Delavnica Access Bars® za otroke

Pravijo, da so otroci naše največje bogastvo. Si želite vnesti v njihovo življenje več lahkotnosti, radosti in veličastnosti?
Bi jim želeli olajšati otroštvo v tej realnosti in jim odprli vrata v svet neskončnih možnosti?

Če ste na zgornji vprašanji odgovorili z DA, vas vabim, da se s svojim sončkom, v starosti od 4. do 15. leta udeležite delavnice Barsov.

Kadar govorimo o Barsih, govorimo o 32. točkah na glavi. V njih se nahaja energija, ki se je skozi tisočletja nabirala v našem sistemu. Ko te točke nežno pritiskamo, sproščamo to energijo, zaradi česar v svoje življenje privabimo številne spremembe in izboljšave. Začnemo se zavedati svojega neomejenega potenciala in živeti v nenehnem postavljanju vprašanj, s katerimi si odpiramo vrata za številne priložnosti.

Access Barsi so le ena izmed številnih tehnik Access Consciousnessa, ki bodo v najslabšem primeru na vašega otroka delovali kot dobra masaža glave, v najboljšem primeru pa mu bodo pripomoček za lahko noč ter čudovita popotnica za življenje.

Vaš otrok bo po tej delavnici postal Access Bars® praktik in bo lahko vam in vašim domačim delal Barse. Kadar to počnejo otroci, ki so še brez posebnih stališč in so veliko bolj pretočni, je seansa bolj dinamična kot takrat, kadar jo izvajajo odrasli. Naši sončki so nam lahko velik doprinos, zato izberite več zanj in zase. Kako je lahko še boljše kot to?

Datum: 21. avgust 2015 od 18.00 – 20.00 ure

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Delavnico vodi: Neo Pečnik, 11-letni Access Bars® Facilitator

Energijska izmenjava: 5 €

Zaželeno je, da starši otroku pomagajo postaviti prste na pravo mesto in ga usmerjajo pri delu.

Obvezne prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Prosimo prinesite s seboj masažno mizo, če jo imate, vzglavnik, rjuho in odejo.

Gradivo: plastificirana shema vseh točk in certifikat