Brezplačna predstavitev delavnic “Pot srca”

Delavnice Pot srca»Popeljem te na Pot Srca, da duša v ljubezni zapoje, zaigra.«

•Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
•Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
•Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
•Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
•Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?
•Vas bremenijo moreče sanje, nespečnost, strah?

Pridružite se delavnicam »POT SRCA«, na katerih pogledamo resnici v oči, se soočimo s sabo, spustimo težo preteklosti, se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, začutimo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

Na delavnicah delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju. S pomočjo igranja vlog drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov …

Delavnice bodo potekale ob sobotah, ob 10.00 uri; predvideni termini delavnic: 10.09.16, 24.09.16, 08.10.16, 22.10.16, 05.11.16 , 19.11.16, 03.12.16, 17.12.16.

Povabite svoje srce na brezplačno predstavitev delavnic »POT SRCA«, na kateri bomo predstavili vsebino delavnic, praktično pokazali način delovanja, odgovorili na vaša individualna vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja …

Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah in individualnih svetovanjih. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je najpomembnejši biser človeka in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.

KJE: Društvo Iskreni cvet, Slovenska cesta 28, Mengeš
KDAJ: sobota, 27.08.16, ob 10.00 uri
PRIJAVE: iskreni.cvet@gmail.com; 031 323 089 (Aleksandra)

Predstavitev bo vodila Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo predstavitev prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko in Društvo Iskreni cvet

Delavnice Pot srca