Delavnica Access Consciousness® Foundation/Level 1

Ste utrujeni od stalnega stresa na delovnem mestu, nesporazumov v odnosih in eksistenčne negotovosti? Si želite spremembe na vseh področjih svojega življenja? Vabljeni na 4-dnevno delavnico Access Consciousness® Foundation/Level 1 v Ljubljani!

Access Consciousness® je ime za zbirko praktičnih tehnik in orodij, ki vam lahko pomagajo bolje delovati v svetu, kot ga poznamo in ga celo preseči. Če na življenje pogledamo z drugačnega zornega kota, nenadoma odkrijemo, da ga lahko spremenimo in da to ni tako težko, kot smo mislili. Vse, kar nas je omejevalo, je bilo pomanjkanje zavedanja, da imamo vedno izbiro. Če bi ponovno izbirali, kaj bi izbrali?

Na Accessovem temeljnem tečaju (FOUNDATION) boste začeli prepoznavati, kako ste s svojim načinom razmišljanja in naučenimi prepričanji nezavedno ustvarjali omejitve v svojem življenju. Z drugačnim pogledom in izjemno učinkovitimi Accessovimi orodji lahko to spremenite in ustvarite lepše, prijetnejše, bogatejše in bolj izpolnjeno in radostno življenje. Ko spremenite temelje svojega mišljenja in delovanja in namesto iskanja odgovorov, sklepov, pričakovanj in projekcij postavljate vprašanja, delate izbire, prepoznavate možnosti in ste pripravljeni sprejemati in prispevati k celoti, vas bo življenje presenetilo s čudeži. Ste jih pripravljeni sprejeti? Ste pripravljeni na popolno prenovo svojega življenja?

Accessov tečaj prve ravni (Level I) nadgradi in poglobi vsebine temeljnega tečaja in se po navadi izvaja skupaj z njim ali mu sledi v kratkem časovnem obdobju. Oba tečaja sta pogoj za udeležbo na vseh naprednih Accessovih tečajih in delavnicah. Na tečaju 1. ravni začenjamo razumevati, kaj pomeni resnično ustvarjati svoje življenje. Ta tečaj vam prinaša še večje zavedanje sebe kot neskončnega bitja, ki ima na voljo neskončne izbire. Odkrili boste, kaj vse je še mogoče in sami sebe presenetili s svojimi sposobnostmi. Kako bi bilo, če bi lahko s popolno lahkoto generirali vse, kar bi izbrali – zase, za vse in za naš prečudoviti planet?

Trajanje: 4 dni
Pogoj za udeležbo: opravljen tečaj Access Bars®

Tečaj vodi METKA LEBAR, Access Consciousness® Certified Facilitator ter Access bars in Body Process Facilitator

INFORMACIJE IN PRIJAVE:
info@smisel.si
041 425-001
BODI, KDOR SI – www.smisel.si