Access Energetic FaceLift™ z Ano

Access Energetic FaceLift™ je čudovit in preprost način obnove kože našega obraza. Z njim “pobrišete” sledi staranja, prav tako pa pomladimo celo telo. Po pričevanju prejemnic tega tretmaja, se prenovi in aktivira tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati.

Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo.

Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

  • Oživiš, učvrstiš, pomladiš in prebudiš svoj obraz in telo
  • Zgladiš in nategneš kožo
  • Zabrišeš sledi staranja
  • Pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih
  • Se razbremeniš stresa
  • Življenje postane bolj dinamično

Ljudje, ki so prejeli ta proces so poročali, da je bil to nepozabno doživetje v njihovem življenju, zagotavlja tudi več energije, stabilnosti in jasnosti.

Na delavnici se boste naučili, kako dajati celoten tretman. Prav tako ga boste večkrat prejemali.

Tretman je profesionalna storitev v mnogih spa, wellness in anti-ageing centrih po svetu. Access Energetic FaceLift je odličen dodatek za vse, ki delate na področju kozmetike, ste masažni terapevti, saj na ta način razširite ponudbo za svoje stranke.

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutiš prerojen, svež, sproščen, pomlajen.

Vse v Access Consciousnessu je veliko več kot se lahko pojasni v parih stavkih, saj vse delamo z energijami in občutkov sprememb, ki se dogajajo ni moč opisati.

Na delavnici bomo počistili naša stara prepričanja o našem telesu, ki nam že dolgo ne služijo več. Postali bomo voljni komunicirati z našim telesom in z vsako našo celico. Naučili se bomo komunikacije s svojim telesom in mu izkazali hvaležnost, da je ves čas tu za nas, ne glede na vse.

Koliko ljudi poznate, ki se želijo pomladiti na preprost in naraven način, ne da bi šli skozi kemične injekcije ali pod nož?

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.Po končani delavnici dobite certifikat, da ste certificirani praktik Access Energetic Face Lift™ in tako lahko samostojno izvajate tretmane Access Energetic Face Lift™ tehnike.

Kakšen doprinos je lahko tale delavnica vašemu življenju? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Termin: Sobota, 3. september, od 9. – 16. ure
Lokacija: Hiša radosti, Ljubljana
Cena: 160 EUR

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija