Access Consciousness Temelji z Garyjem Douglasom in dr. Dainom Heerom

Iščete ključe, ki bodo odklenili omejitve te resničnosti in vam omogočili dostopati do vsega, kar si resnično želite v življenju? Bi radi delovali onkraj omejitev tega sveta in gledali na izzive s popolno lahkoto in radostjo?
Kaj bi bilo potrebno, da se nam pridružite?
Temelji (Foundation) so idealna priložnost, da naredite korak naprej pri razumevanju Access Consciousness® orodij, ki odpirajo poti do zavedanja in bistva sebe. Gary Douglas in dr. Dain Heer, ustanovitelja Access Consciousness® in izvajalca seminarja, toplo priporočata vsakemu Bars praktiku nadaljnje izobraževanje, saj se boste na ta način znebili številnih stališč, ki vas omejujejo in v popolnosti doživeli sebe kot neskončno bitje. Prav tako vam ta 4-dnevni seminar velja kot letni predpogoj za obnovitev vaše licence za Bars facilitatorja in vam omogoča nadaljnje izobraževanje.
Seminar uči, kako izstopiti iz ujetništva te resničnosti, da začnete delovati iz vprašanja, izbire, možnosti in doprinosa. Odkrili boste, kako resnično ustvarjati življenje, ki si ga želite. Še bolj se boste začeli zavedati sebe kot neskončnega bitja in neomejenih možnosti, ki so vam na razpolago. Obenem pa se boste naučili še nekaterih telesnih procesov. In kako je lahko še boljše kot to, da se udeležite seminarja z ustanoviteljema Access Consciousnessa in s simultanim prevodom v slovenščino v živo?
Trajanje: 4 dnevi,  od 9.30 do 17.30
Predpogoj: opravljena Access Bars® delavnica
Investicija vase: $ 1120 (cena za Slovenijo) za prvo udeležbo. Polovična cena $ 560 je namenjena vsem ponavljalcem, če ste seminar opravili v manj kot letu dni ter otrokom starim 16 in 17 let.
Za otroke do 16. leta starosti, ki se seminarja udeležijo skupaj z odraslo osebo, je udeležba brezplačna.
Lokacija: PROVITALIS, Cesta na grad 10, Celje
Po seminarju boste prejeli dostop do avdio in video posnetkov seminarja, ki ga boste lahko poslušali, kadarkoli boste želeli. Z vsakim poslušanjem boste deležni globljih sprememb.
Ta seminar je predpogoj za udeležbo na 3-dnevnem Seminarju o telesu, ki bo potekal maja v Zagrebu in Izbira možnosti (nekoč 2. in 3. stopnja), ki bo junija na Dunaju z Garyjem Douglasom.
Na seminar se lahko registrirate tukaj:
http://www.accessconsciousness.com/member/class_details.asp?id=71348