Delavnica ACCESS ENERGETIC FACE LIFT™ – Novo mesto

Vabimo vas na še eno od čudovitih delavnic Access Consciousnessa, na delavnico Access Energetic Face Lift™.

Kaj je Access Energetic Face Lift™ ?
Access Energetic Face Lift™ ali energijski facelift je manualna tehnika, ki ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej.
Kvantna fizika in sodobna znanost imajo vse več dokazov, da je vse energija in da je vse energijsko povezano … in da smo mi energijska bitja. Naša DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Energijska tehnika Energetic Face Lift™ omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Pri tej tehniki uporabljamo roke kot transmitorje in samo z nežnim dotikom na področjih vratu, obraza in glave obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi več kot 24 različnih energijskih procesov za obnavljanje celičnih struktur.

Kaj so stranke opazile po tretmajih Energetic Face Lift™ ?
– Manj gubic in strogih linij
– Izboljšan vid
– Trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože
– Hitrejše celjenje in omilitev brazgotin
– Bolj zdrava koža in celoten videz

Energetic Face Lift™ tretma lahko izvajate samostojno ali kot dopolnilno terapijo v masažnih, kozmetičnih salonih, wellness centrih ter v sklopu različnih anti-aging programov.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat dali energijski face lift tretma.
Po končani delavnici dobite potrdilo oz. certifikat, da ste certificirani praktik Access Energetic Face Lift™, kar vam omogoča samostojno izvajanje te terapije.

Delavnico vodi: LJILJANA UDIR, Body Process Facilitator (BPF)
Datum in čas delavnice: nedelja, 31.01.2016 od 09.00 do 14.00 ure
Kraj: NOVO MESTO. O točni lokaciji bodo vsi prijavljeni naknadno obveščeni. Lokacija je odvisna od števila udeležencev.
Cena: 160 €

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev.
S seboj obvezno prinesite copate, lahko odejo ter manjši vzglavnik!

Prijava in vse dodatne informacije na gsm: 051/324-707 ali e-mail: horus@t-2.net

Kako bi bilo, če bi izgledali in se počutili mlajše brez injekcij botoxa, različnih kirurških posegov ali drugih invazivnih ter neprijetnih posegov v naše telo? Kako bi bilo, če bi si naše telo po naravni poti povrnilo mladosten in svež izgled?
www.horus-theta.si