Delavnica Access Bars® v Celju

Z Access Barsi naredite prvo stopničko v dostopu do zavedanja ali Access Consciousnessu.

Gre za paleto orodij, ki vas s pomočjo odprtih vprašanj navaja na to, da se odpirate neskončnim možnostim za izboljšave na vseh področjih vašega življenja.

Kadar govorimo o Barsih, govorimo o 32. točkah na glavi. V njih se nahaja energija, ki se je skozi tisočletja nabirala  v našem sistemu. Ko te točke nežno pritiskamo, sproščamo to energijo, zaradi česar v svoje življenje privabimo številne spremembe in izboljšave. Začnemo se zavedati svojega neomejenega potenciala in živeti v nenehnem postavljanju vprašanj, s katerimi si odpiramo vrata za številne priložnosti.

Access Barsi so le ena izmed številnih tehnik Access Consciousnessa, ki bodo v najslabšem primeru na vas delovali kot dobra masaža glave, v najboljšem primeru pa vam bodo spremenili življenje, kot so ga meni in moji ožji družini.

Po delavnici postanete praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® seanse. Kako je lahko še boljše kot to?

Datum: 29. maj 2016 od 13:00 do 19:00 ure

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva 3, na vrhu levo, Celje

Delavnico vodi: Goga Pečnik, Access Bars® Facilitatorka

Energijska izmenjava: 220 €

Otroci do 16. leta se lahko brezplačno udeležijo delavnice v spremstvu odrasle osebe, (ob prijavi navedite, če pride z vami še otrok)

Otroci stari 16 in 17 let in vsi ponavljalci: 110 €

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Prosimo prinesite s seboj masažno mizo, če jo imate, vzglavnik, rjuho in odejo.

Gradivo: priročnik, plastificirana shema vseh točk in certifikat.