Brezplačna predstavitev delavnic in predavanje o dušni inteligenci

»Popeljem te na Pot Srca, da duša v ljubezni zapoje, zaigra.«

Povabite svoje srce na brezplačno predstavitev delavnic, na kateri bomo predstavili vsebino delavnic »Pot Srca«, »Blagoslov zemlje in neba«, »Veličasten moški«, »Ženska sem« …, praktično pokazali način delovanja, odgovorili na vaša individualna vprašanja s področja duhovnosti oz. vaših konkretnih vsakodnevnih izzivov življenja kot npr.: »Kdo sem in kaj je smisel mojega življenja? Zakaj imam težave v odnosih s svojim partnerjem, otroki, prijatelji, sorodniki? Kakšno sporočilo imajo zame različne bolezni, poškodbe? Zakaj me pesti depresija in brezvoljnost? Kako to, da imam težave z alkoholom in drugimi vrstami odvisnosti? Zakaj neuspehi v poslu ali nerazumevanje s sodelavci? Kako naj komuniciram z vilami, angeli, samorogi in drugimi bitji svetlobe? …«

Posvetili se bomo obrazložitvi dušne inteligence, s katero se ukvarjamo na delavnicah in individualnih svetovanjih. Duša je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti, rojena je iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je najpomembnejši biser človeka in vpliva tako na fizično telo kot na naš razum in čustva oz. slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi.

KJE: Novo mesto, Tempelj POT SRCA, Glavni trg 24
KDAJ: petek, 21.01.17, ob 18.00 uri
PRIJAVE: milena.matko@siol.net

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo predstavitev prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko

|||::
Glavni trg 24, Novo Mesto