1.stopnja-fizični Usui reiki

sinaj244 

Učenje osnovnih tehnik zdravljenja s polaganjem rok na fizično telo. Opravi se  iniciacija oz. posvetitev v 1. stopnjo, ki odpre kanal univerzalne energije, po katerem steče reiki energija.

Reiki je zelo enostaven način celostnega zdravljenja, s polaganjem rok nase ali na drugo osebo, na živali, rastline. Reiki zdravi na vseh nivojih, fizičnem, čustvenem in duhovnem in podpira naravno sposobnost telesa za samoozdravitev.

Reiki zdravljenje tako na zelo nežen način oblaži različne težave in travme. Izkušnja reikija je izkušnja komunikacije ljubezni z vsem, kar obstaja, je brezpogojna ljubezen in sprejemanje. Prejemati reiki skozi svoje ali tuje dlani je podprto z življenjsko silo vesolja. Reiki ima sebi lastno inteligenco in nima meja.

Mogoče imate telesne bolečine, ste pod stresom in iščete sprostitveno metodo, hočete dopolniti drugo terapevtsko dejavnost , mogoče ste samo radovedni – vsak od reikistov ima svojo zgodbo, kako je našel reiki in pogosto se izkaže, da te reiki najde, ko si pripravljen. »Reiki iniciacija« vam pomaga ojačati vaš potencial, kaj naj bi v resnici počeli.

Reiki 1. stopnje je namenjen predvsem samozdravljenju in delu na sebi.

Na tečaju bomo predstavili reiki, razložili pomene posameznih energetskih centrov v telesu (čaker) – kako jih uravnotežiti, kako so bolezni v povezavi s posameznimi miselnimi vzorci, naredili posvetitev iniciacija v reiki, praktični prikaz uporabe.

Pred reiki iniciacijo je priporočljivo piti samo veliko vode in jesti samo lahko hrano (sadje, oreščke). Na tečaju bo poskrbljeno za hrano in pijačo- po iniciaciji.

S tečajniki imamo redna mesečna srečanja.

Cena:55 eur

Obvezne prijave vsaj 3 dni pred delavnico s sms-om na 040 607 190 ali na ​talitaterapija@gmail.com