Access: Strah, tresnoba, anksioznost – Ljubljana

Ni človeka, ki ne bi imel občutka strahu. Vsak od nas je kdaj občutil določeno mero treme pred izpitom, nastopom ali drugim pomembnim dogodkom. Tesnoba, živčnost in zaskrbljenost zaradi stresne situacije je normalna. Vendar, ko to postane vsesplošen odziv na dogodke, s katerimi se človek srečuje v vsakodnevnem življenju in ga začne ovirati, potem govorimo o bolezni.

Access Consciousness je odkril več kot 60 različnih energijskih procesov, ki telesu omogočajo spremembe. Vsaka od teh transformativnih energij se sproži kot telesni proces, ki omogoča, da se telo samo pozdravi. Vsak proces pa deluje na različna področja in težave. S svojimi orodji in telesnimi procesi nas Access uči, kako odkleniti energije zaklenjene v naših telesih in nas spominja, da je naše telo naš najboljši prijatelj.

Na tokratni delavnici se boste naučili dveh Accessov-ih telesnih procesov, ki jih poleg Barsov lahko uspešno uporabljate tudi za zdravljenje tesnobe in anksioznosti:
– Kompenzacijski premik, ter
– Zatiranje in redčenje vseh emotivnih intenzitet in obnavljanje radosti utelešenja.
Izvedeli boste kakšne verbalne procese lahko uporabite ter kako si omilimo težave z zdravili iz »domače lekarne naših babic«.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali vsak telesni proces.

Datum in čas delavnice: ponedeljek, 18.04.2016, od 15.00 do 20.00 ure
Kraj: Masažni salon Dotik mavrice, Dunajska 113 (atrij), Ljubljana
Delavnico vodi: LJILJANA UDIR, Body Process Facilitator (BPF)
Cena: 120 €

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev.
S seboj prinesite odejo ter manjši vzglavnik!

Prijava in vse dodatne informacije:
Ljiljana Udir, gsm: 051/324-707, e-mail: ljiljanaudir@gmail.com ali horus@t-2.net

|||::
Dunajska 49, Ljubljana, Slovenia