Brezplačna predstavitev delavnic “POT SRCA” ter predavanja o dušni inteligenci

1535665_591250967620906_1030192777_n33-300x200[1]

 »Popeljem te na Pot Srca, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

• Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
• Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
•  Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
• Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
• Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?
• Imate uvide v vzporedne svetove, komunicirate z angeli, vilami, samorogi?

Povabite svoje srce na brezplačno predstavitev svetovanj in delavnic “Pot srca”, na kateri bomo praktično pokazali način delovanja, odgovorili na vaša individualna vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja.

Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah in individualnih svetovanjih. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je najpomembnejši biser človeka in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.

KJE: Čarnica, Ozka ulica 1, Slovenj Gradec
KDAJ: petek, 15.07.16, ob 18.00 uri
PRIJAVE: 041 203 233 (Bojana)

Med 10.00 in 18.00 uro bo možnost individualnega svetovanja za vse, ki bi se radi poglobili v sporočila svojih duš in pričeli ustvarjati življenje polno radosti, ljubezni, sreče, zdravja in obilja.

Predstavitev bo vodila Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da želijo prisluhniti ljubečim sporočilom svojih src.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena Matko in Bojana Vranjek

1535665_591250967620906_1030192777_n33-300x200[1]
|||::
Ozka ulica 1,Slovenj Gradec, Slovenia