Access Energetic Face Lift s Harisom

Access Energetic Face Lift™ je čudovit in preprost način prenovitve našega obraza. Z njim “pobrišete” sledi staranja, prav tako lahko to tehniko uporabljate za pomlajevanje drugih delov telesa.

Po tretmanu se počutimo prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

  • Oživimo, učvrstimo, pomladimo in prebudimo svoj obraz in telo
  • Zgladimo in nategnemo kožo
  • Zabrišemo sledi staranja
  • Pospešimo obnovo celic na poškodovanih mestih
  • Se razbremenimo stresa
  • Energizira tudi celo telo in dvigne življenje na nov nivo

Za prejemnike face lifta je bil tretma, ko so ga prejemali, ura, ki jim je najhitreje minila v življenju. Doživeli so nekaj nepozabnega in enkratnega, s čimer so popolnoma drugače zaživeli v življenju.

Tretman je profesionalna storitev v mnogih SPA, WELLNESS in ANTI-AGING centrih po svetu. Access Energetic Face Lift je odličen dodatek za vse, ki delate na lepotnih ali negovalnih področjih, ste masažni terapevti in na ta način razširite ponudbo za svoje stranke. Na delavnici se boste naučili, kako dajati celoten tretman. Prav tako ga boste prejemali. Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo.

Facelift deluje na energijskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutimo prerojeni, sveži, sproščeni in pomlajeni.

Na delavnici bomo počistili naše stare omejitve telesu, ki nam že dolgo ne služijo več. Postali bomo voljni komunicirati z našim telesom in z vsako našo celico. Naučili se bomo komunikacije s svojim telesom in mu izkazati hvaležnost, ker je ves čas tu za nas, ne glede na vse.

Koliko ljudi poznate, ki se želijo pomladiti na preprost in naraven način? Kaj vi lahko ponudite sebi in svojemu telesu? Kako lahko spremenite življenje drugim?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Tekom delavnice telesni proces prejemate in izvajate. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Access Energetic Face Lift.

Termin: Nedelja, 25. oktober, od 17. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 160 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Access Energetic Face Lift je telesni proces, ki je del Access Consciousnessa.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.