Delavnica Access Consciousness® Foundation v Ljubljani z Metko Lebar

 Bi radi spremenili svoje življenje? Hrepenite po nečem večjem, lepšem, globljem? Bi radi končno lažje zadihali in zaživeli z večjo lahkoto?

Ste morda opazili, da vas obstoječa realnost ne podpira prav zares? Da se vedno težje prilagajate razmeram, ki se vam zdijo nesmiselne? Ste se odločili, da boste našli ključ do novih možnosti in priložnosti, ki vam bo omogočil, da boste zaživeli in uresničili svoje potenciale ter v svoje življenje vnesli radost, lahkotnost in izpolnjenost?

Access Consciousness® je ime za zbirko praktičnih tehnik in orodij, ki vam lahko pomagajo bolje delovati v svetu, kot ga poznamo in ga celo preseči. Če na življenje pogledamo z drugačnega zornega kota, nenadoma odkrijemo, da ga lahko spremenimo in da to ni tako težko, kot smo mislili. Vse, kar nas je omejevalo, je bilo pomanjkanje zavedanja, da imamo vedno izbiro. Če bi ponovno izbirali, kaj bi izbrali?

Na Accessovem osnovnem – temeljnem tečaju (FOUNDATION) boste prepoznali, kako ste s svojim načinom razmišljanja in naučenimi prepričanji nezavedno ustvarjali omejitve v svojem življenju. Z drugačnim pogledom in izjemno učinkovitimi Accessovimi orodji lahko to spremenite in ustvarite lepše, prijetnejše, bogatejše in bolj izpolnjeno in radostno življenje. Ko spremenite temelje svojega mišljenja in delovanja in namesto iskanja odgovorov, sklepov, pričakovanj in projekcij postavljate vprašanja, delate izbire, prepoznavate možnosti in ste pripravljeni sprejemati in prispevati k celoti, vas bo življenje presenetilo s čudeži. Ste jih pripravljeni sprejeti? Ste pripravljeni na popolno prenovo svojega življenja? Poleg zelo učinkovitih novih globinskih clearingov vsebuje tečaj tudi nekaj telesnih procesov, ki bodo vašem telesu pomagali slediti globinskim energijskim spremembam. Access Foundation vam prinaša osvoboditev iz omejujoče stvarnosti in vam odpira vrata v novo resničnost. Kako je lahko še boljše kot to?

Trajanje: 2 dni
Pogoj za udeležbo je opravljen tečaj Access Bars®
Cena tečaja za Slovenijo je 500 EUR (če je to vaša druga udeležba na tečaju, je cena polovična)

Tečaje vodi METKA LEBAR, Access Consciousness® Certified Facilitator ter Access Bars® in Body Process Facilitator

INFORMACIJE IN PRIJAVE:
info@smisel.si

BODI, KDOR SI
www.smisel.si