Božanski ljubimec z Mojco Debelak vabi k povezovanju

Polonca_Pavliha_Karma_700x400Mojca Debelak je po šestih letih delovanja v Energijskem centru MojChi, po prehojeni poti El Camino in številnih terapijah z ljudmi, začutila, da s svojo ekipo v društvu napravi nekaj za sočloveka, družbo.

Nastala je alkimija ljubezni z naslovom Božanski ljubimec, ki na misteriozen, a sočasno direkten način človeka vabi v lastno srce.

Tečajniki slikarske šole Blaža Slaparja so videli izziv v upodobitvi verzov Božanskega ljubimca in naslikali so osupljive stvaritve; predvsem dela otrok so nadvse zgovorna. Zbirka povezuje mlade ustvarjalce, vabi k sokreaciji in povezovanju. Namen projekta je tudi pomoč otrokom s posebnimi potrebami – je vabilo k zavedanju, da smo del skupne usode prav vsi.

20.5.2016 bo avtorica v klubskem salonu Maxi v Ljubljani alkimijo ljubezni predstavila ob številnih gostih. Med drugim bosta zapeli Leja Zupan Debelak in njena mlajša sestra Ela, na kitari bo Marko Vovk, sodelovala bo tudi skupina John F. Doe. Obeta se prijeten večer, kjer se bodo povezale generacije, razgalila pa se bo tudi avtoričina duša.

Bozanski_ljubimec_Vabilo-Maxi

17.6.2016 bo v okviru slikarske šole Blaža Slaparja potekala še ena velika predstavitev slikarskih del tečajnikov v športni dvorani Kamnik ob zanimivem in razgibanem spremljevalnem programu, ter kratkemu filmu Blaža Pogačarja, ki bo razkril ozadje nastanka slikarskih podob in naukov zbirke.

 

Dodatne informacije: info@mojchi.com in 040 758 368.
MojChi_EC_brez_slogana