Delavnica »Pot srca«: Jezus in Marija Magdalena

Kraj: Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 9
Pričetek: petek, 03.07.15, ob 17.00 uri

»Bila sta angela, mogočna predstavnika Srca.«

Jezus in Marija Magdalena – osebi, ki sta daleč najbolj zaznamovali zgodovino zadnjih tisočletij, o katerima je bilo napisanih nešteto knjig in posnetih nebroj filmov, a vedno znova ostajata zavita v tančico skrivnosti …

Je resnica o njima zapisana v svetem pismu ali pa sta bila ljubimca in partnerja? Sta imela hčerko Saro? Je Marija Magdalena vodila šolo misterijev? Sta skupaj poučevala apostole? Je Jezus morda preživel križanje in kaj se je po usodni noči zgodilo z Marijo Magdaleno? Sta bila preveč napredna za tedanji in sedanji čas?

Želite izvedeti resnico o njiju, prisluhniti njunim sporočilom, začutiti vpliv na naše sedanje življenje? Potem povabite svoje srce na delavnico »JEZUS IN MARIJA MAGDALENA« na kateri bomo začutili njuno ljubezen, se predali globokim spominom in modrosti, ki sta jo širila med ljudi, sprejeli svetost partnerstva in moč srčnosti.

Snidemo se v petek, 03.07.15, ob 17.00 uri v Novem mestu, na Ulici Slavka Gruma 9. Oblečeni bodimo v športna, ležerna oblačila in s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh. Za pripravo na delavnico začutimo sporočila Jezusa in Marije Magdalene, njun vpliv na naše življenje.
Cena delavnice je 50 EUR. Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Z blagoslovi ljubezni in spoštovanja,
Milena Matko