Delavnica “Ljubeča družina”: Notranji otrok

»Družina – največja dragocenost, ki jo človek lahko ima.«

Vsak posameznik, ne glede na spol, v sebi nosi čarobnost moških, ženskih in otroških energij. Je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.

Zato srčno vabljeni na delavnice »LJUBEČA DRUŽINA«, na katerih bomo na treh zaporednih srečanjih spoznali in v polnosti sprejeli notranjega moškega, žensko in otroka. Globoko bomo začutili, kakšni občutki nas navdajajo, ko pomislimo na moške, ženske in otroke, ki so odigrali pomembne vloge v naših življenjih. Na koncu bomo vse tri povezali v čudovit šopek, v nas ustvarili ljubečo družino in s tem zgradili močne temelje za srečno partnerstvo in starševstvo, svetlo prihodnost zase in za vse ljudi, ki dobroto v srcu nosimo.

Kratka vsebina in predvideni termini:

  1. Druženje »PONOSEN OČE«; torek, 20.09.16, ob 17.00 uri

Poglobimo se v lastnosti notranjega moškega. V sebi začutimo dostojanstvo, čast in ponos, red in disciplino. Spoštljivo se poklonimo veličastnosti očeta, ki poskrbi za varnost, oskrbo in toplo zavetje. Ki da oporo, žari v odločnosti.

  1. Druženje »LJUBEČA MATI«; torek, 18.10.16, ob 17.00 uri

Odstiramo tančice notranje ženske. V sebi začutimo nežnost, toplino, modrost in milino. Obdarimo se z ljubečo materjo, ki napaja z ljubeznijo, gorečno srčnostjo.

  1. Druženje »SREČEN OTROK«; torek, 22.11.16, ob 17.00 uri

Posvetimo se pravljičnemu svetu notranjega otroka. Zaplešemo in zapojemo skupaj z brezskrbnim otrokom, ki z neusahljivo domišljijo ustvarja nov svet, je v ogrinjalo sreče odet. Ki radovedno raziskuje, navdihuje s sanjami, poboža vsako rožico, občuduje pikapolonico.

Ker se bomo na zadnjem srečanju posvetili notranjemu otroku, za pripravo na delavnico v globinah svoje duše začutimo in zapišimo (zapis prinesimo s seboj):

  • Kaj začutimo, ko pomislimo na otroka, na svoje otroštvo in mladost? Katere otroške rane so še vedno nezaceljene, česa nam je primanjkovalo?
  • Je naš notranji otrok fantek ali punčka? Kako bi ga poimenovali?
  • Katera srčna vrednota oz. lastnost ga najbolj označuje? Npr. svoboda, igrivost, radost, ustvarjalnost, radovednost, navdušenost, srčnost …
  • Kaj bi ga najbolj osrečilo oz. po čem najbolj hrepeni?
  • Kako se razlikuje od drugih otrok in v čem jim je podoben?

KJE: Novo mesto, Glavni trg 24, Tempelj POT SRCA

KDAJ: torek, 22.11.16, ob 17.00 uri

CENA: 50 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

|||::
Glavni trg 24, Novo Mesto