Delavnica »Pot srca«: Razkošje božjega

KJE: Kranj, Britof 151a, Salon Lineja
KDAJ: nedelja, 19.07.15, ob 8.00 uri

 »Popeljem te na Pot Srca, da duša v Ljubezni zapoje, zaigra.«

Na delavnicah »POT SRCA« pogledamo resnici v oči in se soočimo s sabo, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

V sklopu osmih srečanj se vzpenjamo po stopnicah našega življenja. Pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

Kratka vsebina:
1. Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«
Kratka predstavitev udeležencev, vpogled v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo (soočimo se s svojim poslanstvom, izbiro staršev, pomembnimi življenjskimi dogodki …).
2. Druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«
Poglobimo se v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, objamemo svojo identiteto.
3. Druženje »STRAST USTVARJANJA«
Posvetimo se odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančne varnosti.
4. Druženje »KRALJEVSKOST MOČI«
Poiščemo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samemu sebi izpovemo ljubeče spoštovanje in zapišemo svoj kodeks časti.
5. Druženje »LEPOTA LJUBEZNI«
Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas. Izvedemo obred poroke s samim sabo.
6. Druženje »SVETOST IZRAŽANJA«
Potopimo se v čarobnost resnice in dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti.
7. Druženje »VELIČINA MODROSTI«
Prepustimo se intuiciji, si dovolimo pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.
8. Druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«
Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja odslovimo vse, kar je »mrtvo in končano« ter se povežemo z mogočnostjo Boga. V meditaciji se prepustimo občutkom fizične smrti in trenutkom prehoda v večnost.

Delavnice potekajo ob nedeljah, vsake 14 dni in običajno trajajo šest ur (od 8.00 do 14.00 ure). Srečujemo se v Kranju, v prostorih Salona Lineja, Britof 151a. Cena posamezne delavnice je 50 EUR.

Na osmi delavnici »Pot srca«: RAZKOŠJE BOŽJEGA se bomo prepustili blagoslovom božje milosti, se nežno zlili z (vse)mogočnostjo Boga ter dovolili, da vse, kar nam se služi več, dokončno odide iz naših življenj. Snidemo se v nedeljo, 19.07.15, ob 8.00 uri. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila in seboj prinesimo pismo, ki smo ga napisali Bogu. Prijavite se na e-pošto: salon@lineja.si ali tel. štev.: 040 811 805 (Saša).

Ljudje smo v prvi vrsti energetska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Delavnice vodi Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena