Brezplačna predstavitev delavnic “POT SRCA”

 »Popeljem te na Pot Srca, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

• Vas vsakodnevni problemi preveč izčrpajo?
• Imate težave v odnosih z družinskimi člani, prijatelji, sodelavci? Si morda želite globljega partnerskega odnosa? Vam otroci povzročajo sive lase?
•  Vas pestijo različne bolezni, poškodbe? Ste depresivni in brezvoljni? Imate težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti?
• Vam notranji občutek govori, da lahko v življenju dosežete več, pa ne veste, kako si pomagati? Se sprašujete, kdo ste in kaj je smisel vašega življenja?
• Se soočate z neuspehi? Vam posel nikakor ne steče?
• Imate uvide v vzporedne svetove, komunicirate z angeli, vilami, samorogi?

Pridružite se delavnicam »POT SRCA«, na katerih pogledamo resnici v oči in se soočimo s sabo, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

Na delavnicah delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju. S pomočjo igranja vlog drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov …

Povabite svoje srce na brezplačno predstavitev delavnic »POT SRCA«, na kateri bomo predstavili vsebino delavnic, praktično pokazali način delovanja, odgovorili na vaša individualna vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja …

Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah in individualnih svetovanjih. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je najpomembnejši biser človeka in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.

KJE: Cirkulane, Dolane 10a
KDAJ: sreda, 20.01.16, ob 17.00 uri
PRIJAVE: milena.matko@siol.net ali marina.rabmuz@gmail.com

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da želijo prisluhniti ljubečim sporočilom svojih src.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena Matko in Marina Žumbar