Delavnica MTVSS Access Consciousness telesni proces

Telesni proces MTVSS™ (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eden od najbolj priljubljenih med vsemi telesnimi procesi Access Consciousness. Gre za zelo preprost in nežen način polaganja rok, s katerim telesu omogočimo lahkotnost in sproščenost. Ta telesni proces spreminja vse v telesu.

MTVSS omogoča telesu okrepitev in popolno prenovo. Vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, se odstranjuje, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.

S procesom se na različnih delih telesa, sklepih, organih zažene okrog trideset različnih energij, s čimer te dele telesa prečistimo, okrepimo in omogočimo, da so lahko največ, kar so lahko.

Za kaj vse lahko uporabimo MTVSS?
Mnogi udeleženci seminarjev Access Consciousness so z njim izničili različne telesna neskladja, kot je rak kostnega mozga v tretjem stadiju, rak na jajčnikih, na mehurju, artritis, fizične poškodbe in veliko več.
Ne uporabljamo pa tega procesa samo, ko že zaidemo v težave. Zelo priporočljivo je, da ga uporabljamo redno in postane del našega življenja, tudi ko smo popolnoma zdravi in v dobri kondiciji.

Uporabljamo pa ga lahko tudi za povečanje učinkovitosti telesne vadbe in za večje dosežke pri sami športni aktivnosti. Na preprost način poveča učinek za nekajkrat.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja.
Zelo je učinkovit tudi na živalih.

V Sloveniji se MTVSS že pospešeno vključuje v lepotnih salonih in fizioterapevtskih centrih.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali MTVSS tretma.

Datum in čas delavnice: Sobota, 30. julij ob 9h do 13h
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Cena: 80€

Delavnico vodi: Gregor ŠIKMAN, intuitivni zdravilec in učitelj tehnik samozdravljenja. Gregor je certificirani facilitator za Access Bars® ter Access Body Process® in ima opravljene tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation ter Access Level 1.

Za udeležbo na delavnici ni predpogojev.

Obvezna je predhodna prijava in vse dodatne informacije: tempeljsrca@gmail.com ali na 031 424 161.

|||::