Access Bars promocijski tretmani v Templju Srca

V soboto, 24. septembra ste vabljeni na promocijski Access Bars tretma v Tempelj Srca.
ACCESS BARS® – DOSTOP DO ZAVEDANJA
Kaj če se ti lahko življenje spremeni s samo enim tretmanom?
Ali je sedaj že čas, da končno zaživiš lahkotno, radostno in veličastno?

KAKO JE LAHKO ŠE BOLJŠE KOT TO?
Access Bars® je negovalen, nežen in preprost proces raztapljanja vseh programov in omejitev, ki nas v življenju zaustavljajo.

Na žalost je tako, da še ne izkoriščamo vseh potencialov v polnosti … Access Bars® daje to možnost … izbereš jo TI.

Z rahlim dotikom 32-ih točk na glavi na preprost in učinkovit način sprostimo vse, kar nas omejuje in ne dovoljuje, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Bolj se začnemo zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju in preteklost se v prihodnosti ne projicira na enak način, saj SPREMINJAMO VERJETNOST NAŠIH MOŽNOSTI V PRIHODNOSTI.

Skozi čas so se v našem sistemu namreč pojavila razmišljanja in prepričanja O DENARJU, ZDRAVLJENJU, STARANJU, TELESU, SEKSUALNOSTI, SANJAH, UPANJU, ČASU, PROSTORU, RADOSTI, ŽALOSTI, SKRIVNOSTIH VESOLJA itd., ki nas omejujejo in nam preprečujejo, da bi videli več možnosti zase in svoje življenje. Že samo en tretma barsov lahko odpravi 5–10000 let stara prepričanja, povezana z barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Po Access Bars® tretmaju se v najslabšem primeru počutiš, kot da si pravkar prejel krasno masažo glave … v najboljšem primeru pa se ti življenje spremeni v nekaj VEČJEGA od tega, kar ti je bilo kadar koli predstavljivo.

Access Bars tretma bo izvajal Gregor Šikman, intuitivni zdravilec in učitelj tehnik samozdravljenja. Gregor Šikman je certificirani izvajalec Access Bars®, ki imata opravljene tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation in Access Level 1 in je facilitator tudi za druge Access telesne procese.

Kdaj: Sobota, 24. september 2016 (9h – 13h)
Promocijski tretma traja pribl 45minut.

Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k

Energijska izmenjava: 40€ (Redna cena 80€)

Obvezne so predhodne rezervacije termina na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.

|||::