Access Energetic Face Lift™ z Ano

Access Energetic Face Lift™ je čudovit in preprost način obnove strukture naše kože obraza. Z njim “pobrišete” sledi staranja, prav tako lahko to tehniko uporabljate za pomlajevanje drugih delov telesa.

Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo.

Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže  in  z njim:

  • Oživiš, učvrstiš, pomadiš in prebudiš svoj obraz in telo
  • Zgladiš in nategneš kožo
  • Zabrišeš sledi staranja
  • Pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih
  • Se razbremeniš stresa

Brez kirurga, brez injekcij, brez droge.

Ljudje, ki so prejeli ta proces so poročali, da je bil to poseben doživljaj v njihovem življenju, zagotavlja tudi več energije, stabilnosti in jasnosti .

Na delavnici se boste naučili kako dajati celoten tretman. Prav tako ga boste prejemali.

Tretman je profesionalna storitev v mnogih SPA, WELLNESS in ANTI-AGING centrih po svetu. Access Energetic Face Lift odličen dodatek za vse, ki delate na področju kozmetike, ste  masažni terapevti in na ta način razširite ponudbo za svoje stranke.

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutiš prerojen, svež, sproščen, pomlajen.

Proces, ki nas pomlajuje je treba ponoviti približno 20- krat, da ima trajne učinke.

Vse v Access Consciousnessu je veliko več kot se lahko pojasni v parih stavkih, saj vse delamo z energijami in občutkov sprememb, ki se dogajajo ni moč opisati.

Na delavnici bomo počistili naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam že dolgo ne služijo več. Postali bomo voljni komunicirati z našim telesom in z vsako našo celico. Naučili se bomo komunikacije s svojim telesom in mu izkazali hvaležnost, da je ves čas tu za nas, ne glede na vse.

Dokazano je da se telo obnavlja vsakih 7 let in tako se tudi naša energija spremeni in zamenja vsakih 7 let. Energijsko delo da telesu izbor, da stvari spremeni zdaj, če želi.

Za udeležbo na delavnici ni predpogoja.

Koliko ljudi poznate, ki se želijo pomladiti na preprost in naraven način, ne da bi šel skozi kemične injekcije ali pod nož?

Kako je lahko sploh boljše od tega?

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.Po končani delavnici dobite certifikat, da ste certificirani praktik Access Energetic Face Lift™ in tako lahko samostojno izvajate tretmane Access Energetic Face Lift™ tehnike.

Kakšen doprinos je lahko to v vašem življenju?

Termin: Nedelja, 15. maj 2016, od 9.00 – 16.00
Lokacija: Hiša radosti, Ljubljana
Cena: 160 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija