Access Bars® delavnica v Ljubljani

Delavnica aktivacije Barsov – 32 točk na glavi, v katerih so shranjeni elektromagnetni zapisi vaših prepričanj, vam prinaša sprostitev in vam lahko v kratkem času popolnoma spremeni življenje. Ste pripravljeni na spremembo?

Barsi predstavljajo 32 točk na glavi, v katerih kopičimo elektromagnetni zapis svojih omejujočih prepričanj, stališč, občutkov in spominov, povezanih z določenimi področji našega življenja. Tovrstni zapisi preprečujejo prost pretok ustvarjalne energije in nas zadržujejo v začaranem krogu ponavljajočih se negativnih izkušenj, ki ta zapis samo še krepijo. Na delavnici se naučite, kako lahko z nežnim dotikom rok aktivirate ta področja in s tem razpršite naboj v možganih ter odprete prostor za nov način doživljanja in zaznavanja sveta, ki je lahkotnejši, neobremenjen s preteklostjo in veliko večji in lepši, kot ste si do sedaj lahko sploh predstavljali. Zdravljenje, telo, nadzor, spolnost, ustvarjalnost, staranje, denar, žalost, mir, zavest, hvaležnost in komunikacija so le nekatera od področij, na katerih lahko s tem prijetnim tretmanom dosežemo spremembo na bolje. Obenem nam aktivacija barsov pomaga širiti zavest in prepoznavati nove možnosti in priložnosti ter aktivirati speče sposobnosti.

Delavnica je primerna za vse, ki ste napeti, preobremenjeni, ki ste se znašli v začaranem krogu problemov ali si pa preprosto želite storiti nekaj zase. Še posebno primerna je za vse, ki se ukvarjate z osebnim razvojem in želite doseči hitrejše in trajnejše spremembe ter za vse tiste, ki delate z ljudmi in z energetskimi metodami, saj vam znanje z delavnice pomaga hitro in učinkovito sprocesirati vse, kar se je aktiviralo pri vašem delu z ljudmi.

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat izvedli Bars tretma.
Po končani delavnici dobite potrdilo oz. certifikat, da ste certificirani praktik Access Bars® (PR), kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapije.

Delavnica Access Bars® je številnim ljudem po svetu pomagala spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča, zato vabljeni, da se je udeležite! Saj kot pravi Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa®: “V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste bili na izvrstni masaži, v najboljšem pa se vam bo vse življenje spremenilo na boljše!”

Delavnice potekajo v Ljubljani, ob zadostnem številu prijavljenih pa je možna tudi organizacija tečaja v vašem kraju.

Delavnice vodi METKA LEBAR, ACCESS CONSCIOUSNESS CERTIFIED FACILITATOR, BARS FACILITATOR in ACCESS BODY PROCESS FACILITATOR

INFORMACIJE IN PRIJAVE: info@smisel.si
041 425-001

BODI, KDOR SI.
http://www.smisel.si

INFO IN PRIJAVE: 041 425-001 / info@smisel.si

ŠOLA SVETE GEOMETRIJE nadaljuje z delovanjem na novi lokaciji – sestavlja se nova skupina – za več informacij pišite na info@smisel.si