darila. Jupiter je bil nazadnje v Vodnarju leta 2009, zato lahko teme iz tistega časa, namignejo, kje lahko sije vaš žaromet zdaj.
To bo decembrski veliki pok in prinaša ne samo Solsticij in začetek sezone Kozorogov, temveč tudi poravnavo Jupitra in Saturna na 0 stopinjah Vodnarja.
Ta poravnava Jupitra in Saturna, znana kot Velika konjunkcija, nas vodi v novo dobo. Za Veliko konjunkcijo velja, da je 21. december tudi dan, ko se za naš planet začne proces vzpona v višje frekvenčne pasove. S širitvijo frekvence planeta lahko tudi mi razširimo svojo frekvenco in odklenemo nova darila, sposobnosti in spretnosti manifestacije. Zdaj bo resnično izjemno pomembno, koliko in kaj ste naredili na sebi.
Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Od tod tudi ime socialna planeta.

Na družbeni ravni se začne začetek reforme in revolucije

Premik konjunkcije z zemlje (Kozorog) na element zraka (Vodnar) pomeni premik od materializma k novim idejam, informacijam, tehnologiji, enakosti in k zavedanju o naravi. Verjetno bo zaznamoval konec velikih sil in morda odražal odmik od prevladujočih »elementov zemlje«, kot so težka mehanizacija, fosilna goriva, kapitalizem in velike industrije.
Prehod življenja v skupnost
Namesto, da bi se za podporo obračali na velike vlade ali velika podjetja, bi se namesto tega lahko obrnili na manjše organizacije, ki jih vodijo skupnosti in mala podjetja. Zdaj se bomo bolj osredotočili na to idejo, da vsi uspevamo, ko uspeva kolektiv, namesto da bi se osredotočili na posameznike, ki poskušajo med seboj tekmovati, da bi prišli do vrha.
Veliki konjunkcije, ki so se v zadnjih 200 letih dogajale v zemeljskih znamenjih, so nas usmerile v ambicije, veliko vlado in velika podjetja. Osredotočil se je na materialno bogastvo in imetje ter ustvarjal in gradil oprijemljive stvari za prihodnost.
Velika konjunkcija, ki zdaj prehaja na zračne znake, nam bo dala osredotočenost na kolektiv in pristop, ki bolj temelji na skupnosti. Pomembna bodo humanitarna prizadevanja in naklonjena nam bo tehnologija. Videli bomo več stvari, ustvarjenih na spletu kot v fizičnem svetu.
Na še globlji ravni bi nam Velika konjunkcija leta 2020 lahko omogočila, da bomo videli, da smo resnično vsi povezani.
Naš um bo začel odpirati višjim ravnem zavesti, ki razumejo, da med nami ni ločitve.
21. december 2020 bo popoln dan za manifestacijski ritual, v katerem bi vizualizirali, kaj želite pritegniti in kaj želite svetu.
Dober dan je, da razjasnite, na kaj se želite osredotočiti, se povežete s svojo lastno duhovnostjo in si popolnoma razjasnite svoje srčno usmerjene namene.
  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem