Delavnica Adijo Strahovi – Maribor

Delavnica-Adijo-Strahovi-Tempelj-SrcaKer so strahovi velika ovira in nas blokirajo pred uspehom, srečo, obiljem, ljubeznijo, jih bomo na delavnici ozaveščali, odkrivali vzroke in razloge zakaj jih imate, komu dejansko pripadajo ter zakaj vam služijo.

Prejeli boste tudi božansko perspektivo in definicijo za strah. Na delavnici vam bo Gregor Šikman s ThetaHealingom pomagal razrešiti strahove, ter spremenil omejujoča podzavestna prepričanja. Prejeli boste tudi določena nova prepričanja, ki vas bodo podpirala in vam omogočala rast in pot naprej. Prejeli boste tudi orodje, s katerim si boste lahko tudi sami pomagali ozaveščati podzavestna prepričanja.

Delavnica poteka pod vodstvom angelskega in ThetaHealing terapevta in učitelja, Gregorja Šikmana, ki je opravil naslednje ThetaHealing seminarje: Začetni in nadaljevalni DNK 2 seminar, delavnico manifestacija in obilje, duše dvojčite, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja. Gregor Šikman je tudi certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni, ter napredna seminarja intuitivna anatomija in manifestacija in obilje. Učiteljske tečaje je opravil pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal. Za angelskega učitelja pa se je šolal v šoli Diane Cooper.

Kdaj: Ponedeljek, 25. julij ob 19.00 uri. Dogodek bo trajal dve uri.
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš http://goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: http://goo.gl/JcvV8k

Energijska izmenjava: 40€

Vstopnice lahko kupite tukaj: http://goo.gl/sznXjK

Obvezne predhodne prijave na: tempeljsrca@gmail.com ali sms na 031.424.161

Delavnica-Adijo-Strahovi-Tempelj-Srca
|||::