Delavnica “Čarobno leto 2017”

»Da leto Novo prepojeno bo z Ljubeznijo, to želim nam res srčno. Imejmo radi se, stisnimo k sebi svoje žareče Srce. Zaželimo si kaj lepega, ljubeče nežnega.«

Leto se počasi izteka in novo nežno trka na duri. V teh prazničnih, z zlatim prahom čarobnosti posutih dneh, se ljubeče oziramo po prostranih poljanah doživetega in odločno postavljamo temelje prihodnosti.

Po čem hrepenimo, kaj si resnično želimo? Katere cilje si bomo zadali in dovolili sebi ter bitjem luči, da jih spremenijo v podobo realnosti?

Da bi naša srca zašepetala odgovore, toplo vabljeni na delavnico »ČAROBNO LETO 2017«, na kateri bomo najprej s pomočjo meditacije odpotovali v svet srčnih želja, nato pa slednje z igranjem vlog še utrdili ter jih poslali v uresničitev.

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: torek, 20.12.16, ob 17.00 uri

CENA: 50 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

S SEBOJ POTREBUJEMO: drobno darilce (v vrednosti največ 5 EUR), ki ga bomo poklonili enemu izmed udeležencev delavnice. Na darilu naj bo izpisana naša ljubeča misel. Za pripravo na delavnico zapišimo cilje za prihodnje leto tako na poslovnem kot zasebnem področju.

Dobrodošli tudi naši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutimo, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Topel objem in z milostjo ljubezni blagoslovljene praznične dni,

Milena Matko

|||::
Glavni trg 24, Novo Mesto