Celični spomin TM – deavnica z Mašo Plaznik, Koper

IMATE BRAZGOTINO?
UREZNINO?
STRIJE?
OPEKLINO?

… ?

Celični spomin je preprosta tehnika v obliki telesnega procesa, s pomočjo katere telo odpravi travme, ki jih je doživelo ob raznih udarcih, poškodbah, urezninah, opeklinah, zlomih kosti. Zmanjšuje brazgotine in zabrazgotinjenje tkiva (tako novega kot starega, vidnega in tistega v telesu, ki je nastalo zaradi operacij ali na kakšen drug način).

Kaj je telesni proces? Ko se urežete, telo sproži telesni proces tako da se rana zaceli. Celični spomin je ravno tako telesni proces, ki deluje na podoben način. S polaganjem rok na telo, telo sproži proces. Tehnika je zelo preprosta, vsaj se jo lahko nauči . Pridobljeno znanje je vaše za vse življenje. Enkratna udeležba na delavnici je dovolj, da lahko sami na sebi ali drugih izvajate tretmane po potrebi.

Tehnika omogoča zelo hitre in učinkovite rezultate. Z njo telesu damo možnost, da odpravi vse travmatične izkušnje ki jih je doživelo in začne ponovno optimalno delovati. Celice, ki so zamrznjene v šoku, se ponovno aktivirajo in obnovijo.
Izredno dobro deluje tako na ljudeh, kot na živalih.

Tehniko Celični spomin, bi morala imeti vsaka družina kot prvo pomoč, namesto raznih kemičnih prepraratov, ki jih sicer imamo v naši ‘domači lekarni’.

Na delavnici boste prejeli in podarili tretman celičnega spomina.

Delavnico vodi: MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body.

S seboj prinesite oddejo, manjši povšterček, copate in masažno mizo ali ležalnik v kolikor imate.

Energijska izmenjava: 50 EUR
Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)
Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 25 EUR

V ceno delavnice so vključeni navodila, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

OBVEZNE PRIJAVE do ponedeljka 15.06.2015 do 15:00 ure na email: srecen.zarek@gmail.com

Dodatne informacije: Maša Plaznik 041 905 740 ali srecen.zarek@gmail.com