Delavnica »Ljubeča družina«: Notranji otrok

Kraj: Ljubljana, Medno 54, Hotel Medno, Hram modrosti Sairama
Pričetek: ponedeljek, 25.05.2015, ob 17:00

»Družina – največja dragocenost, ki jo človek lahko ima.«

Vsak posameznik, ne glede na spol, v sebi nosi čarobnost moških, ženskih in otroških energij. Je hkrati ponosen oče, ljubeča mati in srečen otrok. Le vsi deli, srčno povezani v celoto svete družine, medsebojno usklajeni in usmerjeni v isti cilj, človeku prinesejo radost in notranjo izpolnjenost, so gibalo napredka.

Na treh zaporednih srečanjih bomo spoznali in v polnosti sprejeli notranjega moškega, žensko in otroka. Na koncu bomo vse tri povezali v čudovit šopek, v nas ustvarili ljubečo družino in s tem zgradili močne temelje za srečno partnerstvo in starševstvo, svetlo prihodnost zase in za vse ljudi, ki v srcu dobroto nosimo.

Delavnice potekajo ob ponedeljkih in v povprečju trajajo šest ur (od 17.00 do 23.00 ure). Srečujemo se v Mednem 54, v prostorih Hrama modrosti Sairama Hotela Medno. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila ter s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja …).
Prijave potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Na tretjem srečanju se bomo posvetili notranjemu otroku, zato za pripravo na delavnico v globinah svoje duše začutimo:
• Kako bi poimenovali notranjega otroka? Je fantek ali punčka?
• Katere srčne vrednote so mu blizu? Kaj bi ga najbolj osrečilo oz. po čem najbolj hrepeni?

Kratka vsebina:
1. Druženje »PONOSEN OČE«
Poglobimo se v lastnosti notranjega moškega. V sebi začutimo dostojanstvo, čast in ponos, red in disciplino. Spoštljivo se poklonimo veličastnosti očeta, ki poskrbi za varnost, oskrbo in toplo zavetje. Ki da oporo, žari v odločnosti.
2. Druženje »LJUBEČA MATI«
Odstiramo tančice notranje ženske. V sebi začutimo nežnost, toplino, modrost in milino. Obdarimo se z ljubečo materjo, ki napaja z ljubeznijo, gorečno srčnostjo.
3. Druženje »SREČEN OTROK«
Posvetimo se pravljičnemu svetu notranjega otroka. Zaplešemo in zapojemo skupaj z brezskrbnim otrokom, ki z neusahljivo domišljijo ustvarja nov svet, je v ogrinjalo sreče odet. Ki radovedno raziskuje, navdihuje s sanjami, poboža vsako rožico, občuduje pikapolonico.

Več informacij na tel. 051 664 486 oz. e-pošti: milena.matko@siol.net.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko