13-dnevno duhovno potovanje v PERU

Ravbar potovanja, Luka Klančnik in šaman Mallku vas vabijo na

– DUHOVNO POTOVANJE V PERU –

(7. – 19. november 2015, 13 dni)

Pridružite se nam na tem zelo posebnem duhovnem popotovanju – na 13 dnevni transformacijski avanturi v prečudovito deželo Peru, bogato s starodavnimi kraji, mistiko in šamani.

Deželo, katere čarobna lepota vas lahko dvigne v vibraciji, vas prizemlji, vas poveže z vašim višjim jazem in vas napolni z brezpogojno ljubeznijo, ki je dovolj močna, da vas popolnoma transformira.

Obiskali bomo mnogo energijsko močnih in svetih krajev, kot npr. Machu Picchu, Moray, Pisac, Ayaju Marka, jezero Titicaca z otokom Amantanijem…

Na tem popotovanju boste deležni tudi Lukove delavnice »Shamanic Heart Healing« (Šamansko zdravljenje s Srcem), kar bo odličen začetek naše skupne poti po Peruju. Kot poseben gost na tem potovanju se nam bo pridružil tudi šaman Mallku iz Peruja, ki nas bo vodil naokoli in nam približal to starodavno deželo, da jo bomo lahko v celoti doživeli.

Zdaj je čas za Peru. Pridružite se nam na tem svetem popotovanju.


Mallku – znameniti andski šaman – bo naš vodnik na potovanju. Z njim bomo izkusili starodavne rituale in obrede, katerih skrivnosti so bile od starodavnih dni skrbno čuvane vse do danes. Mallku je eden izmed vodilnih strokovnjakov andske svete arheologije, mednarodno priznan šaman, pisatelj, duhovni vodja, vizionarski fotograf in arheo-astronom.

Odkril in razkril je starodavne  astronomske obzervatorije ter sence, ki jih mečejo zgradbe na svetih mestih med enakonočji in solsticiji. Napisal je knjige kot so: Prebujanje Pume, Despertar Puma in Machu Picchu Cristal book.  

Mallku bo z nami od 2. dneva do konca našega potovanja. Z njim bomo doživeli meditacije, obrede, daritve in rituale.

Več o njem si lahko preberete tukaj:  http://mallku.me/

Luka Klančnik je certificirani učitelj delavnice Prebujanje Razsvetljenega Srca, ki je bila ustvarjena s strani mednarodno priznanega duhovnega vizionarja Drunvala Melchizedeka (Šola Spominjanja). Luka ima delavnice po vsem svetu, med drugim »Prebujanje Razsvetljenega Srca«, delavnice Modre Šole Slik, imenovane »Slike Srca« ter »Shamanic Heart Healing« (Šamansko zdravljenje s Srcem).

Luka bo na potovanju z nami delil svoje znanje in nam pomagal, da bomo odprli svoja srca ter dosegli višja stanja zavesti. Ko bodo vaša srca odprta, se bo tudi svet spremenil. Dogajati se bodo začeli čudeži in vaše življenje bo postalo življenje veselja, sreče in blaženosti.

Več o Luku:  http://www.razsvetljeno-srce.com/


PROGRAM PO DNEVIH:

1. dan (7. november) – LIMA

Let iz Ljubljane oz. bližnjega letališča do Lime (obroki na letalu). Prihod v Limo, sprejem in prevoz do hotela.Poskrbljeno bo za prevoze (iz letališča do hotela) za vse udeležence (ne glede na to kdaj in odkod bo vaš let). Zvečer se bomo dobili vsi skupaj in Luka bo na kratko še enkrat predstavil program potovanja. Imeli bomo tudi čas za spoznavanje sopotnikov in večerno druženje. Spanje v hotelu *** v Limi (obroki na letalu)

2. dan (8. november) – LIMA – CUSCO – SACRED VALLEY

Po zajtrku bomo ujeli naš jutranji let v Cusco. Sledi sprejem in prevoz v Sacred Valley (Sveto Dolino). Na poti do našega hotela se bomo ustavili še v Chincheru in obiskali neverjetni Oltar Zemlje. V tem iniciacijskem centru boste lahko začutili tudi čarobnost Hatun Chinkane. Ta Waka (oz. sveto mesto) nam bo s svojo vibracijo omogočilo potovati v dimenzijo Duše. Nočitev v Sveti Dolini v hotelu *** (zajtrk vključen).

3. dan (9. november) – DELAVNICA Šamansko zdravljenje s srcem – MORAY

Čas do kosila bomo preživeli z Lukom, ki nam bo predstavil delavnico »Shamanic Heart Healing« (Šamansko zdravljenje s srcem) in nam predal poglavitno znanje iz delavnice. Po kosilu pa bomo obiskaliMorayinkovski kraj s krožnimi terasami, ki so ustvarjale neverjetne pogoje in mikro klimo za rast veliko vrst zelenjave in rastlin. Naš andski mojster Mallku nas bo tukaj popeljal skozi nekaj čudovitih vaj hoje in meditacijo v samem centru teh krogov. Nočitev v Sveti Dolini v hotelu *** (zajtrk in kosilo vključena).

4. dan (10. november) – DELAVNICA Šamansko zdravljenje s srcem – OLLANTAYTAMBO

Do kosila Lukova delavnica “Shamanic Heart Healing“. V popoldanskem času bomo raziskali enkratno in neponovljivo mesto Ollantaytambo. Visoka tehnologija, povezana z Duhom, ki so jo uporabljali pri gradnji nas bo osupnila in očarala. Nočitev v Sveti Dolini v hotelu ***  (zajtrk in kosilo vključena).

5. dan (11. november) – OLLANTA – MACHU PICCHU

Zjutraj se bomo z vlakom odpravili v vas Aguas Calientes (Machu Picchu pueblo), ki je v neposredni bližini Machu Picchuja. Po namestitvi v našem hotelu, se bomo odpravili v znameniti kraj Machu Picchu, katerega Mallku imenuje tudi Kristalno mesto, Mavrično mesto, Mesto Kondorja in Kolibrija, Mesto Miru in Mesto Luči. Legendarna lepota tega prečudovitega mesta je preko vseh besed. Poti in stezice nas bodo vodile mimo različnih krajev Moči. Tukaj bomo imeli čas, da se v miru povežemo s templji in energijo tega svetega krajaMallku bo opravil tudi obred, ki nas bo še bolj pripravil, da bomo v polnosti izkusili inobčutili čarobnost tega kraja. Nočitev v vasi Aguas Calientes v hotelu *** (zajtrk vključen).

6. dan (12. november) – MACHU PICCHU – CUSCO

Zgoraj zjutraj bomo ponovno obiskali Machu Picchu in se udeležili še enega obreda, ki nam bo pomagal,da se še bolj poglobimo v našo notranjo pot, da bomo lažje zaupali vodstvu svoje duše in odkrili svoj namen. Prihod nove dobe ustvarja kozmični val energije in svetlobe, ki prihaja na naš planet in mi bomo imeli možnost, da se na Machu Picchu povežemo s to energijo Sonca. Z popoldanskim vlakom se bomo vrnili v Cusco in prenočili v »popku sveta«. Spanje v hotelu *** (zajtrk vključen).

7. dan (13. november) – PISAQ – SAQSAYWAMAN

Danes bomo obiskali inkovsko mesto Pisaq. Celotna gora izza mesta je pravi arheološki zaklad. Z avtobusom se bomo peljali povsem na vrh, od koder se bomo navzdol vrnili peš, po poteh, ki vodijo mimo starodavnih mest in grobov, ves čas pa nas bo spremljal prečudovit razgled. Ustavili se bomo priinkovskih oltarjih in obrednih mestih, kjer bomo preko meditacije odkrili našo lastno moč in mojstrstvo. V popoldanskem času bomo obiskali Q’enqo, ki je glavno mesto Mallkujeve knjige »Prebujanja Pume« , nato pa nas bo pot peljala v Saqsaywaman, ki je ogromno mesto, v katerem stoji Velika Hiša Sonca, kjerprebiva glava Pume Cusca. Njegovi megalitski kamniti zidovi so bili postavljeni z neverjetno natančnostjo in pravijo mu tudi New World Stonehenge, samo da so kamni, ki sestavljajo mogočno obzidje dolgo 400 metrov, tukaj mnogo večji in bolj natančni rezani. Na njih so poslikave kač in ostalih Andskih simbolov. Nato se bomo vrnili v Cusco, kjer bomo tudi prenočili v hotelu *** (zajtrk vključen).

8. dan (14. november) – TEMPELJ VODE – CUSCO

Jutranji obisk Tipona, ki je starodavno kmetijsko mesto, polno teras in neverjetnega namakalnega sistema, ki se zaključi v Templju Vode. Nato se bomo vrnili v Cusco in obiskali Qorikancho – Tempelj Sonca. Tam bomo imeli tudi prosti čas za nakupovanje in raziskovanja mesta. Cusco je odličen kraj za nakup spominkov, obiska lokalne tržniceogleda kolonialnih zgradb, galerij, katedrale in glavnega trga. Ali pa se samo prepustite in uživate v utripu mesta (lahko si privoščite tudi kakšno masažo). Nočitev v Cuscu v hotelu *** (zajtrk vključen).

9. dan (15. november) – CUSCO – PUNO

Tega dne bomo obiskali jezero Titikaka, spotoma pa se bomo ustavili še pri osupljivem Templju WiraqocheVožnja do tja je res čudovita – videli in občutili bomo moč gora in duhov gora (Apus).Pozno popoldne bomo prispeli v naš hotel v mestu Puno. Spanje v hotelu *** (zajtrk in kosilo oz. večerja vključena)

10. dan (16. november) – AMANTANI – OTOK LJUBEZNI

Zjutraj bomo prečkali najvišje ležeče plovno jezero na svetu, ter prispeli do otoka Amantani. Na poti do tja se bomo za pol ure ustavili na posebnih plavajočih otočkih iz trsja Uros indijancev, kjer boste lahko spoznali lokalne prebivalce. Popoldne se bomo povzpeli do območja Templjev tega otoka in se bomo v meditaciji povezali z energijo jezera Titikaka, ki predstavlja izvor Ženske Energije tega planeta. Meditacijo bomo zaključili z ognjenim obredomPosebna izkušnja bo tudi nočitev pri lokalnih prebivalcih, v njihovih domovih. To bo zagotovo ena izmed bolj nepozabnih izkušenj tega potovanja(zajtrk, kosilo in večerja vključeni).

11. dan (17. november) – AMANTANI – CHARKAS – AJAYU MARKA

Po zajtrku se bomo poslovili od prebivalcev otoka in bomo našo pot nadaljevali z ladjico proti Charkasu, ki je območje z najlepšimi plažami. Tam se bomo zahvalili in poklonili temu svetemu jezeru. Tukaj bomo tudi pojedli naše kosilo, nato pa se bomo podali na raziskovanje Aimara oltarjev ter na sveto pot Čarobne Kače. Odkrili bomo Ajayu Marka in njegova meddimenzijska vrata. Tukaj se bomo udeležilizaključnega obreda. Nočitev v Punu v hotelu *** (zajtrk in piknik kosilo vključena).

12. dan (18. november) – PUNO – JULIACA – LIMA – DOM

Prevoz do letališča in polet do Lime. Nato pa polet proti domu (zajtrk vključen).

*Opcijsko: obisk starodavnih Sillustani grobišč v čudovitem predelu – za tiste, ki boste imeli poznejše polete (o tem se bomo pogovorili pred začetkom samega potovanja).

13. dan (19. november) – Prihod domov (obroki na letalu)


CENA duhovnega potovanja po PERUju: za zgodnje prijave je cena 2.435 eur/ na osebo (cena veljaza prijave do 15.6.2015), po tem datumu bo cena višja za 200 eur po osebi).

Cena velja za skupino 19 ali več udeležencev. V kolikor bo skupina manjša (13-18 ljudi), se cena zviša za dodatnih 100 eur po osebi. Potovanje bo potrjeno, ko se bo prijavilo najmanj 13 udeležencev. Cena je postavljena glede na valuto dne 15.5.2015 ($1=0.88€). V kolikor se tečaj spremeni, se lahko temu primerno spremenila tudi cena).

CENA VKLJUČUJE:

*nočitve v prijetnih hotelih 3*** (2 osebi na sobo), ena noč na otoku Amantani (spanje pri domačinih doma; posebna izkušnja),

* vsi zajtrki, 5x kosilo, 1x večerja,

* vsi prevozi in transferji (privaten bus, vlak do/iz Machu Picchu, ladja na jezeru Titicaca),

* vse vstopnine (Chincero Oltar Zemlje, Moray, Ollantaytambo, Q’enqo, Pisaq, Saqsaywaman, Tipon), ter obiski Qorikancha – Templja Sonca, Templja Wiraqoche, Amantani Templjev na otoku in Ajayu Marka),

* spremstvo izkušenega vodnika na področju andske kulture in arheologije,

* vse storitve samo za našo skupino z udeleženci iz različnih koncev sveta,

* vodenje mojstra Mallka z obredi in šamanskimi učenji, s pomočjo Luka Klančnika (vodenje bo v angleščini),

* 2 dnevno delavnico »Shamanic Heart Healing« (Šamansko zdravljenje s Srcem) in meditacije na posebnih krajih, ki jih vodi Luka Klančnik,

* stroške organizacije.

CENA NE VKLJUČUJE:

* 2 lokalinh letov Lima – Cusco in Juliace – Lima (cena za oba leta je ca 250 eur na osebo *15.5.)

* povratnega mednarodnega let iz Lime (povratna let. karta iz Benetke je ca 800 eur na osebo *15.5.)

* dodatnih obrokov, napitnin, eventuelne letališke takse, osebnih izdatkov, dodatnega zavarovanja.

Za vas bomo organizirali lokalne lete in tudi mednarodni let.

*Doplačilo po želji: 675 eur (za enoposteljno sobo)


POGOJI PLAČILA: S plačano akontacijo 600 eur in izpolnjeno prijavnico si zagotovite mesto v skupini, mi pa ob minimalnem številu vplačanih oseb zagotovimo odhod. V primeru, da ne zberemo dovolj prijav se akontacijo vrne. Takoj ko se zbere vsaj 13 prijav je potovanje potrjeno in takrat se plača letalska vozovnica. Preostanek plačila se plača najkasneje en mesec pred odhodom. V primeru sprememb cen (letalskih ponudnikov, namestitev, goriva, menjalnega tečaja) na katere nimamo vpliva se lahko cena spremeni. Organizator potovanja je agencija Manager d.o.o. iz Velenja.

Tisti, ki ste se že udeležili delavnice »Prebujanje Razsvetljenega Srca« (z Lukom Klančnikom), prosim pišite na: info@awakening-heart.org

INFO in PRIJAVE: gsm 031-684 651 (Uroš), e-mail uros.ravbar@gmail.com

Prejeli boste prijavnico in vse informacije glede plačila. Prav tako se nanj obrnite z morebitnimi dodatnimi vprašanji.

www.ravbar.org

www.facebook.com/ravbarpotovanja

POMEMBNO: vodenje bo v angleščini. Za osebe, ki govorijo slabše angleščino bo možno dobiti povzetek predstavitev oz. vam bomo na potovanju s povzetki in s slovensko pomočjo pri razlagah lahko pomagali. Z nami na potovanju bo tudi Mateja Triglav Klančnik (Lukova žena), ki tudi asistira na Lukovih delavnicah.


DODATNE INFORMACIJE:

• KAKO POTUJEMO: z zasebnim avtobusom, vlakom do/iz Machu Picchuja, z ladjo po jezeru Titicaca, ter dva lokalna poleta z letalom.

• NASTANITEV: nočili bomo v prijetnih hotelih s 3 zvezdicami (2 osebi v sobi). Eno noč bomo prespali v hišah lokalnih prebivalcev na otoku Amantani.

• HRANA: kvalitetna hrana nam je zelo pomembna. V hotelih je vedno vključen zajtrk. Cena dodatno vključuje tudi pet kosil in eno večerjo. Sicer pa si bomo kosila in večerje privoščili v preizkušenih lokalnih restavracijah.

• ZAHTEVNOST POTOVANJA: potovanje ni preveč zahtevno in je primerno za vsakogar (razen za srčne bolnike oz. ljudi ki imajo resne zdravstvene težave). Sveta Dolina leži na 2.700m nadmorske višine. Počasi se bomo privajali na višino in obiskali najvišje ležečo točko potovanja jezero Titicaca povsem na koncu potovanja.

• VELIKOST SKUPINE: med 13 – 30 oseb. Ko se prijavi 13 oseb, bo potovanje potrjeno.

• VREME: november je nekje vmes med mokrim in suhim obdobjem. Temperature se gibljejo okoli 20 stopinj Celzija čez dan in okrog 6 stopinj Celzija ponoči. Pričakujemo, da bo večinoma suho, možno je da bo tudi kakšen dan deževalo (vendar vreme ne bi smelo vplivati na potovanje).

• ZDRAVJE: Za obisk Peruja ne potrebujete nobenih cepljenj. Ravno tako ne potujemo na območja okužena z malarijo. Več na www.zdravinapot.si

VARNOST: Peru je turistična in varna dežela za potovanje. Seveda pa morate, kot povsod, paziti na svoje stvari.

SPOMINKI: Peru ima prekrasne spominke in ročno obrt, zato vzemite s seboj nekaj dodatnega denarja ter prihranite nekaj mesta v vaši prtljagi.

VIZA: Slovenci za vstop v Peru ne potrebujemo vize.

PRIJAVE na email: uros.ravbar@gmail.com ali info@awakening-heart.org