Delavnica Access Bars® v Hočah

Z Access Barsi naredite prvo stopničko v dostopu do zavedanja ali Access Consciousnessu.
Gre za paleto orodij, ki vas s pomočjo odprtih vprašanj navaja na to, da se odpirate neskončnim možnostim za izboljšave na vseh področjih vašega življenja.

Kadar govorimo o Barsih, govorimo o 32. točkah na glavi. V njih se nahaja energija, ki se je skozi tisočletja nabirala v našem sistemu. Ko te točke nežno pritiskamo, sproščamo to energijo, zaradi česar v svoje življenje privabimo številne spremembe in izboljšave. Začnemo se zavedati svojega neomejenega potenciala in živeti v nenehnem postavljanju vprašanj, s katerimi si odpiramo vrata za številne priložnosti.

Access Barsi so le ena izmed številnih tehnik Access Consciousnessa, ki bodo v najslabšem primeru na vas delovali kot dobra masaža glave, v najboljšem primeru pa vam bodo spremenili življenje, kot so ga meni in moji ožji družini.

Po delavnici postanete praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® seanse. Kako je lahko še boljše kot to?

Datum: sobota, 1. avgusta 2015 od 9. do 17. ure

Kje: Slimmer club Hoče, Ljubljanska cesta 5, Hoče

Delavnico vodi: Goga Pečnik, Access Consciousness® Certificirana facilitatorka, Access Bars® facilitatorka in Facilitatorka telesnih procesov

Energijska izmenjava: 190 €

Otroci do 16. leta se lahko brezplačno udeležijo delavnice v spremstvu odrasle osebe, (ob prijavi navedite, če pride z vami še otrok)

Otroci stari 16, 17 in 18 let in vsi ponavljavci: 95 €

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Prosimo prinesite s seboj masažno mizo,če jo imate, vzglavnik, rjuho in odejo.

Gradivo: priročnik, plastificirana shema vseh točk in certifikat, če delavnico izvajate prvič.