Access Conciousness Temelji in 1. stopnja (Foundation in Level 1) Maribor

Iščete ključe, ki bodo odklenili omejitve te resničnosti in vam omogočili dostopati do vsega, kar si resnično želite v življenju? Bi radi delovali onkraj omejitev tega sveta in gledali na izzive s popolno lahkoto in radostjo?

Kaj bi bilo potrebno, da se nam pridružite?
Temelji in 1. stopnja (Foundation in Level 1) sta idealna priložnost, da naredite korak naprej pri razumevanju Access Consciousness® orodij, ki odpirajo poti do zavedanja in bistva sebe. Gary Douglas in dr. Dain Heer, ustanovitelja Access Consciousness®, toplo priporočata vsakemu Bars praktiku nadaljnje izobraževanje, saj se boste na ta način znebili številnih stališč, ki vas omejujejo in v popolnosti doživeli sebe kot neskončno bitje. Prav tako vam ta dva seminarja veljata kot letni predpogoj za obnovitev vaše licence za Bars facilitatorja.

Oba seminarja učita, kako izstopiti iz ujetništva te resničnosti, da začnete delovati iz vprašanja, izbire, možnosti in doprinosa. Odkrili boste, kako resnično ustvarjati življenje, ki si ga želite. Še bolj se boste začeli zavedati sebe kot neskončnega bitja in neomejenih možnosti, ki so vam na razpolago.

Trajanje:
Temeljni seminar: Četrtek in petek, 15. in 16. oktober od 9h do 17h
Stopnja 1: Sobota in nedelja, 17. in 18. oktober od 9h do 17h
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k

Predpogoj: opravljena Access Bars® delavnica

Energijska izmenjava: Temeljni seminar je 500€, oba skupaj 1000€ (cena za Slovenijo). Cena 500€ za oba seminarja skupaj je namenjena vsem ponavljalcem, če ste seminarja opravili v manj kot letu dni ter otroke od 16. do 18. leta.

Za otroke do 16. leta starosti, ki se delavnice udeležijo skupaj z odraslo osebo, je udeležba brezplačna.

Seminar poučuje Goga Pečnik, Certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, Bars facilitatorka in Facilitatorka telesnih procesov.

Po seminarju boste prejeli dostop do avdio posnetka seminarja, ki ga boste lahko poslušali, kadarkoli boste želeli. Ta seminar je predpogoj za udeležbo na 3-dnevnem seminarju o telesih in tudi 2.&3. stopnjo z ustanoviteljem Garyem Douglasom ali dr. Dainom Heerom.

Obvezne so predhodne prijave na: tempeljsrca@gmail.com ali na 031.424.161