Delavnica Access Face Lift v Celju

Delavnica ACCESS FACE LIFT™ je tehnika, ki ponuja naravni energijski način obnavljanja zgradbe naše kože ter brisanje sledi staranja na njej.
Si želite zgledati bolj mladostno in sveže? Bi se radi pomladili na naraven način? Bi radi, da se proces staranja upočasni oz. se celo začnete pomlajevati? Kaj bi bilo potrebno, da se vaše gubice v celoti zgladijo in se vam koža in mišice na vseh delih telesa popolnoma napnejo? Ali pa bi morda radi svojim storitvam dodali nekaj, za kar vam bodo stranke hvaležne? Eden od načinov, da dosežete vse zgoraj našteto je s telesnim procesom energijskega FACE LIFTa, ki zaobjema aktivacijo več kot 24 zelo mogočnih energij za obnavljanje celic in naše DNK, s katerimi delamo v Access Consciousnessu.

Delavnico vodi Goga Pečnik, certificirana Access Bars Facilitatorka, Access Body Process Facilitatorka, ki ima opravljene naslednje seminarje Access Consciousnessa: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energijsko sintezo bivanja , Simfonijo možnosti in X-mene.

Datum: 30. avgust 2015 od 15.00 – 20.00 ure

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 67 44 88

Energijska izmenjava: 190 €

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev. S seboj lahko prinesete masažno mizo (če jo imate), odejo, vzglavnik in rjuho.

Gradivo: opis procesa in priročnik v angleščini