Delavnica »Pot srca«: Božja mama

 Kraj: Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 9

Pričetek: torek, 19.05.15, ob 17.00 uri

»Mama nebes – ti biser si čudes. Z ljubečo roko odevaš me v zlato, nežno varuješ, vodiš po modrosti poteh, da preplavi radostni me smeh.«

Mesec maj – mesec ljubezni, ko narava v polnosti zadehti v vsej čarobnosti. Mesec, ki je še posebej posvečen vsem vidikom božanske matere, ki so jih na Zemljo prinesle egipčanska visoka svečenica Izis, Marija – Jezusova mati in budistična boginja Quan Yin.

Da bi se stisnili v toplo naročje nebeške mame, mirno stopali skozi življenje obdani z njenim ljubečim zavetjem, srčno vabljeni na delavnico »BOŽJA MAMA«, na kateri bomo v polnosti začutili in sprejeli božjo milost, milino, dobrosrčnost ter sočutje. Radostno se bomo prepustili nežnemu božanju tople mamine roke, sprejeli veličastno modrost Izis, Marije in Quan Yin, začutili tolažbo in zdravljenje maminega svetega Srca. Predali se bomo njenemu vodstvu ter postali njen ljubljeni otrok.

Snidemo se v torek, 19.05.15, ob 17.00 uri na Ulici Slavka Gruma 9, v prostorih KS Drska. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila ter s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja …). Za pripravo na delavnico se povežimo z energijo »božje mame« in narišimo simbolično povezavo z njo (risbo prinesimo s seboj).
Cena delavnice je 50 EUR. Prijavitve se na na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko