Access Consciousness® Temelji

Access-consciouness-imagesIščete ključe, ki bodo odklenili omejitve te resničnosti in vam omogočili dostop do vsega, kar si resnično želite v življenju? Bi radi delovali onkraj omejitev tega sveta in gledali na izzive s popolno lahkoto in radostjo?

Kaj bi bilo potrebno, da se nam pridružite?

Temelji so idealna priložnost, da naredite korak naprej pri razumevanju Access Consciousness® orodij, ki odpirajo poti do zavedanja in bistva sebe. Gary Douglas in dr. Dain Heer, ustanovitelja Access Consciousness®, toplo priporočata vsakemu Bars praktiku nadaljnje izobraževanje, saj se boste na ta način znebili številnih stališč, ki vas omejujejo in v popolnosti doživeli sebe kot neskončno bitje. Kot Bars facilitatorji pa ta seminar potrebujete za obnovitev svoje licence.

Seminar uči, kako izstopiti iz ujetništva te resničnosti, da začnete delovati iz vprašanja, izbire, možnosti in doprinosa. Odkrili boste, kako resnično ustvarjati življenje, ki si ga želite. Še bolj se boste začeli zavedati sebe kot neskončnega bitja in neomejenih možnosti, ki so vam na razpolago. In med tem procesom se boste naučili nekaterih najmogočnejših telesnih procesov.

Trajanje: 4 dnevi, od 12. do 15. februarja 2016 od 9.00 do 16.00

Predpogoji: opravljena Access Bars® delavnica

Investicija vase: 1000 € (cena za Slovenijo). Cena 500 € je namenjena vsem ponavljalcem, če ste seminar opravili v manj kot letu dni ter otrokom od 16. do 17. leta starosti. Možnost plačila na obroke.

Za otroke do 16. leta starosti, ki se delavnice udeležijo skupaj z odraslo osebo, je udeležba brezplačna.

Lokacija: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Informacije in prijave: info@theta.si ali 041 67 44 88

Seminar poučuje Goga Pečnik, Certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, Bars facilitatorka, facilitatorka telesnih procesov in facilitatorka specialnega seminarja Pogovarjajte se z entitetami.

Po seminarju boste prejeli dostop do avdio posnetka seminarja, ki ga boste lahko poslušali, kadarkoli boste želeli. Ta seminar je predpogoj za udeležbo na 3-dnevnem Body classu, Energijski sintezi bitja in Izbiri možnosti.

Access-consciouness-images
|||::
Kidričeva ulica 3, 3000 CELJE, Slovenija