Brezplačna predstavitev metode Postavitev Družine v Templju Srca

Vsi se dobro zavedamo, da je ljubezen osnova srečnega družinskega življenja. Ste rojeni pod srečno zvezdo, in je tako tudi v vaši ožji in širši družini ali ste se že naveličali slabih družinskih odnosov in očitkov, kako ste premalo naredili za vaše srečno družinsko življenje? Ponuja se vam enkratna priložnost, da začnete novo, ljubezni ter radosti, polno družinsko življenje in se udeležite delavnice postavitev družine.

Kaj je postavitev družine?
Postavitev družine je psihoenergetska metoda, pri kateri se vse dogaja na fenomenološki in energijski ravni. Fenomen se zgodi, ko predstavniki, ki igrajo vaše družinske člane, odkrijejo resnico, komu ni bila ljubezen namenjena, oziroma kdo je bil izključen, in med postavitvijo se zopet ustvari topel družinski odnos. Vse se dogaja na energijski ravni, kar pomeni, da se odkrite “zamrznjene” energije ljubezni in pripadnosti zopet otoplijo in stečejo. To je posebna metoda zdravljenja družinskih odnosov, ki temelji na družinskem energijskem polju. Ugotovljeno je, da znotraj teh polj vladajo zakonitosti, ki morajo biti spoštovane, da bi bilo polje, in s tem tudi vsi njegovi pripadniki, v ravnovesju, ljubezni in sreči. Največkrat se zgodi, da bremena svojih staršev prevzamejo njihovi otroci in tako živijo njihovo usodo, dokler se med postavitvijo družine ne odkrije vpletenost in se vrne nazaj ter se tako težka usoda spremeni v ljubezen in blagoslov.

V čem se ta delavnica razlikuje od drugih in kakšne koristi lahko pričakujete?
– Vse se dogaja na ravni duše in ne na ravni razuma, kar zagotavlja trajne rezultate in pretok lepih energij.
– Ne iščejo se krivci za nastalo situacijo, ampak se iščejo rešitve.
– S postavitvijo družine se pokaže resnica, komu ljubezen ni bila namenjena in se zopet ustvari srečno družinsko okolje.
– Večino dela opravijo izkušeni pomočniki za postavitev družine, ki jih sami izberete po občutku, da odigrajo vaše ožje in širše družinske člane. Vi niste neposredno aktivni, le spremljate in doživljate, kako pomočniki odkrivajo travme vaše družine in kako jih moderator usmerja v področje srečnega družinskega življenja. Le na koncu postavitve sami vstopite v proces, da začutite vključenost vseh družinskih članov in popoln pretok ljubezni in sreče v vaši družini.

Posebnost delavnic postavitve družine Franjo Trojnarja: Na eni delavnici postavimo le dve do tri družine, ker uporabljamo bolj oseben pristop in se posebej pozorno posvetimo vsakemu primeru. Na ta način zagotovimo večjo kvaliteto in preprečimo preutrujenost pomočnikov, ki igrajo vloge.

Predstavitev vodi: Franjo Trojnar, univ. dipl. ing., avtor številnih delavnic in knjig o osebnem razvoju.

Zadnja knjiga PET MITOV O SREČI, je napisana kot Priročnik za uporabno duhovnost.

Kdaj: Ponedeljek, 2. januar ob 18. uri.
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Udeležba na predstavitvi: Brezplačno
(dve osebi bosta imeli priložnost izvedbe lastne postavitve – rezervirajte si svoje mesto)

Obvezne prijave na: tempeljsrca@gmail.com ali sms na 031.424.161

Število mest je omejeno.

|||::