3-dnevno šolanje Munay Ki

Devet starodavnih Inka iniciacij posvetitve ali “veličastnih ključev”, ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter aktivirajo tvoj DNK.

Munay-Ki pomeni “Energija Ljubezni”.

Munay-ki je devet portalov, vrat dimenzij, ki zdravijo in transformirajo tvojo energijo v homo luminusa ali v bitje Svetlobe, ki je naslednja stopnja po homo sapiensu.

“Ko bomo spremenili ljubezen do moči, v moč ljubezni, bo svet ozdravljen!”

MUNAY KI ali MOČ LJUBEZNI – so južnoameriške iniciacije posvetitve za samozdravljenje ali starodavni Inka rituali za novo Zlato Dobo, za aktivacijo DNK-ja ter za evolucijo iz homo sapiensa v homo luminusa! Iniciacije, ki Te na energijsko-spiritualnem nivoju premaknejo in zasidrajo v Novo Resničnost ter razširijo Tvojo trenutno planetarno zavest v Eno Univerzalno Kozmično Zavest!

MUNAY KI TERMIN:
*3-dnevno šolanje Munay Ki bo potekalo v Templju Blaginje in Obilje Dobrega v Trzinu od 04.09.2015 do 06.09.2015

ČAS TRAJANJA:
petek od 17.00h do 22h, sobota in nedelja od 12.00h do 18.30h

NOV KORAK V EVOLUCIJI!

Toplo dobrodošel mavrični popotnik, mavrična popotnica na 3-dnevno Munay Ki šolanje intenziv, ki bo potekalo v Trzinu, in kjer boš sprejel starodavne Inka Munay Ki rituale ali iniciacije posvetitve ter se jih naučil posredovati naprej ter iniciirati druge.

Maksimalno število udeležencev je 6, zato si svoje mesto v skupini rezerviraj že danes na email: tojeto@akademija-zivljenja.si ali gsm: 051 320 444, Blinkita.

Če pripelješ še prijatelja, prejmeta tako ti kot prijatelj dodatni popust v višini 50 €!

Na 3-dnevnem Munay-ki šolanju boš izvedel več o o starodavnih Laika in Inka ter dr. Albertu Villoldu, ki je več kot 25 let preživel s šamani v džungli Amazona in je Munay Ki prinesel v naš moderni svet, o svetem prostoru in obredu s svetim ognjem, o času, ki prihaja, o veliki spremembi, o Homo Luminusu in še o drugih zanimivih stvareh. V treh dneh boš sprejel devet Inka ritualov in se skozi teoretični in praktični del tudi naučil, kako posredovati te starodavne rituale naprej, kot darilo svoji družini, prijateljem ali strankam!

VSI SMO POMEMBNI in prebujenje vsakega izmed nas doprinese dragocen kamenček v mozaiku ozaveščenega človeštva. VSAKDO IZMED NAS TKE MREŽO KOLEKTIVNE ZAVESTI ČLOVEŠTVA in v tem obdobju intenzivne apokaliptične transformacije zares žanjemo to, kar sejemo!

Rezervacijo se potrdi s plačilom akontacije v višini 70 € na poslovni račun Akademije Življenja, Pod hribom 22, Ljubljana, pri NLB: SI56 0230 9025 6168 814 sklic 00 2014, namen: 3-dnevno šolanje Munay ki.

9 RITUALOV MUNAY-KI
**********************************************

1. RITUAL “VEZI ZAŠČITE IN MOČI”
Pet energijskih vezi, ki predstavljajo: zemljo, zrak, ogenj, vodo in čisto svetlobo, ki so prepletene v tvojem SEP ali svetlobnem energijskem polju in delujejo kot filtri ter uničujejo vse negativne energije. Vezi moči so vedno v delovanju, da se negativne energije odbijejo stran in te ne zastrupljajo ali delajo bolnega. V svetu, napolnjenim s strahom, te vezi oskrbujejo z esistencialno zaščito.

2. “RITUAL ZDRAVITELJA”
Povezovanje z Varuhi Zemlje iz preteklosti, ki prihajajo z namenom pomagati ti pri tvojem osebnem zdravljenju. Laika vedo, da imamo veliko spiritualne podpore, ki nam je zdaj na razpolago. Ta svetlobna bitja delajo na tebi skozi meditacijo in v času spanja, da ozdravijo tvoje rane iz preteklosti in od tvojih prednikov.

3. “RITUAL JASNOVIDNOSTI”
Ta ritual posreduje vlakna svetlobe, ki se razširjajo iz tvojega zadnjega dela glave do tretjega očesa in do srčne čakre ter tako prebujajo tvojo sposobnost sprejeti in zaznavati nevidni svet, oz. kjer se poveže tvoj vizualni korteks in zadnji del možganov in tretje oko s srcem.

Ta ritual ti omogoča videti nevidni svet in po nekaj mesecih boš lahko videl svet energije, ki nas obroža. Mnogi poročajo, da so po nekaj mesecih, ko so prejeli ta ritual, bili sposobni zaznavati energijski svet okoli sebe. Ta ritual ti omogoča videti tiste dele sebe, ki jih predhodno nisi želel videti. Razkrije nam vse o nas samih nam samim. Jasnovidec je priča, o katerem govorijo vse spiritualne tradicije, je tisti, ki opazuje svet in ga v delovanju služenja kreira. Jasnovidec, opazovalec se ne identificira z videnim! Jasnovidec je samoosvežujoč, sprejema vse, je pa on sam sebi neviden. Da prebudimo jasnovidca moramo biti pripravljeni sprejeti vse, tudi tisto, kar drugi pravijo, da ni tam oz. ne obstaja in potem svet postane prostoren kanavas in lahko sanjamo svet v resničnost.

4. “RITUAL HARMONIJE”
pri katerem sprejmeš sedem arhetipov, pralikov v svoje čakre. V prvo čakro sprejmeš arhetip kače; jaguar gre v drugo, kolibri v tretjo in orel v četrto. Trije “arhangeli” so posredovani v zgornje tri; Huascar Inka, varuh spodnjega sveta in nezavednega je posredovan v peto čakro. Quetzalcoatl, pernata kača in varuh srednjega sveta (tega, v katerem živimo mi) gre v šesto; in Pachakuti, zaščitnik višjega sveta (višja zavest) in varuh časa, gre v sedmo čakro.

Ti arhetipi so poslani v tvoje čakre kot semena. Ta semena kalijo z ognjem, zato naredi številne meditacije s svetim ognjem, da jih prebudiš in jim pomagaš rasti. Nato bodo oni pomagali sežgati fizično nesnago, ki se je nastalila v tvojih čakrah, da bodo lahko sijale s svojo izvorno svetlobo. Takrat aktiviraš mavrično telo. Ta ritual ti pomaga spustiti in pustiti preteklost na način, kot kača zlevi svojo kožo.

5. RITUAL “VARUHI ČASA”
moški in ženske, povezani s starodavnimi oltarji kot so Stoneage, Macchu Picchu,… Varuh časa lahko prikliče moči teh starodavnih oltarjev, da zdravijo in prinesejo ravnotežje v svet. Ta ritual te poveže z linijo svetlobnih bitij iz preteklosti. Varuhi časa so varuhi Matere Zemlje, so stevardi ženskosti. Ko ga prejmeš, boš lahko ozdravil ženskost v sebi in tvoj odnos z naravo in svojo mamo.
Mitsko je to pot nazaj v raj, nazaj k izvoru, da ozdravimo del sebe, da lahko vedno hodimo v lepoti, govorimo z drevesi in živalmi, rekami. Ta ritual je energijski prenos, ki te povezuje z Laika v preteklosti. V soglasju z izročilom so Varuhi Časa klicali sonce, da vzide vsako jutro in zaide vsak večer in s tem zagotovili, da so bili ljudje v harmoniji z Materjo Zemljo in da so častili pot ženske. Varuhi Časa so bile bab’ce, ki so prisostvovale rojstvom in smrti, kot tudi so bile zeliščarke in zdravilke. Na splošno so bile to ženske, ki so bile dobro izobražene o ženskosti zemlje. Ta iniciacija začenja proces zdravljenja tvoje notranje boginje, ženskosti in ti pomaga stopiti onstran strahu in v izkušanje miru.

6. RITUAL VARUHI MODROSTI”
Ta ritual je namenjen, da se povežeš in ozdraviš svojo moško energijo znotraj sebe. Ponovna povezava z nebesi in očetom. Varuhi modrosti so povezani z gorami, ki so že od nekdaj znane kot točke moči. Svete gore, Olimpus, Asanguate in druge, so mesta, kjer se človek sreča z Bogom.
Varuhi Modrosti te povežejo z linijo svetlobnih bitij iz preteklosti in prihodnosti, ki so premagali smrt in stopili izven časa. Delo Varuhov Modrosti je zaščititi starodavna učenja in jih deliti z drugimi, ko je to primerno. Ta ritual ti pomaga stopiti izven časa in okusiti neskočnost. Ko prejmeš ta ritual, začneš zdraviti rane iz vseh preteklih življenj!

7. “RITUAL VARUHI ZEMLJE”
Varuhi Zemlje so povezani z linijo arhangelov, ki so varuhi našega solarnega sistema. Imajo človeško obliko in so veliko kot drevesa. Varuhi Zemlje so stevardi vsega življenja na Zemlji, in ko prejmeš ta ritual prideš pod direktno zaščito teh angelov in sprejmeš njihove moči, ki so potrebne za zdravljenje in harmonijo v katerikoli situaciji. Pomagajo ti naučiti se sanjati svet v resničnost. Imajo zaščito nad vsem planetom in razumejo vpliv vsake misli in dejanja, in kako lahko že en sam blagoslov nekoga vpliva na sedem generacij.
Moči varuhov Zemlje začnejo rasti v tvojem telesu, ki tako vplivajo na to, kako se staraš, zdraviš, umreš, kot tudi mogoče celo nikoli ne umreš. Varuhi Zemlje imajo direktno povezavo z zvezdami skozi našo lokalno zvezdo, ki je Sonce.
Ritual Varuhi Zemlje ti pomaga naučiti se pot vidca in z budnim sanjanjem manifestirati novo resničnost.

8. “RITUAL VARUHI ZVEZD ALI ČAS, KI ŠELE PRIHAJA”
Te poveže oz. sidra v čas po veliki spremembi, ki pravijo, da se bo zgodila v ali okoli leta 2012. Ko prejmeš ta ritual, se tvoje fizično telo, tvoj DNK začne razvijati, evolvirati v homo luminusa, proces staranja se upočasni in postaneš odporen na bolezni, ki so te nekoč ranile. Ko prejmeš ta ritual, pridobiš skrbništvo nad časom, ki šele prihaja in nad prihodnjimi generacijami, in tako otroci naših otrok pridejo pod tvoje skrbništvo. Ko enkrat prejmeš ta ritual, se v tebi prebudi Kristusova, Buda, Quetzalcoatl zavest.

9. “SPIRIT (DUH) / SO-KREATOR RITUAL, je ritual, ki prebudi tvojo božansko naravo. Ko ga prejmeš, pridobiš skrbništvo nad vso kreacijo, od najmanjšega peska do največje galaksije. Ta ritual ni bi prej na razpolago na planetu, čeprav so bili posamezniki, ki so dosegli ta level iniciacije in so polno prebudili Buda ali Kristusovo zavest. Prej je bilo to možno samo od Duha na človeka.

Ko prejmeš spirit / kreator ritual, prebudiš svojo sposobnost, da sanjaš vso kreacijo v stvarnost. Postaneš ustvarjalec mitov in pripovedovalec zgodb, in nič več nisi v primežu mita ali zgodbe, ki jo je nekdo drug napisal zate. Ko prejmeš ta ritual, v kombinaciji s tvojim Pi kamnom, ki predstavlja tvojo mopč in sposobnost, postaneš posrednik med manifestiranim in nemanifestiranim svetom. Tvoj Pi kamen je oboje, predstavlja tvoje svetlobno polje in je ključ do hiperdimenzionalne matrike univerzuma.

Kaj so Munay Ki rituali in zakaj so pomembni?

Munay Ki, starodavni inkovski rituali, so prenos energije čiste ljubezni, ki v tebi prebudijo notranjega zdravilca in te povežejo s starodavnimi Inka in Laika Varuhi Časa, Zemlje, Zvezd, Modrosti, in Kreatorjem. V tebi aktivirajo tvoje neskončne potenciale samozdravljenja in zdravljenja, okrepijo telepatijo, intuicijo in jasnovidnost, ter premaknejo tvojo zavest v čas po Veliki Spremembi, ali po letu 2012. Tako nič več nisi posledica svojih preteklih dejanj, temveč si to, kar šele postajaš. Energijo tako sprejemaš iz prihodnosti, ter jo nič več ne vlečeš iz preteklosti, in proces samozdravljenja in transformacije se pospeši.

Te veličastne inciacije te povežejo z univerzalno knjižnico starodavnih modrosti o kozmičnih in zemeljskih silah, o materi naravi, času in spiritualnem svetu, in v tebi na celičnem nivoju aktivirajo še vso drugo znanje, ki se ga je v tem intenzivnem obdobju še kako pomembno spomniti. Tako zaradi tebe samega, tvojega osebnega blagostanja, kot tudi blagostanja celotnega človeštva.

S prepričanjem, da je samo Kristus žarel v svetlobi božanske ljubezni, negiramo njegovo lekcijo, njegov dar evoluciji človeštva, ki ga je izrazil s sledečimi besedami: “Večje stvari, kot sem jih storil jaz, boste dovršili vi.”

Munay Ki rituali starodavnih Inka so neprecenljivo darilo J-Ameriškega indijanskega ljudstva, ki je v tem tako intenzivnem obdobju transformacije zavesti človeštva in evolucije kozmosa nasploh, k nam prišlo z namenom aktivacije našega DNK-ja iz homo sapiensa v homo luminusa.

Preko 9-ih svetih ritualov se tako tvoje bistvo poravna s sveto geometrijo kozmične popolnosti, da se lahko dvignejo vibracije tvoje biti. Tvoje svetlobno telo se očisti omejitev materije in sprožijo se procesi samozdravljenja.

Munay Ki rituali ti pomagajo stopiti v stik s starodavnimi modrostmi in spomini naših prednikov. Vse to te spomni, kdo v resnici si, in ti pomaga odkriti poslanstvo ter prebuditi tvoje skrite potenicale, da tako lahko postaneš vse, kar si – sokreator nove dobe.

Šele s prebujeno kozmično zavestjo v tebi samem, si ne samo pripravljen vstopiti v t.i. Zlato dobo oz. nov cikel evolucije, temveč jo tudi zavestno in odgovorno sokreiraš, in hkrati omogočaš celotnemu človeštvu, da nadgrajuje vse, kar je do sedaj ustvarilo, da tako lahko vsi skupaj in vsak sam, ponovno vzpostavimo harmonijo življenja na višjem nivoju neskončne kozmične spirale časa.

Če se lahko spomniš, da si umetnik in ravno tako umetnost, potem se boš spomnil, da si seme čudeža, in da si že čudež sam. Če lahko narediš majhen premik v sebi, si naredil veliko spremembo za svet!

STARODAVNI LAIKA IN NOVODOBNI HOMO LUMINUS
Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu. Homo luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi. Munay Ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov. Deveti, zadnji ritual “Ritual Kreatorja” je bil prvič posredovan šele leta 2006 na Sveti Gori v Andih. Predhodnih osem iniciacij Munay-Ki je bilo do nedavnega dostopnih samo visokih svečenikom ali Varuhom Modrosti, od leta 2006 naprej pa je vseh devet zdaj na razpolago vsem nam. V Sloveniji pa od novembra 2008.